|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Nawet jakby na 1 mln miał zejść to i tak nikt mu tyle w Wiśle nie da.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
I na tym zakończmy tą śmieszną dyskusję.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
O tym jak piszą dzienikarze
z dzisiaj z 8:55 PS : Spór menadżerów zablokował Wiśle transfer -Ivica Iliev dalej od Wisły Kraków a z 13:55 Ivica Iliev na testach w Wiśle Kraków - futbolnews.pl to tak żeby ostudzić niektóre głowy a przede wszystkim wiarę w doniesienia prasowe. No chyba że to chodzi o dwie różne osoby ? I jeszcze jedno jak niby kontraktujemy Ilieva jako napastnika to po co na RvN i na odwrót
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 30.05.2011 o godz. 13:18.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
To cholernie wielka kasa jak na Wisłe i polską lige. Więc z tym niusem trzeba ostrożnie... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zamiast płacić tak wysoki kontrakt , to można kupić 2 zajebistych zawodników którzy wzmocnią Wisłę , więc gadka o RvN jest zbędna i bez sensu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jedno jest pewne. Jestem teraz wolnym agentem i mam w czym wybierać. Usiądę nad tymi wszystkimi ofertami wspólnie z żoną wybierzemy najlepszą opcję - powiedział niedawno Ruud van Nistelrooy
Jakas szansa jest ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Można polepszyć też infrastrukturę do szkolenia rezerw i zatrudnić trenera z prawdziwego zdarzenia ,który byłby w stanie coś sensownego z drużyną Młodej Ekstraklasy zrobić ,a nie brać kasę za nic. Opcji wydania pieniędzy jest wiele. Zastanawiam się po co w ogóle z kimkolwiek negocjować. Przecież tutaj i tak nikt nie przyjdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Tak średniak Elmander przechodzi do Galaty, gdzie będzie zarabiał 1,8 mln euro, a RVN miałby grać w Wiśle za mniejsze pieniądze. Skończcie z tymi żartami.
A co do godziny podpisania kontraktu z Ilievem to była ironia, bo widzę, że niektórzy myślą, że on z Wisła podpisał już kontrakt
Ostatnio edytowane przez emj10 : 30.05.2011 o godz. 13:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przecież nie wiadomo czy Iliew w ogóle do nas przyjdzie.. Po co ta rozkmina z kim będzie walczył o 11.
Koleś jak RvN z pewnością byłby ogromnym magnesem na ludzi żeby przyjść i zobaczyć go na boisku. Myślę że pare tys ludzi specialnie dla niego by przychodziło. ![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
@KOMINEK - na filmikach z youtube'a Ivica gra na pozycji raczej skrzydłowego? Pozostaje w temacie Ilieva tylko czekać czy się dziś lub jutro pojawi w Krakowie na testach medycznych tak jak piszą.
A RvN i tak i tak by się przydał bo na pewno pomógłby przyciągnąć ludzi na stadion chcących zobaczyć żywą legendę w akcji. Przeciwnicy w Ekstraklasie, II i III rundzie el. LM baliby się pewnie samego nazwiska. No i to o czym pisaliśmy, że młodzi mieliby się od kogo uczyć. A czy przyjdzie czy nie to cieszy, że Stan pyta o takich graczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
To co pisze fakt to coś nie samowitego. Pierwszy raz coś przeczytałem z zaciekawieniem od początku do końca od nich
Tyle że to S-fMoże jakby dodadkowy sponsor kasiorę wyłożył to bym uwierzył, ale to też raczej nie realne albo jak coś takiego jak za czasów Legi i Widzewa że wymiana zawodnikami przed LM.. Z Cruzem to mnie rozwalili doszczętnie<lol> |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zamiast dawać podstarzałej gwieździe milion euro kupiliby jakies grunty i zbudowali boiska treningowe. Wątpię, żeby Stan tak działał i zaczynał wszystko "od dupy strony". Na gwiazdy przyjdzie czas jak poukładana będzie reszta.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Na RvN każdy z nas musiałby chyba dodatkowo na każdy mecz 100zł płacić to może by na jego kontrakt Wisła uzbierała. Nie czarujmy się facet z innej bajki po co miałby do nas przychodzić? Chyba że chciałby być jakimś pionerem ( kolumb odkrył ameryke to RvN otworzy Polske na świat?) Gdybyśmy mieli jakiegoś nowego sponsora który płaciłby mu część kontraktu to jeszcze cokolwiek będzie to możliwe ale tak to nie ma mowy.
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
jak Wisla kupi Ruuda to pojde do mariackiego na sumę pomodlic sie za Valxa
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 30.05.2011 o godz. 21:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cieszmy się jak przyjdzie Iliev i następne ruchy transferowe a nie mówmy o S-F czyli RvN...
Proponuje spacer lub siłkę aby ochłonąć ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Iliev przechodzi u nas testy medyczne a oficjalna jak zawsze milczy, o transferach i zakontraktowanych zawodnikach dowiemy sie najpierw od mediów a na końcu od oficjalnej jak to miało miejsce w zimowym okienku transferowym.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
jeszcze 10 razy ten link skopiujcie... Czytajcie wszystkie strony
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czasem trzeba uwierzyć pismakom bo nie raz mają naprawdę dobre info. Przykład to informacja o otwarciu trybuny C. Ja osobiście nie wierzyłem, a jednak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
ale to chyba nie jest poważny portal ale z drugiej strony patrzeć to jak by taki zawodnik daj Boże przyszedl a w polskiej kopanej lidze napewno by sobie poradził to na trybunach było by ciągle 30 tysi ludzi tylko muszą stadion zrobić..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Geneza newsa o RVN
forumzbymaka - > forum TWSD - > sports.pl (PS) -> FAKT -> ONET-GAZETA KRAKOWSKA-WESZLO-WP-INTERIA-FUTBOLNEWS -> GOAL.COM Ot cała historia newsa
Ostatnio edytowane przez PANDEM0NIUM : 30.05.2011 o godz. 14:19.
|
|
|
|
Guest
|
|
, wypisują jakieś takie bzdury żeby sobie klikalność podbić. |
|
|

|
||||||