The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jakim, Twoim zdaniem, wynikiem zakończy się mecz Legia - Wisła?
Wysoka wygrana Wisły 83 23,25%
Skromna wygrana Wisły 161 45,10%
Remis 53 14,85%
Skromna wygrana Legii 41 11,48%
Wysoka wygrana Legii 19 5,32%
Głosujących: 357. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2011, 17:03
Ch.. z tym wynikiem, najgorsze jest to, że piłkarze z herbem Wisły na piersi są w stanie każdy mecz odpuścić, więc przygoda w pucharach znów się może skończyć za nim się zacznie...
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

dajcie spokoj juz nie ma co lamentowac gdybysmy nie byli pewni mistrzostwa mecz by inaczej wygladal chlopaki mysla o fecie na rynku i jak spedzic wolny czas bo za duzo go nie maja u pilkarzy Legii tez radosci nie bylo widac oni dobrze wiedza ze my nie zagralismy na 100% do zobaczenia na rynku!!!!
MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Maaskant powinien teraz spacerującym dziewczynom po liściu wypłacić w szatni.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.05.2011, 17:04
No to widzicie sami że nie jest tak kolorowo jak myślimy,powtórka z Karabachemi itp jest możliwa
Ktoś musi zmienić mentalność piłkarzy w Wiśle trzeba grać na maksa nic nie ma za free
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
KoJaK
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 21.05.2011, 17:05
Tak szczerze jedno pytanid o Was: graliscie by na 100% w meczu wiedzac o tym ze macie Mistrzostwo juz? Granie na 100% = teoretycznie i w praktyce wieksza szansa na kontuzje. Dobrze ze Melikson zszedl.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 21.05.2011, 17:05
Ej czy na tym fotum są same dzieci Czego się spodziewaliście? Nasi mieli wolne do czwartu...totalna olewka meczu. Szkoda, ale skoro olewka to mogły zagrać rezerwy. Mecz zupełnie bez znaczenia, po zapewnieninu mistrza, mistrz powinien być zwolniony z gry Dobrze, że meczu z Zagłębiem nie ma w tv
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 21.05.2011, 17:06
radek2323 napisał(a):Wyświetl post
dajcie spokoj juz nie ma co lamentowac gdybysmy nie byli pewni mistrzostwa mecz by inaczej wygladal chlopaki mysla o fecie na rynku i jak spedzic wolny czas bo za duzo go nie maja u pilkarzy Legii tez radosci nie bylo widac oni dobrze wiedza ze my nie zagralismy na 100% do zobaczenia na rynku!!!!
MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!
a wiesz chłopcze co to jest profesjonalna gra w piłkę nożną ?
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 21.05.2011, 17:06
Nasi chcieli wygrać samymi umiejętnościami indywidualnymi, "na chodzonego" i okazało się ile są warte te indywidualności. Boków obrony nie mamy. Kowalski to poziom Polonii Bytom. Sivakova można bez żalu odesłać do Włoch. Jirsak i Garguła mogą sobie szukać nowych klubów, a Riosa zapamiętamy jako chłopaka, który strzelił z przewrotki w ME.
Niby to był mecz o pietruchę, w którym Legii też za bardzo nie chciało się grać, ale jednak sporo powiedział nam o przydatności poszczególnych zawodników.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 21.05.2011, 17:07
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Ch.. z tym wynikiem, najgorsze jest to, że piłkarze z herbem Wisły na piersi są w stanie każdy mecz odpuścić, więc przygoda w pucharach znów się może skończyć za nim się zacznie...
Chyba nie slyszałes jak mocno wkur....y był Maaskant, jak krzyczal na swoich zawodnikow. Na pewno opieprz juz dostali za tak marną gre i w nastepnym spotkaniach sie postarają. Jovanic dobre 45 minut, powinien dobrze zastapic Pareike w ostatnich 2 spotkaniach.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 21.05.2011, 17:07
Elendil napisał(a):Wyświetl post
A nasi piłkarze pokazali dziś całe ZERO ambicji, charakteru.
Po takiej postawie odechciewa się pójścia na jakąkolwiek fetę... Poza tym piłkarzom pewnie to rypka czy będzie czy nie...
Odpowiedz cytując
-ja123-
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.05.2011, 17:08
AYALA napisał(a):Wyświetl post
skoro Cabrala powołali do reprezentacji Argentyny to czemu Riosa nie powołali ? Przecież Andy nie jest od niego gorszy.Jak widac są równi i równiejsi.
A widziałeś jego podanie do Radovica, po którym był karny? Rios ma takie zagrania?
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Garguła wie... i do tego ma koszulkę Legi ! to jest skurczybyk
wwf napisał(a):Wyświetl post
Czy dobrze mi się zdaje że jak Legia zdobędzie 2 miejsce to zajęcie 4 miejsca w lidze będzie dawać możliwość gry w europejskich pucharach
no tak, ale tak samo by było jak by Legia była 3, czy nawet 4 to w tedy 2 i 3 miejsce jest wolne
Ostatnio edytowane przez Luu... : 21.05.2011 o godz. 17:12.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Cieszy wasze w większości pozytywne myślenie
Ja też tak kiedyś myślałem i się przejechałem na Levadii trochę mniej na Karabachu
No ale zobaczymy tragedii nie ma przegraliśmy z Legią i sędzią
Ale to my już niedługo wzniesiemy puchar za mistrzostwo
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Od początku byłem zwolennikiem wystawienia jak najsilniejszego składu na dzisiejszy mecz, bo liczyłem, że nastąpiła już
przemiana mentalna piłkarzy = nie odpuszczają meczów, które nie są sparingami.

