|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Lewandowski, Blaszczykowski sa dla mnie niewatpliwie lepszymi zawodnikami od Mierzejewskiego. Lewandowski jest 2 lata mlodszy od Mierzejewskiego a juz ograny na poziomie europejskim, czyli tam gdzie Mierzejewski nigdy nie zagral. Podobnie Blaszczykowski, gdy odchodzil (22lata tyle ile Lewandowski w momencie transferu) to po tym jak Wisla zagrala w Lidze Europy a on byl naszym najlepszym zawodnikiem. Co powoduje ze Niemcow nie musisz dodawac do tego dowcipu poniewaz oni kupli sprawdzonych i mlodszych zawodnikow o wiekszym potencjalem za mniejsze pieniadze. P.s. Gdy odchodzili Blaszczykowski i Lewandowski nie pamietam zeby ktokolwiek napisal ze ktos przeplaca, przy Mierzejewskim takie glosy sie jednak podnosza - to tez daje do myslenia. Na temat Klicha sie nie wypowiadam nie sledze poczynan Cracovi jednak suma za niego wydaje sie dosc wysoka. Powód: Klich
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 27.06.2011 o godz. 12:20.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Zgadzam się Lewandowski był 2 lata młodszy i ograny ale poziom prezentował mniej więcej podobny do Mierzeja. Z tym że ja uważam ze BVB dostało go w promocji - realna cena Lewego był ok 6 mln € - wedóg mnie to najbardziej utalentowany Polski piłkarz ostatnich 10 lat. Trochę zmiana pozycji i mało czasu gry zachwiały jego pewnością siebie z tąd nie do konca udany sezon, ale myśle że za rok dwa bedzie już Gwiazdą w Bundeslidze. I jeżeli mu się uda strzelić powiedzmy 15 bramek w sezonie + dobra gra a Borrusia znowu będzie w czołówce to jego cena na rynku będzie w okolicach 20 mln €. Taka jest prawda |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|