The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy tu można "kibicować""innym polskim druzynom w Europie?
Tak. Bo chodzi o polskie druzyny 117 31,97%
Nie. Bo na tym forum liczy sie tylko Wisła 249 68,03%
Głosujących: 366. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2011, 19:35
Akurat Gmoch powiedział dokładnie to samo, co twierdzi 68,64% kibiców na tym portalu, tylko z innej perspektywy I nie do końca rozumiem oburzenie co poniektórych... Gmoch jest mocno związany z Legią i z APOELem, czyli ma dwa powody, dla których może być niechętny Wiśle. Jakby Legia grała z Crveną Zvezdą, to zdziwiłbym się, gdyby Svitlica powiedział, że jest za Zvezdą (próbowałem wymyślić jakiś bardziej Wiślacki przykład, ale nie przypominam sobie żadnego mocno związanego z wami piłkarza, którego dałoby się w podobnej konfiguracji zestawić ).
Legionista
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 17.08.2011, 21:39
ale mnie to juz najmniej interesuje komu on kibicował, chodzi mi tylko o to że w swoim "wyborze" zasłonić sie chciał tym która drużyna jest bardziej krajowa ze tak powiem, a wyszło mu słabo
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
-ja123-
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 17.08.2011, 21:53
Kolumbus napisał(a):Wyświetl post
ale mnie to juz najmniej interesuje komu on kibicował, chodzi mi tylko o to że w swoim "wyborze" zasłonić sie chciał tym która drużyna jest bardziej krajowa ze tak powiem, a wyszło mu słabo
przecież on nie oceniał, która drużyna jest bardziej krajowa, oceniał tylko czy Wisła jest krajowa. Ale już za dużo o tym. Z mojej strony EOT.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 18.08.2011, 09:19
Wszyscy poza Wisłą mi wiszą.
Z drugiej strony więcej punktów do rankingu uefa mile widziane
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 21.08.2011, 12:34
o jak milo ze poj post stal sie zarzewiem nowego , burzliwego tematu

niestety rozmowa poszla w tyle pobocznych watkow ze nie bardzo wiec do czego uderzyć...

w skrocie:

- jestem patriota , Polska to nr 1 !
- nie mam obowiazku kibicowac obcym mi klubom bo sa z tej samej ligi
- Jacek Gmoch szacunek !
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 09.08.2011, 22:12
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Po raz stutysieczny.
Jak ktos jest takim kibicem polskiej pilki to przeciez nikt mu nie broni, niech tylko kibicuje sobie spokojnie w domu a nie psuje krwi innym dzielac sie swoim sposobem "kibicowania" tu na forum. Chcecie byc na sile kontrowersyjni i postepowi? To idzcie sobie na forum bravogirl, tam juz za sam fakt pisania o pilce osiagniecie efekt kontrowersyjnosci.
Ja tego za cholere nie moge zrozumiec o co wam ludzie chodzi. Chcecie kogos przekonac czy jak? Pochwalic sie ze tacy jestescie fajni i tolerancyjni dla innych klubow? Czy jeszcze o cos innego?
Przeciez jedyne co bylo tu mowione juz wielokrotnie to byly PROSBY o zachowanie swoich opinii dla siebie samych. Upierdliwie wracajac do tego tematu pokazujecie brak szacunku dla innych, dla tych dla ktorych Wisla znaczy wiecej niz tylko gra w europejskich pucharach. Ale wy koniecznie musicie swoje teorie tutaj przedstawiac, pytanie brzmi: po co?
Zgadzam sie w 100 %
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 09.08.2011, 22:15
Donki napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam sie w 100 %
A ja się nie zgadzam.
Idę po linkę.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów