The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2011, 17:37
Kamell napisał(a):Wyświetl post
Gościu on pare miesięcy temu wyszedł z więzienia, gdzie był całkowicie wyłączony od treningu przez pare lat.

Co Ty nie powiesz? Nie parę lat, bo 1,5 roku. Swoją drogą źle mu tam nie było, bo przytył ponad 30 kg w więzieniu.
Kogo mu mieli dać na początek? Dla mnie to i tak cud, ze po tak długiej przerwie wyszedł na ring w tak szybkim czasie, i wcale z totalnym leszczem nie walczy bo 8-0 to mimo wszystko że walczył ten typ z kelnerami to niezly wynik.
Jak dla mnie to i tak zaskoczenie, że walczy z człowiekiem o tak dobrym rekordzie. Niemniej jednak Bośniak też napompował go zwycięstwami z przypadkowymi ludźmi, którym daleko nawet do yourneymanów. [/quote]
Poza tym zastanawiam się skąd wysnułeś wniosek że robi z siebie gwiazde? bo co? Brakowało nam takiego pięściarza zadziornego, miejmy nadzieje że dobrze się potoczy jego kariera i za pare lat go zobaczymy w walce o mistrza świata
Ja mu jak najbardziej kibicuję. Skąd taki wniosek? Choćby stąd, że z udziałem mediów próbuje wywołać do walki Mateusza Masternaka, do którego niestety jeszcze bardzo bardzo mu daleko pod względem sportowym.
Szpilka ma talent, ale przez ten pobyt w więzieniu i bardzo drastyczną utratę wagi, może mieć teraz spore problemy z utrzymaniem kondycji, z refleksem i szybkością.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów