|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim, Twoim zdaniem, wynikiem zakończy się mecz Legia - Wisła? | |||
| Wysoka wygrana Wisły |
|
83 | 23,25% |
| Skromna wygrana Wisły |
|
161 | 45,10% |
| Remis |
|
53 | 14,85% |
| Skromna wygrana Legii |
|
41 | 11,48% |
| Wysoka wygrana Legii |
|
19 | 5,32% |
| Głosujących: 357. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Karny ewidentny. Nie ma co dyskutować. Sytuacja identyczna jak Meliksona.
Jednak czerwonej kartki bym nie dał. Żółta jak najbardziej. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
mr_kwolf - też byłem pewien że był karny dopóki nie przeanalizowałem kilka razy. Z jednej, dalszej perspektywy (czyli jakby nie patrząc - z perspektywy sędziego) karny był, zaś już z dużego przybliżenia (ta stop-klatka co wrzuciłem w poprzednim poście, gdzie Radović ewidentnie robi ruch ręką na Pareikę, który to zaś ma ręce ułożone do złapania piłki) widać, że karnego nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ponadto twierdzisz że Mielcarzowi mniej zależy na piłce. Czyli co? Twierdzisz że Mielcarz wyszedł z zamiarem sfaulowania Meliksona? Ja wiem, że niektórzy piłkarze to nie są najinteligentniejsze osoby na świecie, ale chyba aż takim idiotą nie jest?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 22.05.2011 o godz. 11:22.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
W końcowej fazie tak, bo był spóźniony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
W Meliksona wbiegł bramkarz, a Pareiko stał w miejscu a Radovic w niego wbiegł. Czyli role są odwrotne. Wtedy to bramkarz wbiegł w Meliksona i ewidentny karny. Wczoraj to Radovic wbiegł w bramkarza. Stąd gdy sędzia odgwizdał byłem pewien że to Radovic dostanie upomnienie. Pareiko widząc rozpędzonego Radovica nie chciał biec w jego stronę bo by go jeszcze bardziej poturbował.
Ostatnio edytowane przez CH. : 22.05.2011 o godz. 11:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Melikson uciekał do boku, a Radovic po prostu wbiegł w Pareike. Pareiko owszem wybiegł, ale po to żeby piłkę złapać. W pewnym momencie on staje, a Radovic nabiega i wpada w niego. Tu raczej boczny powinien(?) to za uwarzyć.
Ostatnio edytowane przez sayek89 : 22.05.2011 o godz. 12:01.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|