|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dwa pytania mam odnośnie biletów.
1. Jeśli na dany mecz braknie biletów na C, to na której trybunie będzie przedłużenie młyna? 2. Czy FC (fan cluby) będą miały jakieś bilety [powiedzmy] zarezerwowane na C, jak było to choćby w poprzedniej rundzie na G? ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że tak samo jak było do tej pory, bedzie to łuk przyległy do młyna, czyli teraz będzie to D.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
ODNOŚNIE REZERWACJI MIEJSC NA TRYBUNIE C, GDY WCZEŚNIEJSZY KARNET BYŁ NA G
Zadałem pytanie klubowi: Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
||
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj przy zakupie karnetu na C również potwierdzona wiadomość, że karnety z G z poprzedniej rundy są zarezerwowane na G na tą rundę...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na C są wszystkie wolne bo nie było tam rezerwacji. A co do kolejek to dziś koło 13 chyba z 6 kas otwartych było. Ludzie się przewijali ale kolejki żadnej nie było.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|