|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tak to dokładnie ten sam bramkarz xD
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że z tym Stachowiakiem to jakieś S-F...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze to tylko jakis zart. Wypad z tym sprzedawczykiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oni żartują z tym Stachowiakiem prawda? Jovanić Pareice nie dorównuje, ale w Łodzi zagrał całkiem w porządku... a może Kurto się gdzieś wybiera i to przez to?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kiedyś na weszło napisali że puszczą jakąś plotę żeby sprawdzić czy inne media będą to bezmyślnie przepisywać. Mam nadzieję że z tą plotą padło właśnie na Stachowiaka i Wisłę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
I puścili - Sebastian Mila w Polonii Warszawa.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie wiem czy Stachowiak to byłaby zmiana na lepsze, ale dużo gorzej grać nie byłby w stanie. Musiałby się chyba w bramce położyć. Wystarczy tylko zobaczyć, jak bardzo spanikowana jest nasza obrona, gdy gra Milan. Wszyscy myślą tylko o tym, żeby Jovanić piłki nie dotknął, bo to grozi utratą bramki. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A, zapomniałem, że to ten niegdyś zapowiadany kit co Weszło! miało puścić w światek dziennikarski. Także spokojnie ; ) A Jovanić jest dobry i basta. : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Trzy najważniejsze umiejętności bramkarza Wisły? Gra na przedpolu, wyłapywanie dośrodkowań i obrona stałych fragmentów. Trzy najgorsze umiejętności Jovanicia? Gra na przedpolu, dośrodkowania i obrona stałych fragmentów. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
zadanie na to okienko - sprzedać za wszelką cenę beznadziejnie słabego Kirma i bijącego się ze swoimi myślami Małeckiego i sprowadzić na ich miejsce dwóch DOBRYCH skrzydłowych. Nie pogardził bym napastnikiem, który potrafi się znaleźć w polu karnym (vide Franek) bo takowego nie posiadamy.
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tak na dobrą sprawę to poza Ilievem nie mamy dobrych skrzydłowych potrafiących minąć rywala lub dwóch i dośrodkować... Gdyby Stan sprzedał Kirma to bym się nie pogniewał, wręcz przeciwnie gdyby Kirm poszedł nawet za te 1,500 000 to nasz dyrektor przynajmniej miałby na prawdziwe wzmocnienie skrzydła... odchodzi przeciętny Kirm i przychodzi np. przebojowy Delev... ale to tylko takie moje mrzonki
![]() a co do Stachowiaka to powiem tyle.. brać kur..a mać! i się nie zastanawiać.. gość rozegrał ostatnio pełny sezon i trzeba przyznać, że bez większych wpadek... a nie gra w Górniku wiadomo z jakiej przyczyny... jak na moje najlepszy obok Sandomierskiego POLSKI bramkarz w naszej buraczanej ekstraklasie...
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 07.08.2011 o godz. 07:50.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ej mamy Filipa więc może jemu warto by było dać szansę? gdyby okazał siędobry to mielibysmy bramkarza na lata a jeśli nie to lepiej poszukać jakiegoś młodego utalentowanego. Co do KIrma to myślę że on w najwyższej foemie nie jest, trzeba pamiętać ile dla nas zrobił w ostatnim sezonie, nie naskakiwać na niego tylko daćmu czasu troche ( niech runda jesienna bedzie sprawdzianem dla niego). Nie wiem co wy na to ale ja chętnie bym widział Pawłowskiego u nas, widać że chłopak ma talent a i jeszcze jeden Polak nie zaszkodzi nam ( moja opinia nie jest wynikiem tylko ost meczu Pałwowskiego w Zagłębiu)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakby Kurto był dobry, to by tą szanse dostał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Stachowiak do Wisły? Raz że to słaby bramkarz a dwa że nie będzie miał u nas życia po tej dawnej akcji z nożem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jeden z lepszych bramkarzy ligowych. Napewno jeden z solidniejszych. Żal aby w kontekście pucharów nie podpisać solidnego zmiennika. Na ligę idealny, na puchary może być. O Milanie jednak powiedzieć się jednak tego nie da. Zobzczymy w ogóle czy to prawda.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dla tych którzy nie pamiętają.
Cytat:
Tym przedmiotem zdaje się był plastikowy widelec od kiełbaski
Ostatnio edytowane przez CH. : 07.08.2011 o godz. 11:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja mam tylko takie jedno pytanie odnośnie tego cytatu ze strony SKWK : trybuna została zamknięta przez Stachowiaka czy przez gościa który wrzucił nóż na murawę ? Odpowiedź wydaje się być prosta tylko wyraźnie ktoś uważa inaczej...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|