|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
przyszło nam zmierzyć się z Ruchem ( gdyby to była Arka- która ma duże kłopoty z wystawieniem jedynastki , spałbym spokojniej tak jak w Warszawie legioniści ) to bez watpienia, na stan dziesiejszy - najważniejszy mecz w tym sezonie. Jak z ta presją poradzą sobie piłkarze Wisły ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No nie wiem czy Oni tak spia spokojnie - to jest jednak puchar polski. W Naszym meczu tez problemy z obrona, Ruch w swietnej formie a nie jest powiedziane, ze tak spokojnie sobie wygrają. Zreszta wiele osob zapowiadało juz, ze odpadniemy z Lechem a tak sie nie stało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj 1-1 po kopaninie, w Krakowie spokojne kontrolowane 0-0.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Cuda sie zdarzaja. Moze dzis tez bedzie.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
A gdyby ich tak pojechać 4:0? Jutrzejsze gazety: "Przemeblowana Wisła z zimną krwią wykorzystała błędy defensorów Ruchu".
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dobra, w sumie czemu nie? Zróbmy to! Że też przed meczem z Legią nikt nie wpadł na ten pomysł :/
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
1:0 dla Wisły Kraków dzisiaj i 0:0 w rewanżu a więc awans Wisły.
Tak mi wyszło z obliczeń a liczyłem kilka razy ![]() ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Bawi mnie wasz optymizm, kiedy do was dojdzie, że ta 11 teraz biegająca w koszulkach Wisły, umiejętnościami i formą może równać się z GKSem Bełchatów, niestety w tym sezonie jesteśmy zwykłym średniakiem, a wy do każdego meczu podchodzicie tak samo 1 mecz z Ruchem - "mimo wszystko jesteśmy lepszą drużyną, powinniśmy wygrać" mecz z Legią "możemy wygrać, umiejętności nam nie brakuje" teraz przed PP to samo. Panowie nie ma, coś się wypaliło, jesteśmy słabsi od Ruchu obecnie i jeśli wygramy to będzie niespodzianka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Fajne czasy nadchodzą że boimy się dwumeczu z Ruchem. Z racji iż jestem wiecznym optymistą wierzę że wygramy, bo ileż można ?!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czy można tym bucom zakazać wstępu na R22? najgorsi od 1993 - będę to powtarzał!!! szkoda tylko paru chłopaków
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Qrwa, gramy nawet nieźle, całą połowę prowadzimy grę i dostajemy bramkę z niczego - patrze i nagle Piech sam na sam, jeszcze musiał między nogi trafić :/
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Melikson, gwiazdor p****** nawet 2 razy piłki prosto kopnąć nie potrafi. Oby sie znalazł frajer co go kupi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
meleks sprawia wrazenie jakby sie cofał w rozwoju
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ruch sobie pyka na 40% możliwości... Pozwala na Wiśle traktując ją jak Zdzieszowice i wygrywa... Przerażające.
Wilk i Jovanović to najsłabsi technicznie piłkarze Wisły. Jeśli oni mają być przyszłością tego klubu to ten klub przyszłości nie ma żadnej.
Ostatnio edytowane przez thechris : 03.04.2012 o godz. 18:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Melikson gral dobrze bo wiedzial ze dobre wystepy w pucharach wypromuja go...a tu dupa
nikt go w takiej formie nie kupi, zrobil sie z niego drugi Stilic ktory ma w dupie amice i gre w niej choc nawet Stilic potrafil zagrac kilka dobrych pilek a Melikson zaczyna dorownywac Jirsakowi gwiazdor wielki.Bramka jak z koziej dupy traba...prowadzilismy gre w sumie nie gralismy zle a tu nagle babol i dziekuje. Teraz trzeba strzelic bramke chociaz bo w rewanzu Fornalik postawi 3 przegubowe Solarisy i tylko kontra a nasi jak wszyscy wiedza nie umia grac atakiem pozycyjnym... ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Po tej nędznej grze którą prezentowała nasza drużyna, to dzisiejsza 1 połowa mimo niekorzystnego wyniku podobała mi się. Wreszcie były jakieś akcje i sytuacje, co może chociaż trochę cieszyć. Oby po przerwie nasi dalej tak grali, to może coś strzelą, przynajmniej jest jakaś nadzieja. Obawiam się o Czarka, żeby 2 żółtej kartki nie dostał...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Były akcje i sytuacje bo dla Ruchu to sparing przed sobotnim meczem sezonu. Grają na pół-gwizdka bez pressingu a i tak wygrywają... Jakby za Wilka wszedł Szeliga to by na jedno wyszło. Obydwaj zupełnie bez żadnej techniki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nie trolluj , nie trolluj, na razie Wisła jest lepsza a Ruch to sobie pyka w twojej wyobraźni, szczęśliwie do przerwy dla Ruchu, ale jest jeszcze 45 min. i rewanż, gramy dalej na pohybel różnym thechrisom.
Bramka na konto Diaza.
Ostatnio edytowane przez milosz : 03.04.2012 o godz. 18:30.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak dla mnie, bramka na konto Czekaja. To już trzecia. Ten chłopak powinien wrócić do MESY.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() Idź jutro na trening i daj im premii po 100zł ze swojej kieszeni za dobry występ ![]()
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 03.04.2012 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brud i Wilk to wogule graja piach w srodku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Nie jest zle,,widac, ze jakos ta gra sie klei..Ruch jakby troche zdziwiony poczynaniami Wisly. Glupi babol Diaza, ale wierze na pozytywny dla Nas wynik spotkania. Niech sie tylko Melek wezmie w garsc, bo jak na razie padaka w jego wykonaniu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no! wreszcie
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
niech się robot-Garguła i płaczek Nunez uczą jak się dośrodkowuje i bije wolne. jak już Zieniu podchodził do piłki wiedziałem, że bramka.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co to ....a jest?
![]()
To nie tak, że nie wiem
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|