|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
------------------------------------------------------------------------------------------------------- OK.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 08.06.2011 o godz. 13:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
||
I jaki teraz jest sens w przeplacaniu czy placeniu miliona euro za tego gracza
caly wlasnie problem z wami gimnazialistami ze nie potraficie czytac miedzy wierszami i wyciagac wnioskow - oczywiscie ze Mistrza moze zdobyc i Gornik Zabrze czy GKS Belchatow , tym bardziej Polonia ktora ma kase i nia szasta , temat na jaki chcialem poprowadzic dyskusje to obciecie pesji o 20% , przy czym dodalem ironicznie ze 500k euro bylo by przeplaceniem za Sobiecha oraz ze Polonia Mistrza nie zdobedzie nad czym nawet nie mam zamiaru dyskutowac .... i na koniec , odnosnie moich lat to zapewne mam ...raz wiecej jak ty.... i tak , wiem kto zostanie Mistrzem Polski 2011/2012 , wiem i w to wierze i pewnie to samo wie i w to samo wierzy 90% tego forum...(
grrr... nie chce prowadzic dyskusji porownawczej zawodnikow - pisalem ze to ironia ale wywolany do tablicy...konkretne fakty co dal Sobiech Poloni a co Genkow Wisle gdzie dzis jest Polonia a gdzie Wisla i zlosliwie na zakonczenie moglbym dodac ze za ta roznice w cenie miedzy Genkowem a Sobiechem ...przyszedl Melikson ...( glupie gadanie ale jak pisalem nie chce rozmawiac o sobiechu a o obcieciu 20% pencji zawodnika ps) a gdzie bedzie Genkow a gdzie Sobiech za rok ... czas zweryfikuje i postaram sie ten post zacytowac...(
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 08.06.2011 o godz. 13:22.
|
|||
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ile Genkov ma lat a ile Sobiech? Porownaj jeszcze Neymara do Ibrahimovica i wylacz komputer...
Ostatnio edytowane przez kreseq : 08.06.2011 o godz. 13:10.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|