Niestety przeliczyłem się. Levadia/ Karabach - powtórka nadal możliwa.

Mały, Maor, Osman- dzięki za walkę dzisiaj i profesjonalizm !!!
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 21.05.2011, 17:09
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie slyszałes jak mocno wkur....y był Maaskant, jak krzyczal na swoich zawodnikow. Na pewno opieprz juz dostali za tak marną gre i w nastepnym spotkaniach sie postarają. Jovanic dobre 45 minut, powinien dobrze zastapic Pareike w ostatnich 2 spotkaniach.
O....... to powinni już przed meczem dostać, bo wyszli na ten mecz jak amatorzy.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.05.2011, 17:10
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Poważny błąd przy strzale Kucharczyka, wybił wprost pod nogi zawodnika Legii. W sytuacji kiedy musiał wyjść przez chwilę się zawahał, na szczęście zdążył. Myślę, że zagrać powinien tez Kurto i po sezonie - zostać jeden z nich, ew. przyjść ktoś do realnego konkurowania z Pareiko. Obiektywnie to Jovanić jest słabszy od Pawełka.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 21.05.2011, 17:10
Dziecmi sa Ci, ktorzy usprawiedliwiaja naszych kopaczy...goscie kasuja po 200,300 czy 400 tys. euro odpieprzaja taka maniane...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.05.2011, 17:11
Oczywiście nawet po meczu towarzyskim ( a taki to był - bądzmy szczerzy ) przez forum musi się przewinąć fala samobójstw . Nie może być inaczej .

Obiektywnie - w pierwszej połowie 15 minut dominacji Legii , 30 minut wyrównanej gry z trzema setkami dla Wisły .
Koncówka drugiej połowy to Wisła zamkneła Legię na swojej połowie , grając w 10 ponad 45 minut .

Niewiem co po niektórzy się spodziewali , że Wisła zagra 2 połowie ultra ofensywnie i dostanie z kontry 4 bramki? jeden z drugim mógłby się czasem zastanowić co pisze ..

Zarzucacie Wiślakom brak ambicji , a ja powiem tak . Sezon się dla Wisły skończył . Wymagac od nich aby w przeddzień walki o ligę mistrzów sobie nogi połamali na Legi walcząc o pietruszke jest chorym pomysłem . Takiego spotkania się spodziewałem i nie mam pretensji do Wiślaków .
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.05.2011, 17:11
thechris napisał(a):Wyświetl post
Po takiej postawie odechciewa się pójścia na jakąkolwiek fetę... Poza tym piłkarzom pewnie to rypka czy będzie czy nie...

To nie idź , nikt Cię nie zmusza.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 21.05.2011, 17:12
Jestem ciekawy czy beda sie czepiac tej tabliczki zniszczonej przez Pareike. Brutalnosc tylko matołow w C+ jest straszna. Jak Zelisław pokazał tabliczke to myslałem, ze trzesienie ziemi w Warszawie i koniec Swiata jednak nadchodzi a tu 18:10 i nadal zyjemy Chyba dziadek musi nowe obliczenia robic
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Chlopcze- wiem i co to zmieni? ze bedziesz wypluwal tu swoje zale
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Borussia przegrała z Werderem 2-0 po zdobyciu mistrza czyli co? Powinna być tam czystka bo niektórzy odpuścili mecz? Barcelona zremisowała u siebie z Deportivo czyli w przyszłym roku naprawdopodobniej odpadną szybko z pucharów? Szachtar w ukraińskiej po wygraniu ligi dostali bęcki od Dynama 3-0. Znaczy grają tam gwiazdki bez ambicji i trzeba przebudować zespół? Takim przykładów jest mnóstwo a wy zróbcie coś sensownego, posprzątajcie, zróbcie grilla, weźcie dziewczyne do kina a nie szukajcie problemów w miejscu w którym ich nie ma.

Jedyny mecz jaki mają wygrać to u siebie z Polonią, żeby nie zepsuć fety. Reszta meczy to poważniejsze sparingi i wyniki są najmniej ważne.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 21.05.2011 o godz. 17:15.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 21.05.2011, 17:13
....@ jęczycie jakbyśmy co najmniej mistrzostwo stracili. Jak Kowalski gra w pierwszym składzie to nie mamy o czym mówić. Wrzućcie trochę na luz.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.05.2011, 17:13
Ale trzeba przyznać ,że Jovanić też źle się nie spisywał.

PS. Kowalski ? Śmiech na sali . Nieporozumienie przez duże NIE. Polonia Bytom albo Piast Gliwice - to jest jego miejsce z jego poziomem.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 21.05.2011, 17:14
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Borussia przegrała z Werderem 2-0 po zdobyciu mistrza czyli co? .
Oba spotkania podobne bo skonczyły sie takim samym wynikiem i tez Borussia przegrala na wyjeździe
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 21.05.2011, 17:15
Sezon się kończy za tydzień, takie podejście powinien mieć profesjonalny piłkarz. Każdy rozumie, że można przegrać mecz, ale z takim zaangażowaniem jak dziś to znów prze... z jakąś Levadią...
Odpowiedz cytując
kubanczyk
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 21.05.2011, 17:16
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Poważny błąd przy strzale Kucharczyka, wybił wprost pod nogi zawodnika Legii. W sytuacji kiedy musiał wyjść przez chwilę się zawahał, na szczęście zdążył. Myślę, że zagrać powinien tez Kurto i po sezonie - zostać jeden z nich, ew. przyjść ktoś do realnego konkurowania z Pareiko. Obiektywnie to Jovanić jest słabszy od Pawełka.
dodalbym jeszcze zachowanie przy bramce, stanal na krotkim slupku, zupelnie na samym slupku. odslonil cala druga strone. bramkarz powinien w takiej sytuacji odslonic troche krotkiego slupka, nie duzo ale jednak. Szlachowski strzelal na pusta.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 21.05.2011, 17:16
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Ale trzeba przyznać ,że Jovanić też źle się nie spisywał.

PS. Kowalski ? Śmiech na sali . Nieporozumienie przez duże NIE. Polonia Bytom albo Piast Gliwice - to jest jego miejsce z jego poziomem.
No miał jakieś 3 i poł strzału i puścił 2 gole... całkiem nieźle. IMO Pawełek lepszy. Oby tylko Maaskant nie wyjechał z tekstem, że wypada przeprosić kibiców...

Lysy napisał(a):Wyświetl post
To nie idź , nikt Cię nie zmusza.
To żeś odkrył Amerykę Kolumbie
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 21.05.2011, 17:17
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Werder - Borussia 2-0
Barcelona - Deportivo 0-0

Wiesz co łączy te mecze z dzisiejszym?
Zobaczymy też co zrobi w ten weekend ManU i Milan.

No chyba, że dla Ciebie te dwa kluby nie są profesjonalne.
Ale co Ty porównujesz? Zobacz sobie jaki styl gry prowadziły przez cały sezon te zespoły a jaki Wisła. Wiślacy nie zasłużyli sobie na to, żeby odpuścić. Oni cały czas muszą harować. Poza tym to nie był mecz z jakimiś ogórami, jak w przypadku tamtych drużyn, tylko szlagierowy pojedynek. Nie ważne, że o pietruszkę. Legia-Wisła określa się jako Derby Polski. Uważasz, że Barca by odpuściła, gdyby zamiast Deportivo grali z Realem?

A z drugiej strony mecz spieprzył sędzia. Już nie mam sił komentować tej sytuacji z karnym ehh
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.05.2011, 17:18
thechris napisał(a):Wyświetl post
No miał jakieś 3 i poł strzału i puścił 2 gole... całkiem nieźle. IMO Pawełek lepszy. Oby tylko Maaskant nie wyjechał z tekstem, że wypada przeprosić kibiców...

To żeś odkrył Amerykę Kolumbie
Dobra karnego to nie licz. Dwa razy wybronił sam na sam. Rzeczywiście kur.w.a bardzo słaby jest!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów