|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim, Twoim zdaniem, wynikiem zakończy się mecz Legia - Wisła? | |||
| Wysoka wygrana Wisły |
|
83 | 23,25% |
| Skromna wygrana Wisły |
|
161 | 45,10% |
| Remis |
|
53 | 14,85% |
| Skromna wygrana Legii |
|
41 | 11,48% |
| Wysoka wygrana Legii |
|
19 | 5,32% |
| Głosujących: 357. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ch.. z tym wynikiem, najgorsze jest to, że piłkarze z herbem Wisły na piersi są w stanie każdy mecz odpuścić, więc przygoda w pucharach znów się może skończyć za nim się zacznie...
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
dajcie spokoj juz nie ma co lamentowac gdybysmy nie byli pewni mistrzostwa mecz by inaczej wygladal chlopaki mysla o fecie na rynku i jak spedzic wolny czas bo za duzo go nie maja
u pilkarzy Legii tez radosci nie bylo widac oni dobrze wiedza ze my nie zagralismy na 100% do zobaczenia na rynku!!!!MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!! ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Maaskant powinien teraz spacerującym dziewczynom po liściu wypłacić w szatni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No to widzicie sami że nie jest tak kolorowo jak myślimy,powtórka z Karabachemi itp jest możliwa
Ktoś musi zmienić mentalność piłkarzy w Wiśle trzeba grać na maksa nic nie ma za free ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Tak szczerze jedno pytanid o Was: graliscie by na 100% w meczu wiedzac o tym ze macie Mistrzostwo juz? Granie na 100% = teoretycznie i w praktyce wieksza szansa na kontuzje. Dobrze ze Melikson zszedl.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ej czy na tym fotum są same dzieci
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nasi chcieli wygrać samymi umiejętnościami indywidualnymi, "na chodzonego" i okazało się ile są warte te indywidualności. Boków obrony nie mamy. Kowalski to poziom Polonii Bytom. Sivakova można bez żalu odesłać do Włoch. Jirsak i Garguła mogą sobie szukać nowych klubów, a Riosa zapamiętamy jako chłopaka, który strzelił z przewrotki w ME.
Niby to był mecz o pietruchę, w którym Legii też za bardzo nie chciało się grać, ale jednak sporo powiedział nam o przydatności poszczególnych zawodników. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Chyba nie slyszałes jak mocno wkur....y był Maaskant, jak krzyczal na swoich zawodnikow. Na pewno opieprz juz dostali za tak marną gre i w nastepnym spotkaniach sie postarają. Jovanic dobre 45 minut, powinien dobrze zastapic Pareike w ostatnich 2 spotkaniach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Garguła wie... i do tego ma koszulkę Legi ! to jest skurczybyk
![]() no tak, ale tak samo by było jak by Legia była 3, czy nawet 4 to w tedy 2 i 3 miejsce jest wolne
Ostatnio edytowane przez Luu... : 21.05.2011 o godz. 17:12.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cieszy wasze w większości pozytywne myślenie
Ja też tak kiedyś myślałem i się przejechałem na Levadii trochę mniej na Karabachu No ale zobaczymy tragedii nie ma przegraliśmy z Legią i sędzią Ale to my już niedługo wzniesiemy puchar za mistrzostwo ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Od początku byłem zwolennikiem wystawienia jak najsilniejszego składu na dzisiejszy mecz, bo liczyłem, że nastąpiła już
przemiana mentalna piłkarzy = nie odpuszczają meczów, które nie są sparingami. Niestety przeliczyłem się. Levadia/ Karabach - powtórka nadal możliwa. Mały, Maor, Osman- dzięki za walkę dzisiaj i profesjonalizm !!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O....... to powinni już przed meczem dostać, bo wyszli na ten mecz jak amatorzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Poważny błąd przy strzale Kucharczyka, wybił wprost pod nogi zawodnika Legii. W sytuacji kiedy musiał wyjść przez chwilę się zawahał, na szczęście zdążył. Myślę, że zagrać powinien tez Kurto i po sezonie - zostać jeden z nich, ew. przyjść ktoś do realnego konkurowania z Pareiko. Obiektywnie to Jovanić jest słabszy od Pawełka.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dziecmi sa Ci, ktorzy usprawiedliwiaja naszych kopaczy...goscie kasuja po 200,300 czy 400 tys. euro odpieprzaja taka maniane...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Oczywiście nawet po meczu towarzyskim ( a taki to był - bądzmy szczerzy ) przez forum musi się przewinąć fala samobójstw . Nie może być inaczej .
Obiektywnie - w pierwszej połowie 15 minut dominacji Legii , 30 minut wyrównanej gry z trzema setkami dla Wisły . Koncówka drugiej połowy to Wisła zamkneła Legię na swojej połowie , grając w 10 ponad 45 minut . Niewiem co po niektórzy się spodziewali , że Wisła zagra 2 połowie ultra ofensywnie i dostanie z kontry 4 bramki? jeden z drugim mógłby się czasem zastanowić co pisze .. Zarzucacie Wiślakom brak ambicji , a ja powiem tak . Sezon się dla Wisły skończył . Wymagac od nich aby w przeddzień walki o ligę mistrzów sobie nogi połamali na Legi walcząc o pietruszke jest chorym pomysłem . Takiego spotkania się spodziewałem i nie mam pretensji do Wiślaków . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jestem ciekawy czy beda sie czepiac tej tabliczki zniszczonej przez Pareike. Brutalnosc tylko matołow w C+ jest straszna. Jak Zelisław pokazał tabliczke to myslałem, ze trzesienie ziemi w Warszawie i koniec Swiata jednak nadchodzi a tu 18:10 i nadal zyjemy
Chyba dziadek musi nowe obliczenia robic |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Chlopcze- wiem i co to zmieni
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Borussia przegrała z Werderem 2-0 po zdobyciu mistrza czyli co? Powinna być tam czystka bo niektórzy odpuścili mecz? Barcelona zremisowała u siebie z Deportivo czyli w przyszłym roku naprawdopodobniej odpadną szybko z pucharów? Szachtar w ukraińskiej po wygraniu ligi dostali bęcki od Dynama 3-0. Znaczy grają tam gwiazdki bez ambicji i trzeba przebudować zespół? Takim przykładów jest mnóstwo a wy zróbcie coś sensownego, posprzątajcie, zróbcie grilla, weźcie dziewczyne do kina a nie szukajcie problemów w miejscu w którym ich nie ma.
Jedyny mecz jaki mają wygrać to u siebie z Polonią, żeby nie zepsuć fety. Reszta meczy to poważniejsze sparingi i wyniki są najmniej ważne.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 21.05.2011 o godz. 17:15.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
....@ jęczycie jakbyśmy co najmniej mistrzostwo stracili. Jak Kowalski gra w pierwszym składzie to nie mamy o czym mówić. Wrzućcie trochę na luz.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ale trzeba przyznać ,że Jovanić też źle się nie spisywał.
PS. Kowalski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sezon się kończy za tydzień, takie podejście powinien mieć profesjonalny piłkarz. Każdy rozumie, że można przegrać mecz, ale z takim zaangażowaniem jak dziś to znów prze... z jakąś Levadią...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
To żeś odkrył Amerykę Kolumbie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
A z drugiej strony mecz spieprzył sędzia. Już nie mam sił komentować tej sytuacji z karnym ehh |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dobra karnego to nie licz. Dwa razy wybronił sam na sam. Rzeczywiście kur.w.a bardzo słaby jest!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|