|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To fakt, że jak będzie to drużyna lepiej zorganizowana w obronie, grająca podobny futbol do Skonto, ale lepsza piłkarsko to ciężko będzie... Paradoksalnie taki Litex może być łatwiejszy do grania w piłkę.
Jest też taka zasada dobrego bramkarza cechują też dobrzy obrońcy. Jedynie co zjebał to te wyjście nie potrzebne... zapomniał chyba, że grają na wyspach.
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.07.2011 o godz. 14:09.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
A u nas tego nie było. Ani jakiś składnych kombinacyjnych akcji,ba nawet były problemy z przyzwoitym wyprowadzaniem piłki z obrony. I to przy Skonto!gdzie presing i napastnicy byli żadni. Co z tego,że przeszliśmy skoro nie pokazaliśmy nic co każe mieć nadzieje,że nagle z lepszym zespołem będziemy sobie radzić, narzucać własny styl gry. Przy Skonto można było grać co się chce. Srodkiem,bokiem. Nie było nic,tylko pojedyńcze zrywy Melliksona, Ilieva. Jeśli przy tak nikczemnym rywalu prezentowaliśmy się tak cienutko,to czemu mam wierzyć,że nagle z lepszym zespołem jakim niewątpliwie jest Liteks zagramy lepiej? Z Barceloną nigdy nie graliśmy jak równy z równym, i pewnie nie będziemy. Wygraliśmy raz, dość szczęliwie,bo Henry i spółka pudłowali nie miłosiernie, a mogli sobie na to pozwolić,bo na Camp Nou zrobili z nami co chcieli. Wygraliśmy, należy się z tego cieszyć ale robić z tego jakieś legendy,że graliśmy jak równy z równym i wygraliśmy jest nie na miejscu.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 23.07.2011 o godz. 16:12.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|