|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
z tym językiem polskim w szatni nie jest tak źle , serbowie go szybko łapią ( na pewno Jovanic i Paljic ) , Jirsak to wiadomo . Pareiko i Genkov z racji znajomości rosyjskiego szybko się uczą . Diaz pewnie cos tam pamięta , wkońcu spędził u nas troche czasu . Co do angielskiego to myśle że wszyscy Polacy ze słuchu sobie radzą , natomiast z konstruktywnymi zdaniami to wiadomo jak jest . Niektórzy marzą o wyjeździe jak Wilk i sie uczą , inni siedzą całe życie w kraju i raczej ich nie ciągnie za granice ( Garguła , Boguski , Sobolewski ?) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
ale zrezygnował. Swoją drogo bardzo w porządku chłopak.![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Rozumiem, że Małecki "lansował" się w Bonarce i grał w Warszawie jednocześnie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Masz rację Patryk grał w tym meczu...
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Źle zrozumiałem to co napisał dj_ibutti. Myślałem, że pisał o 2 różnych sytuacjach.
Co nie zmienia faktu, że Jaliens, Bunoza i Boukhari byli w Bonarce w czasie meczu Legia - Wisła... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mały gniazdował 15 kwietnia, 15 maja zdobyliśmy Mistrzostwo w meczu z parchami, a tydzień przed oficjalnym Mistrzem, graliśmy w Lubinie tj. 25 maja.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaliens Bunoza i Boukhari sie bawią, a wszystko i tak na Małego...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
często jak grali mecz w piątek w Krakowie, to widziałem ich w Base, polaków też. Przecież to nic złego trochę potańczyć i się zrelaksować
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
co to za typy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Marko Jovanovic i Gervasio Nunez
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jovanovic z lewej i Nunez z prawej.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale w sumie.. O czym ja tu dyskutuje.. Oni są tu tylko na chwile. Dla nich WISŁA, koledzy z drużyny nic nie znaczą. Tylko Mały, Sobol i kilku innych zawodników, gdyby mieli nawet połamane ręce i nogi i nie byliby zdolni do gry, byliby wraz ze swoim zespołem i chcieliby zobaczyć jak ich drużyna gra. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nawet jesli miał półroczną kontuzje czy dyskwalifikację musiał być z drużyną, żeby być "na bieżąco" ze wszystkim. I kontuzjowani też wyjeżdżali z druzyną na mecz w innym mieście... |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jovanovic i Nunez
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Biton o Wiśle: http://tsw.com.pl/news/Biton-Szansa-gry-w-LM-1112
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dobra nowina:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W koncu sie doczekalismy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nalepa i Skołorzyński w Ruchu Radzionków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
W poniedziałek przeglądałem prasę i wpadła mi w ręce jakaś gazetka. "SE" czy tam inny "Fakt", nie pamiętam, aczkolwiek w sporcie była rubryka na temat testów szybkościowych na dystansie 30 metrów w klubach Ekstraklasy i co ciekawe w Wiśle najszybsi są Pajlic i....Chavez
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pilkarz z pola spokojnie moze grac ze złamanym palcem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam Piotr Brożek grał w gipsie ze złamaną ręką, więc Maor też raczej powinien być do dyspozycji trenera. Martwi mnie to że nawet końcówke grając w przewadze nie potrafiliśmy dzisiaj poszanować piłki i nie dopuścić by przeciwnik stworzył sobie dogodne sytuacje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
ktoś na SB wrzucił ten link:
http://www.sport.pl/celebrities/1,83...z_Bryanta.html Cytat:
Jeszcze dodam, że w pierwszej chwili miałem negatywne myśli na temat Meliksona jak go znosili na noszach ze ZŁAMANYM PALCEM, ale przypomniało mi się, że jedną z jego ulubionych rozrywek jest gra na PlayStation. Rozumiem go i łączę się z nim w bólu. Szybkiego powrotu do zdrowia Maor! ![]()
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 13.07.2011 o godz. 22:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |