The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2011, 08:22
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Przecież Ci zaznaczyłem, że nie o poziom mi chodzi a o gadanie i medialny szum. Z takim czytaniem ze zrozumieniem to lepiej wróć do podstawówki.

I napisał to ktoś kto ma "berło" w podpisie - "ić stond" najlepiej.

Zrozumienia u Ciebie brakuje od podstaw - twierdząc że szum medialny określa wartość zawodnika.
Poczytaj sobie o walkach Haye'a - z kim walczył, jak wygrywał, jak był punktowany.

A potem wróć na forum - albo nie wracaj
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 02.07.2011, 09:00
Kocur napisał(a):Wyświetl post
I napisał to ktoś kto ma "berło" w podpisie - "ić stond" najlepiej.

Zrozumienia u Ciebie brakuje od podstaw - twierdząc że szum medialny określa wartość zawodnika.
Poczytaj sobie o walkach Haye'a - z kim walczył, jak wygrywał, jak był punktowany.

A potem wróć na forum - albo nie wracaj
Ja pier.. załamać się można czytając takie posty.
Jaką wartość? Wrócę do początku i Ci wytłumaczę to może zrozumiesz jakimś cudem. Nie można przekreślać zawodnika tylko dlatego, że robi dużo szumu wokół walki bo niejeden już robił szum i wygrywał a często też właśnie dlatego wygrywał, że zrobił szum. Haye podpuszcza Władimira i to skutecznie bo ten już dał się ponieść nerwom wdając się w awanturę na konferencji prasowej i zszedł do poziomu Haye'a rysując tę 50-tkę na dłoni. Nie jest już taki spokojny, siedzi w nim złość a to może być szansa Anglika. Pisałem o poziomie sportowym i wartości zawodnika? Nie, nie pisałem - więc nie doczytuj sobie tego co chcesz doczytać.

W przeciwieństwie do Ciebie to ja o walkach Haye'a nie czytam jak wygrywał i jak był punktowany ale je po prostu oglądam i dobrze wiem jak się prezentował choć z tego co widzę, konsekwentnie nie ma to nic wspólnego z tematem medialnego szumu, który poruszamy.
A jak brak Ci argumentów to bardzo mi już przykro z tego powodu.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.07.2011, 10:02
Nie odpowiadaj komuś, kto i tak nie załapuje słowa pisanego.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów