|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kolegom z Warszawy tak za bardzo bym nie radzil sie cieszyc z informacji o Traore,bo raz ze o Waszym klubie wspomnial jego menago,dwa ze w kontrakcie jest zapis ze nie moze isc do Polskiego klubu,trzy ze Traore jest lepszy od Mierzejewskiego,a wszyscy wiemy ile On kosztowal. Cena za Traore tej kwoty nie przebije,ale duzo mniejsza to ona nie bedzie.
ps. muzynki od zawsze walily fochy w PL zeby odejsc. ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Powtarzacie to na każdym kroku, a on pewnego dnia zrobi kuku i strzeli Lechii paręnaście bramek na ekstraklasowych boiskach.
Nie ma dowodu, nie ma mówienia o takim zapisie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Czar prysł, Traore w innym zespole polskiej ekstraklasy. Niemożliwe? A jednak. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Poza tym powodzenia w budowaniu zespołu na murzynkach z Afryki nawet jak pojdzie do Legii, to kopnie 5 razy prosto pilke w pucharach, strzeli 2 gole dostanie z Niemiec albo Ukrainy oferte za 2 razy takie pieniadze i bedzie płakał i strajkował zimą ze żli ludzie są i mu sie rozwijać nie daja ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|