The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2011, 12:58
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
ale po kolei... 300k to w formie ironni bo wg. mnie placenie za niego 500 bylo by przeplaceniem...
W tym momencie się kompromitujesz, --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Zachowajcie chociaż minimum kultury i postarajcie się nie obrażać,bo będą bany.
OK.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 08.06.2011 o godz. 13:48.
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 08.06.2011, 13:06
rw88 napisał(a):Wyświetl post
W tym momencie się kompromitujesz, powinieneś zamilknąć w tym temacie na wieki i zmienić sobie nick z Nero na Neo...Widać, że koniec roku szkolnego coraz bliżej, znowu poziom forum spadnie do tego stopnia, że dobre posty znikną w tonach tego typu g....
zapraszam do porownania Sobiecha z Genkowem oraz do ceny transferowej , o Meliksonie nie wspomne bo sam nie wierze ze uda sie taki transfer drugi trafic za takie pieniadze...

I jaki teraz jest sens w przeplacaniu czy placeniu miliona euro za tego gracza

sergio napisał(a):Wyświetl post
Weź chłopie lepiej niż nie pisz jak masz pisać takie kocopoły!
Sezon sie jeszcze nie zaczął a Ty pewnie wiesz już kto zdobędzie mistrza tak więc napisz jestem ciekawy

caly wlasnie problem z wami gimnazialistami ze nie potraficie czytac miedzy wierszami i wyciagac wnioskow - oczywiscie ze Mistrza moze zdobyc i Gornik Zabrze czy GKS Belchatow , tym bardziej Polonia ktora ma kase i nia szasta , temat na jaki chcialem poprowadzic dyskusje to obciecie pesji o 20% , przy czym dodalem ironicznie ze 500k euro bylo by przeplaceniem za Sobiecha oraz ze Polonia Mistrza nie zdobedzie nad czym nawet nie mam zamiaru dyskutowac ....

i na koniec , odnosnie moich lat to zapewne mam ...raz wiecej jak ty.... i tak , wiem kto zostanie Mistrzem Polski 2011/2012 , wiem i w to wierze i pewnie to samo wie i w to samo wierzy 90% tego forum...(

kreseq napisał(a):Wyświetl post
Ile Genkov ma lat a ile Sobiech? Porownaj jeszcze Neymara do Ibrahimovica i wylacz komputer...

grrr... nie chce prowadzic dyskusji porownawczej zawodnikow - pisalem ze to ironia

ale wywolany do tablicy...konkretne fakty

co dal Sobiech Poloni a co Genkow Wisle

gdzie dzis jest Polonia a gdzie Wisla

i zlosliwie na zakonczenie moglbym dodac ze za ta roznice w cenie miedzy Genkowem a Sobiechem ...przyszedl Melikson ...(

glupie gadanie ale jak pisalem nie chce rozmawiac o sobiechu a o obcieciu 20% pencji zawodnika

ps) a gdzie bedzie Genkow a gdzie Sobiech za rok ... czas zweryfikuje i postaram sie ten post zacytowac...(
Ostatnio edytowane przez CMSNero : 08.06.2011 o godz. 13:22.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 08.06.2011, 13:07
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
zapraszam do porownania Sobiecha z Genkowem oraz do ceny transferowej , o Meliksonie nie wspomne bo sam nie wierze ze uda sie taki transfer drugi trafic za takie pieniadze...

I jaki teraz jest sens w przeplacaniu czy placeniu miliona euro za tego gracza
Ile Genkov ma lat a ile Sobiech? Porownaj jeszcze Neymara do Ibrahimovica i wylacz komputer...
Ostatnio edytowane przez kreseq : 08.06.2011 o godz. 13:10.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów