|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No, nie wiem. Z samego rachunku prawdopodobieństwa wychodzi, że kiedyś musi się udać. Rywal w 4 rundzie może być na poziomie Beitaru. Poza tym jak nie teraz to kiedy? Oczywiście może być FC Kopenhaga i wtedy macie raczej out. Ale FCK jest jedna, a pozostałe 4 są do pokonania, zaryzykuję nawet że są porównywalne do Gaziantepu (a w 1-2 przypadkach nawet słabsze), a Wy jesteście od nas lepsi.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ja jestem jak nasz Adaś skupiam się na następnym skoku którym jest wygrana w dwumeczu z Litexem , a co dalej...A co do Was - na prawdę ciekawa potyczka -to cale G..cośtam , faktycznie nakupowało ale wiadomo jak to u Turków Wydaje mi się że to wredny przeciwnik a tak znając 'trochę' Skorżę to postara się zagrać coś podobnego jak Maaskant dziś Jak to wyjdzie...trudno powiedzieć.Jak dla mnie faworytami są jednak Turki ale zobaczymy. Ogólnie będę się temu przyglądał z zaciekawieniem Dla mnie wróg jest tylko jeden a on na szczęście o pucharach to może sobie jedynie pomarzyć![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Guest
|
|
A jeśli nie teraz (tfutfutfu) to trzeba po prostu iść cierpliwie tą drogą - dobry trener (moim zdaniem), dobry dyr sportowy (to na pewno) i któregoś dnia musi się udać.
Ostatnio edytowane przez arti : 27.07.2011 o godz. 09:11.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|