|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Opiszesz co wyprawiali Terlecki z Ryczelem bo nie oglądałem tego meczu?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Widziałem 3/4 meczu, generalnie zaangażowanie w komentowanie na poziomie zawodów hippicznych...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Tak się baliśmy Kopenhagi i BATE, a Czesi i Austriacy ich wytłukli jak chcieli. Generalnie nie ma na co czekac i trzeba pojechać APOEL. Łatwo nie będzie bo jak pokazują wyniki drużyny strasznie wyrównane i nie ma odpuść!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
A Kopenhaga wielkie zaskoczenie - ale nie można lekceważyć rewelacyjnych wyników Pilzna oni już w poprzedniej rundzie sprawili wielką niespodziankę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Arsenal zagral chyba najgorszy mecz od wielu wielu lat. Jak tak zagraja w rewanzu to bedzie katastrofa. Tam jednak bedzie zespoł juz wzmocniony.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mecz Arsenalu komentował Kalinowski z Terleckim.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
dziś o 18 mam nadzieję na grupę Barca, Milan , Man City i Apoel
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Swoją drogą, Wisła, gdyby wyeliminowała APOEL, byłaby w tym koszyku w kuleczce nr "5", co za tym idzie - w miejscu gdzie jest Trabzonspor.
Jestem ciekaw, jakich właśnie rywali wylosuje Trabzon, bo to byliby nasi przeciwnicy w grupie LM. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Uefa wykluczyła Fenerbahce z LM w związku z aferą korupcyjną i na ich miejsce do fazy grupowej LM wskoczył Trabzonspor. : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jako ciekawostkę dodam, że BATE losowane będzie z trzeciego koszyka, a w czwartym wylądowały takie kluby jak Borussia czy Napoli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nudna ta LM. Czym Wy się podniecacie. Prawdziwe granie jest w LE a nie w tym komercyjnym gniocie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Trabzonsporze, nigdy nie będziesz prawdziwym uczestnikiem LM! Pamiętamy!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Czy ktoś orientuje się jak długo jeszcze będzie ten "eksperyment" Platiniego z podziałem na grupę mistrzowską i nie-mistrzowska w eliminacjach LM? Czy to już będzie "zawsze", czy w nastepnym roku wracamy do starych (gorszych dla nas!!!) zasad? Wie ktoś?
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Porto
Shakhtar Zenit APOEL |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Biorac pod uwage dzisiejsze zwycięstwo Legii Apoel również moze wygrac/zremisowac z kazdym
Bo czemu nie. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czy tylko ja mam wrażenie że różnica między Borussią a Marsylią jest aż tak duża ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
spodobało mi się to, jak przeglądałem poprzednie strony tematu.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Uważam, że szansę mają z każdym a drużynę mają silniejszą niż 2 lata temu.Nie ma tam drużyn absolutnie poza zasięgiem.
Ale oczywiście mogę się mylić, dlatego proponuję jakiś mały zakład ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Stawiam, że będą co najmniej na 3 miejscu. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
ma może ktoś linka do transmisji symultanicznej dzisiejszej LM?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A teraz najciekawszy mecz fazy grupowej tej edycji czyli Bayern Monachium - Manchester City. Bawarczycy w tym sezonie graja kapitalnie w obronie - stracili tylko 1 gola, do tego graja u siebie wiec jak dla mnie sa faworytem i wygrają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Sam mecz Bayernu nie był zbyt ciekawy szczerze powiedziawszy, o ile pierwsze połowa ujdzie, to druga to pełna kontrola Bawarczyków i nic więcej. Może ze 3 sytuacje były. Mimo wszystko widać że Niemcy są w dobrej formie i na dzień dzisiejszy są murowanym faworytem do pierwszego miejsca w grupie. Poniżej przedstawiam skrót meczu (mojego autorstwa)
Bayern Monachium vs Manchester City skrót montowany z komentarzem live pl http://uploading.com/files/e5ffm48b/...dawidex44.avi/ nSport |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Patrzę na mecz Marsylii z Dortmundem i nie mogę wyjść ze zdziwienia widząc wyłączoną całą trybunę Marsylii.Ile to było straszenia Wisły,że w przypadku awansu do LM,nie ma szans na fazę grupową bez oddanej trybuny zachodniej.Nie było ani jednego głosu,że to tylko ściema.No chyba,że z góry istnieje założenie,że jedni mogą grać na remontowanym stadionie,a drudzy już nie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czy mi sie wydaje czy w meczu OM - BVB znowu głos szybszy jak obraz...
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|