The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2011, 21:32
tofik napisał(a):Wyświetl post
Czekam na kolejne elaboraty rw88 na temat siły polskiej piłki i ogólnie jak to super będzie.
Przytocz mi moje konkretne słowa, w których to mówię o wielkiej sile polskiej piłki, a najlepiej przytocz moje optymistyczne prognozy naszych występów pucharowych - na ten temat wypowiadałem się zresztą całkiem niedawno. A jak nie znajdziesz takowych to zamilcz na wieki w moim temacie.

Czekam na konkrety!

tofik napisał(a):Wyświetl post
Bo jak sam zaczynam wnioski wyciągać z postawy Jagi to jednak nic pozytywnego nie mogę znaleźć.
Bez jaj, Jaga cudów nie grała, grała przeciętnie, ale sytuacji mieli multum, a rywala przewyższali o dwie klasy, mieli nawet większą przewagę i ilość sytuacji niż Ruch w tamtym roku przeciwko Kazachom. Brakło tylko skuteczności, że tak wspomnę słupek Kupisza, minimalne pudło po strzale głową Skerli, wybicie piłki z pustej bramki przez Kazacha, minimalne pudło Seratlicia. A to tylko sytuacje wzięte z głowy, na szybko

Gdyby nie skuteczność to byłoby z 5:0, przy naprawdę przeciętnej grze, po dwóch tygodniach przygotowań, w pierwszym poważnym meczu w sezonie, z rywalem będącym w środku sezonu. Plan minimum wykonali, na wyjeździe rywal będzie atakował, więc Jaga będzie miała więcej miejsca do grania. Trudno mi sobie wyobrazić sytuację w której odpadną z tym rywalem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów