|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Uważam, że akurat na takim rozwiązaniu Wisła mogłaby tylko zyskać. Zarobiłaby na piłkarzu pewnie fajną kasę. Małecki nie jest niezastąpiony, a wręcz uważam, że gra Wisły bez niego w składzie zyskałaby dużo na dynamice.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. Sobolewski z Wilkiem nie mogą grać razem, zwłaszcza z takimi amatorami. Po co takie defensywne ustawienie skoro taktyka SKONTO to dzida do przodu i walka?
ps. ten blondyn z długimi włosami niezły drwal |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
W naszym wypadku wyniki ostatnich spotkań kontrolnych a przede wszystkim styl jaki w nich zaprezentowaliśmy znalazło odzwierciedlenie w spotkaniu pucharowym - dla mnie to nie żadna nowość dlatego dziwiły mnie opinie, że w pucharach zobaczymy inną Wisłę od tej przegrywającej z Rapidem Bukareszt - otóż nie zobaczyliśmy i tak prezentując się w III rundzie swoją przygodę na niej zakończymy. Jaliens i Chavez nie powinni grać razem na środku obrony bo raz że jeden z nich nie ma pojęcia o grze piłką a drugi niestety po przeciętnej rundzie wiosennej zdaje potwierdzać opinie niektórych, że przyszedł do nas odcinać kupony - summarum z obroną w tym składzie tak grającą na dobry wynik nie ma co liczyć. Następne "gwiazdy" mamy w środku pola - mowa o Sobolu i Wilku z takim zawodnikami, którzy tak na prawdę nie wiem po co są na boisku bo pożytek z nich jako drużyna mamy żaden - zarówno w obronie jak i ataku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Małecki powinien się uczyć dośrodkowań od tych amatorów ze Skonto. Jego dośrodkowania zawsze były dziadowskie i nie wiem dlaczego Maskant mu na to pozwala.
Jaliens o mału meczu nie zawalił Iliev, Melikson I Pareiko byli wczoraj najlepsi. Reszta była tłem |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czy jutrzejsze losowanie będzie transmitowane ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie skreślam ... za mało danych ... i zawsze byłem optymistą. Chodziło mi tylko o to że te 15 minut to nie była dobra gra tak jak tu ktoś napisał.
Ponadto Biton takie jedno świetne podanie Meliksona najwyraźniej przespał . ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
znając nasze dotychczasowe (chu*owe) szczęście to trafimy na genk ( ale najpierw trzeba wygrać u siebie ze skonto)
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jeśli jesteś mądry to nie udzielaj się w tematach o których nie masz pojęcia i dalej fetuj Melkinsona.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
A to że wyraziłem swoje zdanie, że gra Wisełki mi się po prostu na razie nie podoba i nie podobała w trakcie sezonu, to powód by atakować mnie? Nie oczekuję od Was abyście się zgodzili z moim zdaniem, tylko żebyście je uszanowali i normalnie ze mną dyskutowali Na razie nie widzę powodów do optymizmu i w przeciwieństwie do wielu - sądzę,że nie jesteśmy klasowym zespołem ale mimo wszystko powinniśmy nawet przy takim zespole jak Skonto pokazać się z o wiele lepszej strony. To co wczoraj zagrali nasi piłkarze to była tragedia - najgorszy mecz za Maaskanta. Brak pomysły na grę, brak świeżości - zmiany w okolicy 80 minuty meczu- no wybacz ale błąd na błędzie pogania. Trudno mi to wczoraj przez gardło przeszło, ale wydaje mi się, że lepiej graliśmy za wczesnego Skorży, gdy wszyscy piłkarze przynajmniej biegali. Tutaj 3 podreptało reszta stała. Powiem na przekór wszystkim - ja żałuje, że Skonto nie wyrównało w końcówce meczu - bo może wtedy większość by się obudziła i zrozumiała, że już nawet piłkarze z półamatorskiej ligi są wstanie grać lepiej od nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
||
Prawda jest taka, że Tottenham miał swój najgorszy start sezonu w historii. Rewanż zagrali z nami 2 października i wcale nie był punktem zwrotnym w ich formie. W tamtym momencie trenerem nadal był Juande Ramos, który sobie po prostu nie radził. Dobrze to pamiętam. Sprawdziłem daty by potwierdzić swoje przekonania. Po meczu z Wiślakami, Spursi przegrali kolejne trzy mecze ( w tym dwa w lidze z beniaminkami). W ciągu 8 meczy zdobyli DWA punkty. Ramos został zwolniony, a na jego miejsce został zatrudniony, nie kto inny jak Harry Redknapp.
Witaj na liście ignorowanych, bo to nie pierwszy raz, kiedy wygadujesz bzdury. |
|||
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Nie wiem czy oglądaliśmy ten sam mecz, bo jedyne celne strzały w meczu to podanie do bramkarza od Małeckiego i strzał Meliksona z pierwszej połowy. Więcej "strzałów" nie było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nie , on już sie nie powinien uczyć , on nie powinien w ogóle podchodzić do dośrodkowań. Sobolewki , Wilk , Chavez , Pajlić , Małecki , Jaliens , nie ten poziom jak dla mnie. Nie dąże do tego żeby wszystkich wyjebać , tylko niech oni zaczną zapierdalać , bo wystraczy lekki pressing i nasi są w dupie , jak dzieci we mgle. Nie rozumiem takze taktyki RM , priwie wszyscy chowają się przed obroną , nie ma ruchu bez piłki , stoją i sie patrzą na Meliksona , Ilieva co zrobią , irytuje mnie to strasznie.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
GROUP 1:
Rangers FC FC Kobenhavn FC BATE Borisov Rosenborg BK Sturm Graz ------------------ KRC Genk HJK Helsinki FK Ekranas Malmö FF Shamrock Rovers FC GROUP 2: Maccabi Haifa FC GNK Dinamo Zagreb FK Partizan APOEL FC Wisła Kraków ------------------- PFC Litex Lovech �K Slovan Bratislava FC Viktoria Plzeň NK Maribor FC Zestafoni To sa prawdopodne grupy jutro do losowania dla nas idealne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Popatrzcie co gra Śląsk!!
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no patrzymy patrzymy.
czy prócz tego że patrzymy jakieś wnioski mamy wyciągać? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Wisła zagrała padakę, ale to pierwszy mecz sezonu, widać że wszystkim brakuje jeszcze szybkości i ogrania.
Najważniejsze, że udało się wywieźć korzystny wynik. W rewanżu również nie spodziewam się pięknej gry, ale już w następnej rundzie (bo sądzę że przejdziemy Skonto) gra Wisły będzie wyglądać zdecydowanie ładniej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
śląsk gra u siebie i nie jest dotkniety koszmarem zwanym Levadia. Pilkarze naprawde graja pod duzą presja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ehh, nie chce mi się pisać. Powiem tyle oni grają w piłkę i mecz wygląda o wiele lepiej niż nasz wczoraj. Powiedzcie, że Dundee gra piłkę otwartą, a ja wam wtedy powiem, że oni nie są amatorami, my graliśmy z amatorami i tak nie graliśmy jak Śląsk. Ale jedno jest wiążące dla obu Polskich zespołów: brak jakiegokolwiek zagrożenia ze stałych fragmentów.
P.S. Kelemen to przekozak. ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
ale nie o tym - mecz meczowi nierówny, nie da się tak porównywać. ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
-popatrzcie co gra Śląsk! --- co gra Śląsk -eh,nie chce mi sie pisać. ![]()
w okazjach Szkoci mieli lepsze setki aniżeli Skonto. Zresztą w takim momencie rozgrywek liczy sie wynik który gdzieś tam idzie w świat a nie styl.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 14.07.2011 o godz. 16:38.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
różnica między Śląskiem a Wisła jest taka, że Śląsk gra lepiej, ale remisuje, Wisła gra gorzej, a wygrywała po pierwszej połowie - wybieraj co wolisz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dokładniej to ujmując różnica polega na tym, że po prostu więcej graczy Śląska jest zaangażowanych w grę ofensywną ot co. U nas akcje z przodu opierały się prawie wyłącznie tylko na Meliksonie,Małeckim,Ilievie, czasem podłączył się Paljic czy Lamey i to wszystko.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Śląsk gra tradycyjną polską piłkę z ogórkami - czyli napieramy po czym płaczemy bo akurat jedna kontra poszła. Nie życzę im tego ale jakoś dziwnie nie postawiłbym kasy na awans Śląska w dwumeczu.
Naszych nie chce oceniać po wczorajszym meczu. Ciężko wypracowywać szczyt formy na Skonto - to ma przyjść później. Trzeba jakoś wypośrodkować z przygotowaniami. Oby to się Maaskantowi udało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Uefa stosuje tak zwane rozstawienie geograficzne, więc to co napisał kolega wydaje sie być prawdopodobne. Choć jakas mala zmiana moze byc.
Co do meczu wczorajszego naszego,a meczu Ślaska dzisiejszego to jest jedna zasadnicza róznica, my mamy mieć najlepsza forme za dwa trzy tygodnie, a oni muszą mieć to formę na dzisiaj. Tyle narzekania po wczorajszym meczu,jakbysmy conajmniej znów odpadli z levadią...czytac sie nie da. Troche wiary w naszych zawodników i trenerów... ![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
No dobra Śląsk trafił z formą na ten mecz. Mam nadzieje nasza forma przyjdzie na III rundę eliminacji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajnie chłopaki zagrali, mam nadzieję, ze w rewanżu dadzą radę!!
Będzie ciężko, ale jestem z nimi![]() ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|