|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nistelrooy w Wiśle, 6 mln na transfery
![]() Śmieszno i straszno. Ma być ofensywa transferowa, jest ofensywa PRowa. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
http://www.transfery.info/news-full-14885.html Chociaż poza nim to nie bradzo jest kogo wiecej sprzedać ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
van Nistelrooy w Wiśle? Chyba przyjdzie w pakiecie z Gimenezem...
A mówiąc poważnie, to za 2-3 lata ten transfer może być realny. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
No, to myślę że z ofensywą: Kluivert,Forlan, Agali i van Nistelrooij możemy faktycznie zwojować Europę xD
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Hehe śmieszne te info z RvM
Podobno przychodzi Robben w komplecie. Tak w sferach fantacji, ale byłaby sensacja, gdyby jednak Ruud przyszedł do Wisły ;P ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A nie widzisz, że oni podłapali jak my wcześniej tu pisaliśmy o RvN?
I nie sądzisz, że taki piłkarz ma ochotę pokopać na trochę wyższym poziomie, niż nasza liga? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez leszekm_ : 29.05.2011 o godz. 22:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
stać takich Cypryjczyków na dawnych bdb zawodników ( LuaLua w Omonii ), Azerbejdżan też ( Mpenza w Neftci Baku ) to dlaczego do Wisły nie mógłby Ruud
a sam Ruud powiedział że do innego klubu Hiszpańskiego jak Real to nie trafi ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Rivaldo-Mogi Merim, AEK Denilson-Kavala Hesselink-Rapid Vieri-Boavista Mpenza-Sion to takie pierwsze z brzegu przyklady wielkich nazwisk w klubach pokroju Kavali czy Rapidu, a wiec mysle, nie odbiegających za bardzo od Wisly poziomem finansowym. RVN w Kickerze jakis czas temu powiedzial, ze jego nastepnym klubem bedzie nieznany na szeroka skale europejska klub i ze bedzie to niespodzianka. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
News o Nistelrooy'u jest chyba najbardziej absurdalną plotką transferową w historii Cupiałowej Wisły. Facet jest nadal w świetnej formie - dopiero co chciał go z powrotem Real. W Bundeslidze w zeszłym sezonie był jednym z czołowych napastników. Ktoś napisał, że taki transfer byłby realny u nas dopiero za 2-3 lata. Zgoda, bo wtedy Ruud będzie miał lat 37 i może - pod wpływem jakiejś holenderskiej używki, wypalonej w coffe shopie zdecyduje się na wypad turystyczny do Polski. Z tego wszystkiego najbardziej dziwię się, że napisała o tym Krakowska. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Przecież o czymś te gazety muszą pisać, prawda? Transfer RvN to bzdura, taka jak z Rivaldo, czy Kluivertem. Nie mamy tyle kasy, żeby utrzymać takich zawodników. A nawet jakby przyszedł grać do nas za darmo, to czy będzie miał motywację, aby dawać z siebie 100%? 34 lata panowie, w tym wieku to się szuka klubów, w których rządzą szejkowie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto to jest LuaLua i Mpenza w porównaniu do Ruuda, którego w styczniu tego roku chciał Real?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Cytując klasyka - nie róbmy sobie jaj z pogrzebu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Chyba, ze Stan ma dar przekonywania
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 29.05.2011 o godz. 22:56.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Z tego co pamiętam to RvN miał kontrakt na poziomie 5 mln euro w HSV.
Koles jak najbardziej na chodzie, chciałbym w to wierzyć ale po prostu się nie da. On przyciągnąłby kibiców nie na jeden mecz lecz zapewniłby pełny stadion na dłuższy czas. On by walił hattricki co drugi mecz.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.05.2011 o godz. 23:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dajcie spokój transferowej ofensywy nie będzie drużyna jest nowa i zdobyła mistrza .
Więc dostaną szansę w pucharach !! uzupełnią skład tylko paroma grajkami w miejscech tych z drugiego szeregu którzy odejdą Oczywiście przydał by się : środkowy obrońca, boczny obrońca uniwersalny , środkowy napastnik i boczny szyki atakujący pomocnik z możliwością gry też w ataku !!! jednak nie wiem czy jest taka możliwość by zrobić takie transfery. Bo znacie dewizę Cupiała chcecie kogoś kupić to wpierw sprzedajcie porządnie jakiegoś grajka bo cash musi się zgadzać!!! ![]()
Borinho
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|