|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
widze że w serbskiej ekstraklasie tak jak u nas, lider ma 13 goli. nic tylko gratulować.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/de/pavle...ler_36039.html
w PS piszą że się nim interesujemy. Tylko ciekawe na jakiej podstawie go z tamtąd niby mamy wyciągnąć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
||
Nawet widze kilka analogii. Tak jak Wtorek Iliev wrocil do ojczyzny po zagranicznych wojarzach gdzie jednak jakiejs oszalamiajacej kariery nie zrobil. I tak jak Wtorek pokazal, ze w rodzimej lidze potrafi strzelac bramki Sa nawet z tego samego rocznika Tylko Korona to nie Partizan
![]()
Ostatnio edytowane przez River : 28.05.2011 o godz. 12:00.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Partizan się nie kompromituje w pucharach, tyle w temacie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jeżeli naprawdę się nim interesujemy to znaczy, że musiał być długo obserwowany. A jeżeli nie będzie miał gwiazdorskich wymagań to można podpisać. Bardzo dobry ruch w kontekście pierwszych meczów pucharowych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem ile razy jeszcze to muszę napisać - PARTIZAN TO NIE JEST CAŁA LIGA SERBSKA. Albo rozmawiamy o lidze serbskiej, albo o Partizanie, czyli matematycznie rzecz ujmując o 1/16 ligi serbskiej. Tak że sam transfer Ilieva, z bardzo dobrej klasy (zachowując pewne proporcje) ekipy Partizana wręcz trzeba by było ocenić pozytywnie, ale mówienie, że cała liga serbska jest lepsza, od całej ligi polskiej jest bzdurą. Po prostu mieszają się tutaj w dyskusji dwa różne wątki, a więc wątek siły Partizana, i wątek siły ligi serbskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jeśli Partizan się kompromituje, to co powiesz o nas
![]() dajcie spokój już edit: tak wiem, nie zauważyłem ![]()
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 28.05.2011 o godz. 13:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
O to chodzi. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kibice z Salonik też mają o nim dobre zdanie, podobno krawatów nogą nie wiązał ale grał więcej niż przyzwoicie. Poza tym grał u nich jako skrzydłowy, więc nie marudźcie, że tak mało bramek miał strzelonych!!!
p.s. Dla wesołków, którzy zaraz zaczną na mnie nadawać skąd ja to wiem... właśnie jestem w Thessalonikach, a na uniwerku jest klub kibica. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieje że w razie tego transferu Iliev wywalczy sobie miejsce w pierwszej 11 i wniesie coś nowego do naszej gry. Bo jeśli ma być zmiennikiem i odcinać kupony jak Maciek to szału nie będzie.
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
600 tyś Ojro może , nie jestem pewien.
EDIT: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 28.05.2011 o godz. 13:44.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Iliev to jest zawodnik ktory byl wyrozniajacym sie zawodnikiem klubu Bundesligi. Nikt taki kto do nas wracal "na emeryture" nie mial takiej przeszlosci. Co prawda wtedy byl lewym pomocnikiem. W partizanie typowy napadzior juz, ale nie jak Genklov rozbijajacy rywali. To co widac na filmiku to prawa, lewa noga, twardy, nieustepliwy. Przydalby sie z lewej strony obok Genkova.
a juz porownania do Plajicia to jakies kpiny. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tego co wiem to 250 tyś ma za sezon , media tak podawały.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No o Wojtku Ł. chyba zapomnieliście.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Vrdoljak, Murawski, Garguła, Choto, Astiz, kilku jeszcze pewnie by się znalazło
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja się niektórym dziwie. Gość przychodzi w wieku 31 lat i mówi się, że stary. Co w takim razie robiła Barcelona sprowadzając kilka lat temu 34 lub 35 letniego Larsona [trapionego kontuzjami]. Właśnie takim archaicznym myśleniem, że 31 letni zawodnik jest stary jesteśmy tu gdzie jesteśmy. Na Cyprze nie patrzyli w metrykę tylko na umiejętności i już nas wyprzedzili o jedną długość. Serbska liga również jest silniejsza od naszej więc nie rozumiem skąd ten lamet.
I co osiągnął z tą Legią przez te kilka lat pobytu ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
06/07 07/08 08/09 09/10 10/11 ranking
114 Partizan Belgrade Srb 3.4250 0.5250 4.6000 2.6000 4.7000 15.850 Może się nie kompromituje, ale niczego wielkiego w pucharach nie osiągnął w przeciągu ostatnich 5 lat. Nawet Amica ma więcej punktów (21,68 pkt.). 06/07 07/08 08/09 09/10 10/11 ranking 165 Red Star Belgrade Srb 0.4250 4.5250 0.6000 2.1000 1.7000 9.350 Druga "potęga" ligi serbskiej ma aż 9,3 punkta, czyli mniej niż Wisła, która w ostatnich latach na poziomie europejskim nie zachwycała. Za 2-3 lata kiedy większość ligi będzie miała nowoczesny stadion, liga serbska będzie oglądać nasze plecy. Co do transferu Ilieva to radziłbym się z radością troszkę wstrzymać, bo strzelić 13 goli ogórkom to nie jest jakiś super wyczyn. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|