|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy tu można "kibicować""innym polskim druzynom w Europie? | |||
| Tak. Bo chodzi o polskie druzyny |
|
117 | 31,97% |
| Nie. Bo na tym forum liczy sie tylko Wisła |
|
249 | 68,03% |
| Głosujących: 366. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Akurat Gmoch powiedział dokładnie to samo, co twierdzi 68,64% kibiców na tym portalu, tylko z innej perspektywy
I nie do końca rozumiem oburzenie co poniektórych... Gmoch jest mocno związany z Legią i z APOELem, czyli ma dwa powody, dla których może być niechętny Wiśle. Jakby Legia grała z Crveną Zvezdą, to zdziwiłbym się, gdyby Svitlica powiedział, że jest za Zvezdą (próbowałem wymyślić jakiś bardziej Wiślacki przykład, ale nie przypominam sobie żadnego mocno związanego z wami piłkarza, którego dałoby się w podobnej konfiguracji zestawić ).![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
ale mnie to juz najmniej interesuje komu on kibicował, chodzi mi tylko o to że w swoim "wyborze" zasłonić sie chciał tym która drużyna jest bardziej krajowa ze tak powiem, a wyszło mu słabo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
przecież on nie oceniał, która drużyna jest bardziej krajowa, oceniał tylko czy Wisła jest krajowa. Ale już za dużo o tym. Z mojej strony EOT.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Wszyscy poza Wisłą mi wiszą.
Z drugiej strony więcej punktów do rankingu uefa mile widziane ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
o jak milo ze poj post stal sie zarzewiem nowego , burzliwego tematu
![]() niestety rozmowa poszla w tyle pobocznych watkow ze nie bardzo wiec do czego uderzyć... w skrocie: - jestem patriota , Polska to nr 1 ! - nie mam obowiazku kibicowac obcym mi klubom bo sa z tej samej ligi - Jacek Gmoch szacunek ! |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita