|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...x_sprzedanych/
slabo troche chyba? ![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Myślę, że będzie komplet. Ja zachęciłem 2 osoby, które dotychczas chodziły od wielkiego dzwonu.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj koło 11:40 kupiłem bilet na C5.Stałem około 15 min. WSZYSCY PO BILETY ! MUSI BYĆ KOMPLET !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dziś o godz 11:00 około 100 osób są bilety na każdy sektor więc ruszajmy do kas musi byc komplet!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Myślicie że jak napiszecie "Wszyscy po bilety" to sprawi że więcej ludzi pójdzie na mecz, czy to może potrzeba nabicia posta? Zresztą nie wiem czy to dobrze że będzie komplet, jak widziałem ludzi którzy kupowali bilety wczoraj to się załamałem, niektórzy pytali nawet czy jest możliwość wyboru sektora
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Na ch*j mi wiedzieć, na jaki sektor kupiłeś bilet? Zapytać ew. ile zostało biletów na trybunę i podać do wiadomości. Potem dziwić się, że C1 i C5 wypada piknikowo w stosunku do innych sektorów.... ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy napisanie, że sprzedało się ponad połowa biletów to jest kłamstwo ? Nie ! To jest zdanie które daje BARDZO OGÓLNĄ INFORMACJĘ ALE INFORMACJE PRAWDZIWĄ. W sytuacji kiedy klub nie podał jeszcze żadnej informacji, wiedząc, że nie mogłem kupić dwóch biletów obok siebie MAM PRAWO NAPISAĆ, ŻE SPRZEDAŁA SIĘ PONAD POŁOWA BILETÓW. TO PROSTY WNIOSEK. JEŚLI NA SEKTORZE ZAJĘTE JEST CO DRUGIE MIEJSCE TO ZNACZY ŻE ZAJĘTA JEST POŁOWA SEKTORA JEŚLI NIE MOŻNA KUPIĆ DWÓCH MIEJSC OBOK SIEBIE TO ZNACZY, ŻE CO DRUGIE MIEJSCE MUSI BYĆ SPRZEDANE. Więc napisanie zdania, że sprzedała się już co najmniej połowa sektora D21 jest prawdziwe i nie może być kłamstwem. NIE ŻYCZE SOBIE BY KTOŚ KTO NIE MA POJĘCIA O STATYSTYCE, LOGICE I TYM CZYM JEST KŁAMSTWO MÓWIŁ MI ŻE SWOIM TEKSTEM UDOWODNIŁEM ŻE STATYSTYKA TO KŁAMSTWO
Ze zdania sprzedała się co najmniej połowa biletów wynika tylko zdanie w sprzedaży pozostaje co najwyżej połowa biletów. Każde inne zdanie jest nadużyciem bo przecież co najmniej połowa to nie znaczy dokładnie połowa. Jak nie rozumiesz co piszesz to nie pisz...
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 28.07.2011 o godz. 14:24.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Lekcja Matematyki Nie wiadomo ile biletów wkupił Litex ? ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
_gilardino_ - Jak zaczynałeś chodzić na WISŁĘ to inni załamywali się tobą, więc wyluzuj!
Ostatnio edytowane przez arsfan90 : 28.07.2011 o godz. 14:43.
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wit.Ek.
To był wykład na temat logiki ? Ok. Dziękuję. Pożyteczny. Można zdawać egzamin na uczelni wyzszej posiadając tą wiedzę. Tyle że sesja poprawkowa jest dopiero we wrześniu. Jest coś takiego jak myślenie zdroworozsądkowe, które Tobie przesłania Statystyka i Logika w akademickim tego słowa znaczeniu. Takimi trikami logiczno-statystycznymi w jeszcze w ubiegłym wieku w naszym kraju w Dzienniku Telewizyjnym wmawiali ludziom jak jest pięknie w kraju. Wystarczyło przedstawić inaczej tą informacje a okazywało się że jest dramatycznie. I to samo z twoim sektorem D21. Dlaczego nie zrobiłeś wywodu w stronę tego że wolnych miejsc zostało bardzo mało bo zostały tylko pojedyńcze miejsca ? Znając Twoje zacięcie statystyczno-logiczne mając takie zmienne może udałoby Ci się stwierdzić że sprzedanych zostało np. 90% biletów. Ale lepiej oczywiście napisać że sprzedała się połowa biletów co patrząc RACJONALNIE jest dużą ściemą. Ok. Nie znam się w temacie Logiki i Statystyki. I może lepiej A analiz statystycznych polełniłem już kilkadziesiąt dla róznych JST. |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Offline |
|
|
No to witam w klubie studiów wykonalności, strategii i analiz społeczno gospodarczych.
To, że opierasz prognozy na nierealistycznych założeniach i wychodzi Ci niewiadomo jaki zysk albo, że rekomendowany wybór wariantu projektu w studium wykonalności jest taki aby wyszło to co Wójt/Burmistrz/Prezydent zamawia i chce to nie jest dowód na to, że statystyka jest ściemą tylko dowód na to, że osoby w oceniające studia wykonalności albo biznes plany(ocena takich dokumentów decyduje o dofinansowaniu z UE) nie potrafią odróżnić czegoś co ty nazwałeś ściemą opartej na nierealnych lub niemożliwych założeniach lub źle dobranych wagach od dobrej analizy/prognozy. I jeszcze jedno. Jeśli uważasz, że ściemą jest napisanie, że musiało zostać sprzedane co najmniej połowa biletów skoro nie można kupić dwóch biletów obok siebie to ja poważnie obawiam się o jakość tych analiz, które zrobiłeś dla JST
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 28.07.2011 o godz. 15:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
na stektor D21 statystycznie sprzedano conajmniej połowe biletów? czyli więcej jak: 50% (przedział poomiędzy 50,01 a 100%) To jest prawdziwe zdroworozsądkowe myślenie kolego... Od tego jaki może wystąpić błąd statystyczny są odpowiednie miary tendencji...
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.07.2011 o godz. 15:59.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
Pokreślam MYŚL RACJONALNIE a nie oceniaj wskaźnikami i % tego co się dzieje dookoła Ciebie. Nie jesteś teraz na penelu ekspertów żeby błyszczeć taką wiedzą. Bez odbioru bo dyskusja nie na temat.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 28.07.2011 o godz. 16:36.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Nikt nie wie wszystkiego od razu, a że stadion jest duży a niedługo będzie jeszcze większy, to dla wszystkich znajdzie się miejsce i oby tych tzw. "nowych" było jak najwięcej. Bo tymi tzw. "starymi" to my stadionu nie zapełnimy. Na E, F, w przyszłości A i H dla takich kibiców jest dużo miejsca - mogą sobie posiedzieć, zjeść kiełbaskę, zdjęcia porobić - to normalne jest. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
O X O X O X O O X O X O X O O X O X O X O O X O X O X O O X O X O X O O - wolne miejsce, X - sprzedane Nie kupisz dwóch biletów obok siebie, a sprzedano tylko 15 z 35 biletów, czyli mniej niż połowę. Dla czepliwych: O X O X O X O X O X O X O X O X O X O X O X O X O X O X O X O X O X O Sprzedano 17, pozostało 18 wolnych. "...i trzeba widzieć cały kontekst" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Czy wy tu jestescie normalni
dywagujecie ile sprzedano biletow,rysujac kołka,i licytujac sie ze jak jedno krzeselko zajete to drugie puste nakrecajcie lepiej znajomych i pilnujcie zeby na C nie bylo januszy ,bo teraz to chyba juz liscie beda leciec. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
przeczytaj ze zrozumieniem co ja napisałem, ale powtórzę: Bardzo dobrze, że przychodzą nowi - i się z tego powodu cieszę!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.07.2011 o godz. 19:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
czy istnieje możliwość zakupienia biletu osobie ktora posiada karte kibica przez inna osobę ale na numer PESEL,ponieważ istnieje problem z dostarczeniem karty
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
UWAGA!
Ja mam inny problem, obawiam sie, że w dni meczu nie bedzie biletów, a jestem z Wawy. Bylem na Skonto i ze znajomymi kupowalismy bilet w dniu meczu, od otwarcia kas we wtorek, teraz obawiam się, że jak przyjedziemy w środę to "pocałujemy klamkę". Czy nie byloby problemu, aby ktoś zakupił trzy bilety nieważne na jaki sektor, proszę o kontakt na priv. Zaznaczę, że oczywiście traktuję tę sprawę na serio i jestem gotowy nawet zaplacic jakąś zaliczkę, tak aby osoba, która mogłaby mi pomóc wiedziała na 100%, że będziemy i sie nie rozmyslimy. W Krakowie, będziemy od 10:00, więc możemy się przedpołudniem nawet umówić i odebrać te bilety wraz z oddaniem reszty gotówki. Dla osoby chetnej do pomocy stawiam flaszke, heheh. Pomożcie bratu po szalu xD prosze na priv ![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
nie ma takiej możliwość. Próbowałem tak na Skonto, nie da rady...Chyba że będziesz miał farta z kasjerką bo "fizycznie" podobno jest taka możliwość ale oni nie chcą tak sprzedawać
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
edit: spóżniłem się Powód: za wolno pisze
Ostatnio edytowane przez frg : 28.07.2011 o godz. 19:18.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
okey dzięki za informacje,trzeba coś wykombinować
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Wyrób kartę kibica 2011 i kupuj bilety w internecie" - taki napis znajduje sie na drugiej stronie biletu
nigdy nie mialem papierowego biletu, zawsze tak bylo ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie tu jest temat o biletach- o statystyce podyskutujcie na privie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@domin_czyzyny: Przepraszam, moja odpowiedź dotyczyła wypowiedzi _gilardino_
![]()
To nie tak, że nie wiem
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Byłem wczoraj o 18 kupiłem 12 biletów, na C się kończą na reszte sektorów można śmiało kupować, kolejka cały czas parenaście osób (15 minut stania) uprzejma blondyna w kasie nr 7 mówiła że jak dalej bedzie takie tempo to komplet pewny. za wyjątkiem kas 1,2,4,5 wszystkie kasy czynne
E:Wyrobiłem nową karte kibica, kolejki brak (wyrobienie karty 3minuty) Powód: Karta Kibica
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 29.07.2011 o godz. 13:17.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|