|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
przecież Wisła musi dołożyć kase do stadionu, mowi sie o 6 mln zlotych
wiec pewnie z tego powodu jest mniejszy budzet na transfery ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Przypomnijcie sobie okienko transferowe dwa lata temu, lepsze nastroje? : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Gadanie o tym czy jest kasa na transfery nie ma sensu , Stan NA PEWNO miał wypatrzonych zawodników , ale Budowa i koszty stadionu przekreśla tą listę , dlatego Lamey i Diaz. Dlatego w tym roku tak ważne jest wejście Wisły do grupy LE lub LM.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
heh cos smierdzi laczac to ze sprawa Clebera ktory sam powiedzial ze podsowal pilkarza a zostal zignorowany..
Ciekawe czy sie Stan spotkal ze skautami chociaz raz w tym roku ![]() ![]() ![]() Nie chce szukac sensacji ale Dijaz to transfer na poziomie Bednarza nie Holendra .. Mam nadzieje ze wszyscy ktorzy doszli do druzyny spelnia oczekiwania trenejro i Nasze. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dokładnie. Także jakaś gadka, że Stan nie przygotował się do okienka jest bzdurą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jak nie ma kasy Stan to z czego ma sciagnac, mial liste zawodnikow, na kazda pozycje po 3-4 zawodnikow tak jak mowil
pewnie mial kase obiecana, ale wyszly jaja z stadionem, trzeba dolozyc kilka milionow , wiec musi brac zawodnikow z nizszych pozycji ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Niech przyjdzie ten Andre Alves za milion euro to sie skonczy lamentowanie czy jest kasa na transfery (i jaka) czy nie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Fajnie. Zawsze lubiłem Diaza, i uważam, że to bardzo solidne uzupełnienie składu. Mimo, że to oczywiście człowiek chaos
![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://www.dailymotion.com/video/xbb...io-nunez_sport
Czy to jest na pewno ten sam piłkarz, który jest u nas? Bo na filmiku wydaje się nieco wyższy niż na zdjęciach ze zgrupowania... Z góry dzięki i sorry jak było ![]() Oldpara, no właśnie, uzupełnienie... a miały być wzmocnienia ehh ale dobra, ja na razie się nie wypowiadam. Poczekamy, zobaczymy ![]()
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 29.06.2011 o godz. 18:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorry.
Do usunięcia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tu nie ma czego tłumaczyć, ani płakać. Normalka w Wiśle, kasy przed pucharami nigdy nie było i nie ma. Bo skąd niby ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja widziałem go raz przy piłce, wtedy jak go Chavez pięknie zrównał z ziemią
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mnie bardzo cieszy powrót Diaza. Mimo wcześniejszych zapowiedzi, że Nunez to pomocnik, myślę, że będzie wystawiany z biegiem czasu na lewej obronie. Diaz jak będzie zdrowy, to myślę, że będzie ulubieńcem Maaskanta. Nie oszukujmy się. Zapier.. za trzech i nie boi się odpowiedzialności. Jako nieliczny, gdy drużynie nie idzie bierze grę na swoje barki i stara się wnieść coś pozytywnego. Nigdy nie gra na alibi. Ruchy ma jakby ślamazarne, trochę chaotyczny, ale każdemu przeciwnikowi skutecznie utrudni życie. Oczywiście lewa strona obrony, przy szybkim przeciwniku na pomocy to nigdy nie kończyło się dobrze. Jego pozycja to defensywny pomocnik. Bardzo dobry ruch Wisły. Lepszy od Sivakova. Byle udało się go za rok wykupić..
Skłąd wg. mnie będzie wyglądał teraz tak: Pareiko Nunez-Chavez-Jaliens(Bunoza)-Jovanović Kirm(Iliev)-Diaz(Wilk)-Sobol-Melikson-Małecki Genkov Bardzo dużo obiecuję sobie po Nunezie. Do Lameya jakoś trudno mnie przekonać. Ilieva podejrzewam, że będzie można ocenić po dwóch meczach(zaangażowanie). Jovanović albo będzie naprawdę zajebisty albo utonie w głębokich rezerwach na..5lat. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rany boskie Diaz w Wiśle masakra. Za pierwszym razem był słaby a teraz to już w ogóle. Na słabsze drużyny pokroju Korony, Cracovii, czy Widzewa pewnie wystarczy ale na puchary to za mało. Jak na razie mamy 3 nowych zawodników i dwóch prawie mamy.
Na papierze to okienko nie zachwyca (mówię o trzech pewnych transferach) zobaczymy jak zaczną grać o stawkę. PS: Orientuje się ktoś czemu kontrakty z Nunezem i Jovanovićem nie zostały jeszcze podpisane?
Ostatnio edytowane przez Gordian : 29.06.2011 o godz. 19:11.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Nie podoba mi sie tylko wyporzyczenie - pokazuje to ze Diaz jest zapchajdziurą na ten sezon a potem z powrotem wraca do Belgii. Nikt nie oszukuje sie ze Diaz to na stałe tylko taka prowizorka - to znie fajnie świadczy o scoutingu i transferach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Haha jak ktoś zobaczy mój profil i policzy ile razy byłem w........ na diaza
Za te jego straty piłki i podawanie do przeciwnika,za te zagrania w kosmos I teraz wraca Oby odmienionyPo Mariuszu Pawełku był według mnie drugim największym zagrożeniem dla naszej drużyny Ale co by o nim złego nie mówić w ofensywie całkiem nieźle sobie radził
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 29.06.2011 o godz. 19:20.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Diaz to dobry pomysł na chwile bo za rok będzie znowu kłopot:( i szukanie nowego zawodnika. Ciekawe czy Diaz wygra rywalizacje o miejsce w pierwszej 11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Zastanawiam sie co sie z Toba dzialo jak Wisla zajela 8 miejsce w lidze... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Diaz nada się do gry w pucharze Polski
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie wiem dlaczego tylu osobą nie podoba się Diaz , gdy był zawodnikiem Wisły stanowił jej mocny punkt. Jest groźny przy stałych fragmentach ma niezły strzał z dystansu zawsze jest to alternatywa dla Paljicia .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Sezon jest długi i będziemy grać- oby jak najdłużej -w kilku rozgrywkach równocześnie, więc powrót Diaza witam z radością. Co nie znaczy, że nie wolałbym kogoś lepszego na lewą obronę. No ale przynajmniej jest jakaś alternatywa dla Dragana.
Nie ma co załamywać rąk - jeszcze tylko napastnik i będzie całkiem dobrze. Ludzie - koniec czerwca a kadra prawie skompletowana ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dlatego ze Diaz to krok wstecz a nie do przodu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dlatego, że przychodzi grać na lewą obrona
gdzie sie zupełnie nie sprawdzał Jak sobie przypome jak go Peszko w któryms meczu objeżdżał to... brrr.... ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Diaz to żaden lewy obrońca. Niektórzy mają słąbą pamięć albo są kibicami od miesiąca. Mecz z Lechem był jednym z niewielu gdy Diaz grał na lewej obronie. Zagrał tragicznie. Powinien dostać z 3 czerwone wtedy. Robili go wszyscy. Gdy grał w środku nie było źle, ale na BOGA TO NIE JEST LO!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|