The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2011, 17:58
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Jak zwykle zero argumentów (dalej ni podałeś nazwisk). Co do Pietrasiaka w Wiśle - na ławkę za nieduże pieniądze (100 000 € /rok) czemu nie.

Rozumiem że na Euro planujesz naturalizować 30 Angolańczyków na tę obronę, bo skoro Jodłowiec i Głowacki nie to znaczy że potrzebujemy jeszcze 4 stoperów na Euro (chyba że jesteś za Wojtkowiakiem na środku obrony).

A co do Jodłowca z Francją - widziałeś mecz Argentyna - Nigeria Popatrz co tam robili tacy obrońcy jak Zabaleta czy Fazio (czyli poziom najlepszych klubów świata)
No nie wiem, czy to są niezbyt duże pieniądze - przecież to ok. 1/4 najlepszych zarobków w Polsce, to raz, a dwa - pamiętaj, że my mamy na wysokim utrzymaniu Gargułę i Ł.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 19.06.2011, 18:02
tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post
No nie wiem, czy to są niezbyt duże pieniądze - przecież to ok. 1/4 najlepszych zarobków w Polsce, to raz, a dwa - pamiętaj, że my mamy na wysokim utrzymaniu Gargułę i Ł.
Pokaż mi piłkarza w naszej drużynie który zarabia mniej, a nie jest juniorem. Wiem Mały zarabia niewiele więcej ale on akurat jest wyjątkiem. A tak prawie każdy nasz transfer zarabia co najmniej 200 tyś €

Garguła - 350 000
Łobo -300 000

100 000 w obecnej sytuacji za piłkarza o wyrobionej marce (czytaj nie juniora) to żadne pieniądze. Dlatego wątpie żeby przyjął taką ofertę.

Pietrasiak w Polonii zarabia pewnie 200 000 - 250 000 €. Myślę że w Śląsku dostanie 120 000 - 150 000
co jest pensją adekwatna do jego renomy itd. Nie jest to mało, ale jakby nie było to 1/3 Lameya.
Ostatnio edytowane przez Angmir : 19.06.2011 o godz. 18:05.
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 19.06.2011, 19:44
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Pokaż mi piłkarza w naszej drużynie który zarabia mniej, a nie jest juniorem. Wiem Mały zarabia niewiele więcej ale on akurat jest wyjątkiem. A tak prawie każdy nasz transfer zarabia co najmniej 200 tyś €

Garguła - 350 000
Łobo -300 000

100 000 w obecnej sytuacji za piłkarza o wyrobionej marce (czytaj nie juniora) to żadne pieniądze. Dlatego wątpie żeby przyjął taką ofertę.

Pietrasiak w Polonii zarabia pewnie 200 000 - 250 000 €. Myślę że w Śląsku dostanie 120 000 - 150 000
co jest pensją adekwatna do jego renomy itd. Nie jest to mało, ale jakby nie było to 1/3 Lameya.
Masz rację. Tylko, że 96% tych zawodników jest od niego lepszych.
A pensję Lamey'a to chyba z d... wziąłeś.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów