|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Jakie 0-7 co najmniej 0-12 i obrać kierunek na Kraków. Ludzie ogarnijcie się trochę... mam lepszy trawnik koło domu niż to co nazywano "murawą" w Limanowej. Zrobili co mieli czyli wygrali i tyle w temacie.
pozdrawiam bez odbioru Powód: duża litera
Ostatnio edytowane przez Gero : 28.10.2011 o godz. 18:43.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
PP obecnie to dno, marketingowe jak I sportowe. Niewiem I niechce mi sie sprawdzac gdzie odbedzie Sie final ale pewnie jakies Suwałki, Kłodawa lub Złotoryja. Choc mamy teraz pieeekne stadiony to moze na jednym z nich.
Fajna zabawa dla amatorow, zlo konieczne dla czolowki medalowej. No ale wstyd odpasc dlatego kluby walcza, walcza nie o Puchar a o to zeby siary nie bylo. Chyba ze chcesz grac w pucharach I odpasc w 1 rundzie z Tobołem... To grasz by wygrac ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Podobno finał PP ma sie odbyć na narodowym, więc gdybyśmy się dostali to szykuje się fajny wyjazd. Dno sportowe to fakt, ale w takich meczach można sprawdzać młodych nieogranych zawodników.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wlasnie przez takie granie chlystkami I dublerami PP to dno. Ranga tych spotkan dorownuje sparingom, czesto dowiadujemy sie ze gracz X , Y , Z . jest w naszym zespole. Jesli podejscie sie nie zmieni to takie dno bedzie. Zero otoczki, I brak relacji live dopelnia zenady. Kto to by ogladal? tylko koszulki graja.
A wlasnie pp mozna wykorzystac jako poligon na nowe schematy, pomysly itp. Tutaj przeciwnik walczy i bije na glowe mecz sparingowy. Ale po co, pilkarze musza odpoczac niech gra zbieranina bez pomyslu. W anglii sama liga ma wiecej spotkan niz u nas liga+ pp+ Europa. Tam czy w Niemczech roszady sa minimalne, |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wydaje się to być jedyna droga do wywalczenia miejsca w pucharach na obecny sezon.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Info ......
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
wiedzieli że przegrają to i tak wystawili go do składu... ale mogłaby Wisła zrobić psikusa i odpuścić mecz... dopiero by im łyso było jakby to wygrali
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dawid Basta no i basta z limanovia
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Czy w piłce seniorskiej jest zasada, że zawodnik nie może zagrać 2 meczów w 48 godzin? Nie chce mi się szukać takiej informacji, wiem że taki przepis był w piłce juniorskiej, a pisze o tym dlatego, że w Limanowej pojawiły się głosy że jeden z zawodników grał mecz w A klasie 2 dni przed meczem z Lechią. O tym że Basta grać nie mógł wiedzieli wszyscy w Limanowej i wystawili go z premedytacją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie wierze że wystawili nie uprawnionego zawodnika z premedytacją w tym spotkaniu, bo niby w jakim celu
a nóż sprawili by niespodzianke, która była przecież blisko i co wtedy ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Wystawili bo nie znali regulaminu...
Wiedzieli, że ma 2 kartki a myśleli, ze od 3 nie można grać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wiadomo kiedy jest losowanie następnej rundy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Losowanie par 1/4 finału Pucharu Polski 21 listopada 2011 r. (poniedziałek) o godz. 20.30 w studio nSport, przy ul. Augustówka 3 w Warszawie, odbędzie się losowanie par 1/4 finału Pucharu Polski w sezonie 2011/2012. Transmisja na żywo na antenie nSport i TVN Turbo.(pzpn.pl) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu link do losowania:
http://www.drhtv.com.pl/transmisja-6401.html
Ostatnio edytowane przez MaThEuS : 21.11.2011 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
A tu gdyby ktoś chciał przez sopcasta
sop://broker.sopcast.com:3912/56947 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My Lech a Śląsk Arka, piękne pary
![]()
Ostatnio edytowane przez RYBA : 21.11.2011 o godz. 20:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dobrze, że mecze dopiero na wiosnę, bo by było pozamiatane z pucharem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Po czym to wnioskujesz? Po naszym ostatnim meczu? Po tabeli?
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wyczytałem to z gwiazd.
![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 21.11.2011 o godz. 21:13.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ok, sama gra może na korzyść Lecha ale czy nie tak było przed ostatnim meczem w Poznaniu?
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak było. Niemniej, biorąc pod uwagę naszą ostatnią serię, to, że mamy przed sobą jeszcze kilka meczów ligowych, plus pożegnanie w pucharami, w których też te nasze pierdoły będą musiały pobiegać, to gdyby dodać do tego jeszcze 2 mecze z kuchenkami, to by wyglądało jeszcze gorzej.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
więc szykuje nam się kolejny atrakcyjny pod względem kibicowskim wyjazd
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja po ogladnieciu meczu Lecha z Podbeskidziem wnioskuje że nie ma sie czego bać przynajmniej jak na ten moment
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Te mecze beda za jakies 3-4 miesiace a wy tu rozprawiacie o formie
![]() Samo losowanie zalosne jak zwykle. Nie wiem po co w ogole Legia gra we wczesniejszych rundach. Powinni od razu wstawic ich do finalu a plebs niech sie bije o drugie miejsce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Puchar Polski 2009/2010 1/8 finału Bytovia II Bytów - Wisła Kraków Legia Warszawa - Cracovia 1/4 finału Legia Warszawa - Ruch Chorzów (3 miejsce w lidze) Lechia Gdańsk - Wisła Kraków Puchar Polski 2010/2011 1/8 finału Wisła Kraków - Widzew Łódź Śląsk Wrocław - Legia Warszawa 1/4 finału Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała( I liga) Legia Warszawa - Ruch Chorzów Puchar Polski 2011/2012 1/8 finału Legia Warszawa - Widzew Łódź Limanovia Limanowa - Wisła Kraków 1/4 finału Lech Poznań - Wisła Kraków Gryf Wejherowo - Legia Warszawa ![]()
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A przede wszystkim to nie podoba mi sie otoczka tych losowan. Studio TVN, ktorego wlascicielem jest ITI, ktore jest takze wlascicielem Legii. Losujacy byly Legionista Zielinski i pracownica TVN. A juz losowanie wczesniejszych rund to byl istny cyrk bo blondyna nawet nie probowala zamieszac kulek. Moze to bylo zbyt skomplikowane? Dla zachowania pozorow i by nie uwazano tego losowania za "prolegijne" samo losowanie powinno odbywac sie w zupelnie innym miejscu nie kojarzonymz zadnym klubem. Nie rozumiem dlaczego to sie odbywa w siedzibie ITI a nie w PZPN-ie czy Ekstraklasie SA? Osoby losujace tez nie powinny byc kojarzone z kimkolwiek. Jesli tak to ma dalej wygladac to ja poprosze o losowanie polfinalow w gabinecie Cupiala lub w jakims magazynie z kablami Tele-Foniki To tak pol-zartem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdyby Legii zależało na ustawianiu PP to zapewne chcieliby pogrążoną w kryzysie Wisłę, która dostaje ob ogonów tabeli na własnym boisku, a w pucharze męczy się z Limanovią, a nie rewelacje rozgrywek...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Poza tym patrzac na kadre nasza i Amici wiadomo juz, ze jeden z mocnych zespolow odpadnie na poziomie cwiercfinalow co przeciez takiej Legii, ktora zagra z III-ligowcem jest jak najbardziej na reke. Nie powiesz mi chyba, ze Miklas placze, ze w 1/4 trafil na Gryf a nie na Wisle? |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|