|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
no to biegam do monopola, za mało browarów na mecz kupiłem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
w dogrywce lepszy powinien byc Slask, Lenczyk tyle mowi o wyszkoleniu fizycznym jego zespolu, ale jednak niesmak pozostanie.... takie ogorki z loko :/
Legia - szok, niech tylko nikt nie mowi ze Legia lepiej grala... gazie straszna padaka a Legia jechala ostatnie 25 minut na ambicji... co Maciek z nimi robi na tych zgrupowaniach ze sily maja na 60 minut ? Dobrze komentator powiedzial ze przeciez oni nawet meczu z Zaglebiem nie grali to jakim cudem moga byc tak zmeczeni Legia gratulacje, Slask walczyc! //komorka ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Chyba niezły cyrk dzisiaj był w Warszawie. Przeczytajcie
Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Slask tradycyjnie... chyba chlopaki maja placone dopiero wtedy gdy w meczu jest dramaturgia a nie jakies tam gladkie 3:0 i rewanz na 0:0
Fajnie maja kibice Slaska bo wlasnie dla takich przezyc sie kibicuje ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wszedłem sobie na forum i czytam i widzę, że nie jestem osamotniony. Nie mogę się nadziwić czemu ja ten mecz w Sofii oglądam. Kopanina jak w III lidze, wcześniej już przez kogoś wspominany gość ze szczekaczką. Na marginesie - pierwszy mecz we Wrocławiu można podobnie skomentować, no transmisja była lepsza.. Kuwa je pierd... to masakra jakaś jest. Meczu Legii nie widziałem ale podejrzewam, że bez względu na poziom sportowy przynajmniej stadion plus pewnie jakość transmisji chociaż trochę to rekompensowały.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
mnie rozbroiła wypowiedz trenera Legii ... gdyby rywal Legii grał w Polskiej lidze, zdobyl by tu mistrzostwo z wielopunktową przewagą ... dziś byliśmy swiadkami jaki fantastyczny to zespół... jeden lepszy od drugiego.Ktos z tej dwójki musiał awansować - padło na Legię.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dwa autobusy jeden z jednej drugi z drugiej strony ;-) Wpuscilbym Cwielonga. Mimo jego slabej skutecznosci ma gosc przyspieszenie i potrafi troche namieszac.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Leżą Bułgarzy a bramki jak nie było tak nie ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Noo w końcu zmienili przyśpiewkę bo już się tego słuchać nie dało...
Oby Śląsk coś strzelił bo śmierdzi strasznie Valerengą.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 04.08.2011 o godz. 20:45.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ale jaja. Ja pierole, leżą niemal wszyscy w polu karnym, Co za mecz, zero emocji
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jak zero ? Ja tam cały czas obgryzam paznokcie z emocji czy zdupczy mu się ta szczekaczka czy nie zdupczy? ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
niestety przejebią, jak się tyle marnuje to nie można wygrać....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie wiem jak ja to oglądam, cóż za katowanie się i wszystkich w koło! Może w karnych przynajmniej padną bramki
ps. Chyba mu się spieprzyła ta szczekaczka hip hip hurra Powód: ps.
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 04.08.2011 o godz. 20:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Bułgarzy są aktualnie zainteresowani tylko tym, żeby się na tym boisku położyć. Jeżeli Śląsk w tak dogodnych warunkach nie strzeli to to będzie komedia.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
gosc w tej szczekace ma chyba baterie Duracell'a..
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozumiem co ten Madej robi na boisku to już lepiej było Ćwielonga wystawić a może by coś szarpnął
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak niby mu się w sumie ta gazeta zwinięta ma zdupczyć? )) Sam mecz jest taki jak łatwo było przewidzieć. Dwie mocno przeciętne drużyny trafiły na siebie. Śląskowi paradoksalnie łatwiej byłoby z mocną drużyną. Postawili by ten autobus, wykopali okopy i może jakaś kontra by wyszła. PS. polecam przejrzeć wątek transferowy - byli tacy którzy chcieli Mili do Wisły... łoko, łoko, łoko, dup, dup , samo samo łoko - kuwaaaaaaaaaa |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
jest gdzieś transmisja w necie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Pamiętam taki slogan, drużyny ze wschodu są świetnie przygotowane fizycznie...Początek sezonu, dogrywka i obie drużyny ledwo żyją
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
komu popcorn ?
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
I znowu ten beznadziejny doping
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ile można śpiewać "Łoko Łoko Łoko"? Jak można mieć jedną przyśpiewkę na 120 minut?
PS. Zwycięstwo i dwa remisy dla Polskich drużyn. Nieźle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kapitalne widowisko
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i loteriada!! Przynajmniej będą emocje i bramki
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Karne. Będą bramki!!
Chyba |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
cicho !! szczekaczka chyba padla !!
Hurrraaaa a jednak nie padla....kur**aaa.. ![]() ![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
nawet Gran Derbi takie nie jest ani najstarsze derby angielskie nie mają takiego wysokiego poziomu !
![]() ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Śląsk będzie frajerem jak odpadnie. Tyle szans...Trening strzelecki panie Lenczyk do upadłego im się należy
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|