|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się mecz? | |||
| Wysokim zwycięstwem Wisły |
|
90 | 52,63% |
| Skromnym zwycięstwem Wisły |
|
66 | 38,60% |
| Remisem |
|
5 | 2,92% |
| Skromnym zwycięstwem Polonii |
|
4 | 2,34% |
| Wysokim zwycięstwem Polonii |
|
6 | 3,51% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ma ktos do sprzedania race ?!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Info dla kibiców przyjeżdżających własnym samochodem, myślę, że dosyć istotne dla wielu osób w obliczu dotychczasowego kompletu wyprzedanych wejściówek a i nowo otwartej trybunie C.
Uważajcie gdzie i jak parkujecie. Podczas meczu derbowego na ulicy Olimpijskiej jakiś dobroduszny obywatel (nie wiem, może to był sam Premier ) zrobił zdjęcia wszystkich samochodów tam zaparkowanych i wysłał zgłoszenie na policje, w efekcie 90 osób dostało wezwania oraz mandaty (w moim przypadku 100 zł i 1 pkt karny) za nie zostawienie 1,5 m wolnej przestrzeni na chodniku. Wiem, że nie zastosowałem się do przepisów, tak zrobiłem to z premedytacją tylko, od zarania dziejów myślałem, że w miejscu w którym spotyka się ~18 tys ludzi z częstotliwością raz na dwa tygodnie na około 3 godziny, przy kompletnym braku infrastruktury parkingowej nikt nie będzie robił takiej szopki ale jednak myliłem się jak i co najmniej 90 innych kierowców. Sytuacja może się powtórzyć więc jak wspominałem bądźcie świadomi kolejnych ABSURDÓW w naszym państwie. Pozdrawiam wszystkich, derbowych "kryminalistów" z ulicy Olimpijskiej. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No to mamy 3 trybuny na fetę. To może być najlepsza feta w naszej historii. Ponad 20 tyś kibiców( max ok 24 tyś) robi wrażenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Doping musi być, rzecz jasna i dla każdego oczywista, ten protest bezpośrednio nas nie tyczy. Nie wyobrażam sobie 24 tys. kibiców którzy siedzą cicho.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W radio podawali, że jutro parking od stony ul. Reymonta bedzie zamkniety.
Jesli to prawda to bedzie masakra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Bedzie możliowsc kupienia jutro szalika "MISTRZ POLSKI 13" jak myslicie ? Wiem ze koszulka juz jest a czy szalik ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest już do kupienia szalik "Mistrz Polski nr 13".
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/mistrz_polski_2011/
normalna, 15 min stania, idzcie już dzisiaj bo wiadomo że wiele osób kupuje bilety dla znajomych |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Obok tematu. Przepraszam, ale nie trawie kołków.
Cytat:
2. To jest dyskusja sportowa, a nie polityczna, więc swoje poglądy polityczne wsadź sobie w tym temacie w swoją ... znaczy na swoje miejsce. 3. Ja mam problem z parkowaniem kolo swojego miejsca zamieszkania i mimo, że moja rodzina była jedną z pierwszych w tym rewirze, to i tak teraz jakaś "przyjazna dusza' wezwie na mnie harcerzyków majchrowskiego, jak nieprawidłowo zapakuję. 4. pisze sie bólu, a nie bulu. Reasumując: Jest dupokracja. Mozna wiele, ale jak "siadasz" na kogos innego, to najpierw siądź na siebie. A ludzie maja prawo do jakiejkolwiek prywatności i jak mu ktos pod bramką zaparkuje, zastawi wjazd do garażu to się ma prawo wkurzyć i wtedy jedzie po wszystkich, nawet tych mniej winnych. |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
2. Masz racje, ok, ale to była najmniej ważna część wypowiedzi. 3. Sprawa nie dotyczy parkowania gdziekolwiek i kiedykolwiek a pod stadionem w czasie meczu, kołkiem nie jesteś wiec wychwyć różnicę. Ja nie ganie prawo o swobodnym przejściu chodzikiem dla pieszych a możliwości jakie mamy do parkowania w pobliżu ba w dalszej okolicy naszego stadionu. 4. "bulu" nawiązanie do tego całego bagna politycznego i pana Prezydenta, posilałem się cudzysłowem, żeby było łatwiej innym to zauważyć. 5. Widzisz różnicę miedzy zaparkowaniem i zostawieniem dajmy na to kilkudziesięciu cm na swobodne przejście na 3h PODCZAS MECZU a zastawieniem komuś wjazdu, wejścia, garażu itp. Bo ja jednak ogromną! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jest bo dziś kupiłem jak stałem po bilet
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Duża kolejka po bilety dziś jest?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj w ME grał Chrapek i Brud więc zapewne jutro nie dostaną szansy gry . Nie grał zaś Nalepa więc moze jutro on dostanie szanse ligowego debiutu .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nalepa jest bodaj na zgrupowaniu młodzieżówki i też nie zagra.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Zgrupowanie kończy się jutro. W ogóle co to za pomysł z tymi zgrupowaniami. Taki Nalepa by se zagrał (sic)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jutro jeszcze kupicie
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._2500_biletow/ nastawiać budziki na 9 rano i na Reymonta po bilet!
Ostatnio edytowane przez CH. : 28.05.2011 o godz. 19:36.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Temat piłkarski a nie o biletach na Legii czy na Lechu, oraz o ich cenach.
Trzymajcie się tematu. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() ![]() ma ktoś linka do transmisji ?
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 29.05.2011 o godz. 15:31.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Tylko na terenie Polski... kurna... macie jakąś inną stronę z transmisją?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki!!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
ale lipa , nie ma nigdzie meczu :|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nie ma meczu to będę oglądał choć multiligę... raz po raz pokażą Wisełkę, też mi się zachciało wyjeżdżać.... :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://activepl.tv/ włączajcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://activepl.tv/ słaba jakość ale działa
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wiślacka Armia na trybunach robi wrażenie! Pięęęękny obraz, szkoda, że mnie tam nie ma
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|