|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wisłą oczywiście
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
kogo z tej 5tki Przyrowski-Stachowiak- Gikiewicz-Sandomierski- Keleman polecacie do Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Gram sobie w FM'a i gram, zawsze awansowałem do ligi mistrzów, ale niestety tylko dwa razy udało mi sie wyjść z grupy. O dziwo zawsze miałem po 9 pkt czyli teoretycznie szanse na wyjście dość duże powinny byc, jednak nigdy tak nie było.
Więc pochwalę się swoimi ostatnimi osiągnieciami, stan na sezon 2017/2018 http://imageshack.us/photo/my-images/806/historiaf.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/39/sklado.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/10/tabelalm.jpg/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ja na swoim save jestem w 2017 roku, zaczynałem w Wiśle, z którą zdobyłem LE i superpuchar europy, a nLM niestety w ćwierćfinałach odpadałem, po 4 sezonach odszedłem do Holandi do Grongingen, gdzie zagrałem dwa mecze i odszedłem do Norwich, którym awansowałem do Premiership, to mnie Chelsea w połowie sezonu zatrudniła. Byłą ostatnia w tabeli to zakończyłem na szóśtej pozycji i posadę zaoferowała mi Barcelona, ale zdecydowałem ściagnąć sobie nowe uaktualnienie składów i gram od nowa Wisełką, mam Genkova i cały aktualny skład. W el. LE trafiłem na Zenit, udało się awansować, ale w grupie mam Metalist, Porto i PSG, czyli liczę na cud z PSG, bo Metalist pokonałem już raz, ale raczej odpadnę z grupy z trzeciego miejsca. Polecam na obronę Chibuzor Okonkwo - koleś wygryzł jak na razie ze składu Cikosa, na napad Khouma Babacar - strzela kilka bramek na mecz, ale cena to 3,4mln euro.
Uwezu i Hopkinson to też są młode talenty. Polecam też Gorka Larrea, bardzo dobry ofensywny pomocnik, sciągnąłem go za małe pieniądze z Levante. http://www.youtube.com/watch?v=NlTxvZjfnqI - tutaj właśnie bramka Larrea'y Powód: polecenie zawodnika i bramka zawodnika
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 17.05.2011 o godz. 14:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie potrzebuje do Wisly szybkich i dobrych obroncow bocznych...dopiero zaczynam gre ale pod moja taktyke potrzebuje wlasnie takich obroncow. Najlepiej albo z wolnego albo dosc tanich
bo na transfery duzo nie ma jak wiecie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powód: Rewanż
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 24.05.2011 o godz. 16:05.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
przeciez dopiero co rozpoczął gre
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Na ligę mam taką taktykę, natomiast na LE i silniejsze zespoły gram defensywnie. Teraz arkę rozklepałem 5:0. Uwezu to 19-letni talent, z wolnego transferu ściągnąłem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Co trzech Romario to nie jeden
![]() Mógłby ktoś dać screena z umiejętnościami Meliksona? Z góry dzięki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
mają 18/19/20 lat ;P![]() Powód: Maor
Ostatnio edytowane przez PlacekTSW : 24.05.2011 o godz. 20:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To i ja się pochwalę
ostatnio grałem Uralem Jekaterinburg, ale jakiś problem z save'm był... no więć zacząłęm od nowa w 2 lidze niemieckiej. Szło mi całkiem całkiem. Teraz mam ekipę, która miała wspaniałą passę 88 spotkań bez przegranej. Już niestety przerwana ![]() http://screenshooter.net/4257284/srqgvin tak to wygląda jak do tego pory. taktyka: http://screenshooter.net/4257284/ktmptrx Skład oczywiście opieram na newgenach [ prawie, bo zostali mi w skłądzie jeszce Kevin i Raamsey, może kojarzycie młogych gniewnych ] http://screenshooter.net/4257284/ikpwvvx i co smieszne mam perełke z... Libanu! Uwielbiam takich graczy z "dupianego" kraju: http://screenshooter.net/4257284/japxpsj <- staty http://screenshooter.net/4257284/awvralf <- biografia http://screenshooter.net/4257284/imnxgnp <- jak grał w lidze Jest on aktualnie najdroższym piłakrzem świata. Trafiłem na niego podczas żmudnego przeszukiwania reprezentacji, w celu znalezienia "fajengo grajka" do zespołu. na początku gry tak robię, teraz już się opieram na samych skautach http://screenshooter.net/4257284/rjyoayi a to mój najlepszy pomocnik, niestety kontuzjowany... Co ciekawe mam Radka Mynara w moim sztabie trenerskim, jest z niego kozak ![]() P.S po pierwszym awansie do LM przyszedł bardzo miły inwestor, który wyłożył 40 mln na szkółki młodziezowe, obiekty treningowe, splacil długi i pozwolil mi sie wzmocnic o kilku graczy. Powód: P.S
Ostatnio edytowane przez jonaf : 28.05.2011 o godz. 01:53.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Linki skąd mogę pobrać fm11? zapodziałem gdzieś płytkę z oryginałem, a chciałbym sobie pograć w wolnych chwilach, które b.szybko się zbliżają
![]() EDIT: najlepiej jeszcze okrojoną wersję. Na cholerę mi portugali, ruski, francuski czy słoweński, wystarczy ang/pl ![]()
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 03.06.2011 o godz. 15:41.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mam problem ze swoim FM. Chcę zrobić, żebym miał FM w oknie, a ta opcja nie jest dostępna. Jakieś pomysły jak to naprawić?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak wgrać stroje, herby i twarze zawodników? (oprócz wchodzenia do moich dokumentów, bo to i ja wiem xD)
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
grasz na laptopie?
![]()
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Ustawienia-Dzwiek i obraz- odznaczyc uzywaj "buforowania skorki". Druga metoda to sciagniecie calego przerobionego juz folderu data ( jak tak wlasnie robie ) ale ma to ok 5 giga i jest potem problem ze zmiana poszczegolnych grafik. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Co do grajkow z takich dupnych krajow, ktorzy w naszej Eksttraklasie sie sprawdza na pewno:
Adam Monday-Nigeryjczyk, swietny skrzydlowy, ale jeszcze lepiej gra wysunietego rozgrywajacego. Duzo asyst,Dajcie mu strzelanie karnych to cena wtedy rosnie za niego szybko.Za czapke gruszek go kupilem ![]() Daniel Tijani-mlokos.Ale jak sie na niego postawi to sie odwdziecza dobra gra. Spory talent. Tanioszkowaty! Nashat Akram-irakijczyk. Swietnie rozgrywa.Strzela gole z wolnych, z poza pola karnego. Za darmo! Andrade-brazyliski defensywny pomocnik. Ma straszna petarde w nodze Dac mu wolne do kopania. W sezonie 2010/2011 nabylem go za friko.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 08.06.2011 o godz. 12:51.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gram sobie Śląskiem Wrocław, całkiem nieźle mi idzie. Tylko jedna rzecz mnie niepokoi, mianowicie znikła mi przeprowadzka czy też rozbudowa stadionu w zakładce " baza treningowa". Czyli co, zostaje przy 8 tys? :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
a jak wejdziesz do interakcji z zarządem to jest możliwa rozmowa o rozbudowie stadionu?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie pamiętam kiedy nowy stadion miał zostać oddany do użytku, 04.2011? Jeśli tak to już niedługo się wyjaśni sprawa. Póki co jednak skupiam się na sprawach sportowych - 15 zwycięstw 5 remisów i 1 porażka dają mi 2 punkty przewagi nad Legią... |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jeśli Print Screen nie działa to jak inaczej zrobić zrzut z FM-a ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
alt+f9, zapisuje w moje dokumenty/fm 11/graphics/screenshots
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
dzięki
żadnych bugów, żadnych przekrętów czy ingerencji w ustawieniach gier ( typu jakieś pliki wewnętrzne, staty itd ) Sezon 2018. Trener Wisły i jednocześnie Repry Senegalu ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o Polaków w składzie to mam tylko dwóch, Czekaj ( reprezentant dorosłej kadry PL ) oraz wychowanek O PŚ Pogonowski. Miałemu siebie takich zawodników jak Boenisch, Glik, Kosecki, Grosicki ale są po prostu słabi. Za te same pieniądze mogę mieć dwóch perspektywicznych murzynów z U-18 kadry RPA. A propos RPA, teraz mam tylko 5 murzynków w U-21 ale był okres gdzie miałem ich aż 10. 4 dostało się do dorosłej drużyny, dwóch poszło na wypożyczenie. W U-21 zostało 3, pozostałych sprzedałem z zyskiem. Budżet na 2018 / 2019 92 mln złotych ~ 23 mln euro
Ostatnio edytowane przez boczek : 10.07.2011 o godz. 17:44.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jakim cudem Lukaku i Kovacica sciagnales?ale grubo, ja grając Wisła do bodajze 2025! roku takich sukcesów na arenie miedzynarodowej nie zrobiłem, maks zawsze ćwierćfinał LM i "goodbye" z Interem tudzież Realem.
Miazdzyłem finansowo ale nie zawsze sportowo i taki psikus od prezesa ![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Lukaku został mi zaproponowany przez jego menadżera !
Więc skoro Ci proponują zawodnika, to jego obecny klub nie będzie robił problemów z odejściem i zawodnik raczej jest chętny. Czemu się udało ? Bo jak zdobywasz LM to Twoja ranga , tzn ranga klubu wzrasta. Już nawet nie chodzi o ten ranking że jestem 3 klubem europy, ale im więcej razy zdobędziesz LM tym łatwiej Ci ściągnąć zawodników. Ale nie zawsze, bo np. Van Persie jak miał 33 lata to nie chciał do mnie przyjść. Klub się zgodził, ale jak już podpisujesz kontakt z zawodnikiem to masz opcję podawać mu zarobki, premie, do kiedy kontakt itd, a tacy emeryci zawsze mi pokazują " ZAWODNIK NIE JEST ZAINTERESOWANY PRZEJŚCIEM DO TWOJEGO KLUBU " . W ogóle mam problem ze scoutingiem, zobaczcie sami. Mam tych samych od 7 lat, i paru zagranicznych zatrudniłem. Mam problem z wyszukiwaniem juniorów, zawsze mi ich menadźerowie dają CV takiego grajka. A żeby mój człowiek mi takiego znalazł to słąbo ;-/ Poradzi ktoś coś ? A ! Jesli chodzi o kluby partnerskie: Znicz Pruszków Kszo Ostrowiec Tiajnij - Chiński klub, który ani razu nie zaproponował mi sprzedaży grajka, ani anwet wypożyczenia !. A kasują co roku ode mnie bodaj 2 mln złotych. Więc podziękuje im za współprace nawet teraz :0 Olympic Marsylia Liverpool Olimpic Lyon Juventus Arsenal możecie się złapać za głowy i mówić jaki zajebiste kluby finalne tylko...co ja z tego mam ? Że co sezon dadzą mi 600 c zy 800 tysięcy złotych ? To żadne pieniądze dla mnie. Finalne charakteryzują się tym, że dają Ci kase i sparing zagrasz z nimi przed sezonem i tyle/ Chociaż raz OM wypożyczył mi środkowego pomocnika o wartości 20 mln złotych. 21 latek . No i co ? Ja mam opcję zaznaczoną " NIE POKAZUJ WYPOŻYCZEŃ " i przez cały sezon nie grał, nie był zarejestrowany do żadnych rozgrywek bo był ukryty hehehe Kiedyś grając Manchesterem United ściągnąłem 19letniego Mateja Delacia, póxniejszego bramkarza Chorwacji który w wieku 25 lat został uznany za najlepszego bramkarza świata, dostał złotego trampka czy coś. Także chciałem go ściągnąć do Wisły. Za 20 mln złotych. Trwały negocjacje, klub zaczął negocjować z Delaciem i wycenili go na 80 baniek. Zgodziłem się podjarany że będę miał najlepszego bramkarza europy niebawem. ( U mnie zawodnik który ma 28 lat idzie na sprzedaż, jest za stary dla mnie, jak będzie miał 29 czy 30 to raczej go nie sprzedam ). I co ? Nie chciał przejśc do mojego klubu... Więc nie zawsze się daje Powód: DELAC
Ostatnio edytowane przez boczek : 10.07.2011 o godz. 18:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak już to mogli od nazwiska managera nazwać stadion a nie od morcina ![]() No ale ładnie koksicie, aż chce się grać tym Śląskiem
![]()
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 10.07.2011 o godz. 18:11.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|