|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Miłość, wierność, całe życie z Wisłą, honor, przyjaźń jest sprawą oczywistą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
A może to lekka kontuzja a za to Chavez sobie odpocznie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Stan mowil ze chce zachowac roznowage w skladzie , czyli wiecej Polakow jesli bedzie taka mozliwosc sprowadzi , ale sie na to nie zanosi , Stan nie obiecal ze bedzie wiecej Polakow w skladzie , wiec przestancie mieszac.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Tra...555,1,727.html ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Osman Chavez może trafić do Premier League
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/tra...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 07.06.2011 o godz. 09:55.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
No to wygląda na to, że jednak Osmana nie zobaczymy w nowym sezonie w barwach Białej Gwiazdy. Szkoda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A dla mnie to rozpaczliwy ruch Platense, by za wszelką cenę uzyskać w negocjacjach dodatkowe kilka eurosów. To Wisła tu rozdaje karty. My możemy go kupić ale nie musimy, a oni MUSZĄ go sprzedać. Nic dziwnego że Stan twardo rozmawia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ofertę Platense przedstawił inny klub z... Hondurasu - Olimpia Tegucigalpa. Chce odkupić gracza, by później odsprzedać go z zyskiem do klubu ligi angielskiej.
To się kupy nie trzyma. Po co klub ligi angielskiej miałby dawać więcej kasy jakiejś Olimpii skoro może taniej wykupić Osmana z Platense. Ktoś tu ewidentnie kręci a tym kimś jest menadżer. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://www.laprensa.hn/Deportes/Edic...Amador-me-robo
Jeżeli jest jakiś problem to całkiem możliwe, że nie leży on po stronie Platense tylko po stronie agenta Chaveza. Ogólnie w linku Carlos Costly - były piłkarz Bełchatowa mówi, że ten cały Manique Amador od Chaveza to złodziej, który dba tylko o swoją prowizję, inny agent Costleya także dorzuca swoje 3 grosze mówiąc że Amador to kłamca. Koleś ponoć jest znany z tego, że notorycznie robi problemy klubom , w których grają jego zawodnicy i często podburza ich przeciw pracodawcom. Jakby ktoś znający hiszpański mógł to potwierdzić było by miło (bo tekst z google translate jest średnio jasny) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Chavez w Premier League. Większej bzdury nie czytałem od dawna.
Istotna wiadomość jest gdzie indziej. Jeśli wierzyć temu artykulikowi to Platense ma problemy finansowe. To im tak naprawdę zależy na czasie i kasie. Wypada czekać, bo widać,że są zdesperowani. Teraz Chavez jest kontuzjowany, i nikt nie podpisze kontuzjowanego grajka. Tak naprawdę tylko my posiadamy informacje jak gość grał w minionym sezonie. Reszta musi się opierać na płytach i wierzyć zapewnieniom menago jaki to super grajek. Niemniej nie zmienia to faktu,że potrzebujemy lepszego środkowego obrońcy od niego jeśli cokolwiek chcemy pokopać w Europie. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a wracajac do Baszcza - to lubilem , lubie go - ale jakos nieszczegolnie - natomiast jesli chodzi o moja interpretacje to z tego co wyczytalem Baszczu mial odpowiedziec w Grecji czy podpisuje nowy kontrakt.... podpisal z ..... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolega sam sobie przeczy. Znaczy stać nas czy nie bo zbankrutujemy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hahaha troche zamieszalem - wiec inaczej
Cupiala stac (jak to kiedys powiedzial RM) na klub z Serie A - ale w serie A sa inne wplywy z koszulek,biletow od sponsorow i telewizji ... czyl na 20milionow nas stac ale nie ma w tym logiki bo musial by to byc kaprys a na takowe stac raczej tylko szejkow |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Podsumowujac ostatnie arykuly z onetu mozna stwierdzic tylko ,że nie można im wierzyć.Mieszaja ze az glowa boli.Odniechciewa sie czytania takich portali ...
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
szkoda, że zamiast oglądać te transfery do chyba na suchych stawach znowu Wisła zagra w Pucharach, a miał być to sezon w którym skoczą do góry wpływy z widowni, reklam (reklama za nazwę na koszulkach + sponsor ekstraklasy + mistrz Polski) Wisła miałaby dodatkowe siano, a tak kicha bo przepadnie. Co do Chaveza to wierzę, że zostanie, jednak zbliża sie czas w którym dowiemy się kogo kupuje Wisła, wogóle w Ekstraklasie teraz to transfery szybko się zaczęły, albo mi sie wydaje
|
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A dalej nie ma nic... potem jest dno, potem dalej dalej nic, potem wodorosty i pod nimi jawią się takie portale jak onet, wp, futbolnews, sportowefakty, interia, goool itd |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Osman Chavez MOŻE trafic do Premier League. Moze tez trafic do Serie A, La Primera Division, ale najpewniej to trafi do ligi honduraskiej i pokopie na plazy pol roku, bo jego klub chce zarobic i dlatego nie chce go sprzedac do Wisly
K....a kto to pisze i puszcza do druku ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Jeżeli mamy inne opcje, i nie jest nią Lamey to wszystko w porządku. Może w nie najwyższym porządku, ale na pewno ktoś dobry przyjdzie, może młodszy i nie po kontuzji jak Wasyl.
Ciekawostką jest zainteresowanie Emillem Nollem z Arki. W trakcie rundy wiosennej, nie przyglądałem się jego grze jak i całej Arki (bo i po co) może ktoś zorientowany napisze o nim kilka słów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Było do przewidzenia z Wasylem, zresztą jak dla mnie to dobrze się stało. 500 tys. kontrakt to za dużo jak na możliwości klubu i niemłodego już Wasilewskiego. Wierze, że Stan jest w stanie wyciągnąć lepszego i tańszego zawodnika na tą pozycję.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Coś mi się wydaje, że nie zobaczymy żadnego transferu dopóki kogoś nie sprzedamy...Nie ma kasy na Chaveza, nawet na Cikosa. Nie ma kasy na nikogo, więc ciężko się spodziewać jakiegoś porządnego transferu...Tylko kogo tu sprzedać? Skarbiec widać pusty...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tego co z Wasylem rozmawialem to Wisła ma pierwszenstwo ale jezeli sie nie zdecyduje to pojdzie do innego polskiego klubu z trojski najbogatszych
Lech, Legia albo PoloniaEdit: Z tego co się zapoznałem ze słownikiem języka polskiego nazwy klubów na forum piszemy z wielkiej litery! Ostrzegam po raz pierwszy i ostatni. Tak nazwiska piłkarzy też z dużej litery. Powód: umknęło mi.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 07.06.2011 o godz. 13:07.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Nie mam nic do Lameya, nie widziałem jego gry bo jej po prostu nie było. Ostatni mecz w październiku bodajże, jeżeli znów mamy zakontraktować piłkarza po kontuzji vide Garguła, to znów może sie okazać to wywalaniem kasy w błoto.
Powód: interpunkcja
Ostatnio edytowane przez Piotson : 07.06.2011 o godz. 12:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://www.futbolnews.pl/informacje/...y-do-romy.html tutaj jest o Soriano, którym rzekomo interesowaliśmy się rok temu. Ładnie nastrzelał w rezerwach...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|