|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Przepraszam jeden sektor jest na stadionie ?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wedlug mnie powinny byc jeszcze bilety na sektor G ze strefy kibica wyszedlem po godzinie 11 i wtedy jeszcze byly bilety na kazdy sektor na mlynie
A wiec do dziela im dluzej czekacie tym mniejsza szansa na zdobycie biletu na G,wedlug mnie dzisiaj sie rozejdzie wiekszosc biletow na mlyn.Jesli juz to jutro zejda ostatnie sztuki choc w to watpie.A informacja ze nie ma biletow na G jest mysle grubo przesadzona.A co do tego ze nie tylko jeden sektor jest na stadionie to oczywiscie z tym sie w zupelnosci zgadzam Jesli juz nie bedzie na mlyn bilecikow to bedziecie miec nauczke ze kto moze ten niech zapierdziela ile sil w nogach po bilety od rana a nie zostawianie takie na ostatnia chwile Polecam rowniez sektor F ktory jest przedluzeniem mlyna dzieli go doslownie 5m od G1 a wiec jak sie stanie przy barierce to mozna rownie dobrze sie bawic i dopingowac ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
oo no to teraz mamy juz oficjalna informacje
A wiec mialem racje ze jeszcze dzisiaj zejda wszystkie bilety na G ale nie spodziewalem sie ze az tak szybko,myslalem ze jeszcze po poludniu bedzie mozna je nabyc no ale coz.Ciesze sie tylko ze zdobylem bilet tam gdzie chcialem i widzimy sie na mlynie na meczu .Dla tych co nie nabyli wejsciowki na G to polecam sektor F 24 miejscowka przy barierkach stojaca dla tych ktorych interesuje doping,calkiem dobrze slychac gniazdowego do tego mozna sie swietnie bawic. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
2,5 godziny stania w kolejce - kupiłem na F22 bo na G juz nie było - ostatni raz byłem taki frajer i nie kupiłem karnetu!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie ma co narzekać, bo mecz nie został zakwalifikowany jako TOP więc na narożniki w cenie G na lepsze mecze. A feta to feta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ale Wy marudzicie. Ostatni mecz, wielkie święto i nie ma różnicy czy G czy E czy H czy sektor O. Wynik w tym meczu w ogóle się nie liczy, tylko święto, różne atrakcje, zabawa dlatego nie ma różnicy gdzie kto siedzi, a potem szturm na Rynek! I normalne że dla wielu chętnych na sektor G zabraknie biletów bez zwzględu na to czy by dziś przyszli czy jutro to i tak 80% chętnych nie zakupi biletu na ten sektor, przyjdzcie w tym meczu dla Wisły, nie sektor. To mecz inny od pozostałych, jedyny taki na rok.
Ostatnio edytowane przez CH. : 21.05.2011 o godz. 13:13.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Będzie doping na tym meczu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na E też może być dobra atmosfera tak jak to było na meczu z Pasami, więc przestańcie biadolić, bo trzeba było karnet kupić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Byłem od 10:20 do 12:10. Właśnie wtedy skończyły się na G i trzeba było kupić na F.
Kolejka jak wracałem bardzo długa, ale już nie taka jak o 11. Czas oczekiwania z godzinka jak nic ![]() ![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
ej ludzie a jak to jest z fanclubem bo mam karte kibica ale bilet mam mieć z fanclubu, a jak mam miec bilet z fanclubu to nie moge miec na karcie go czyli nie bedzie problemu z biletem?
Ostatnio edytowane przez kibic221 : 21.05.2011 o godz. 14:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ja przed 10 byłem, kolejka do bramki na wejście do PJ.
Ostatecznie kupilem bilet przed 12, G3. :o Pozdrawiam śpiochów! ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
no to się obudziłem. Coś mi sie w głowie ubzdurało że bilety będą w sprzedaży od jutra dopiero A tu już nie ma na G. A żeby było jeszcze śmieszniej, mecz z Legią też przespałem bo usnęło mi się kilka minut przed.Co za weekend Na mecz z Dyskopolo będę musiał budzik nastawiać. A jutro po bilety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Za przeproszeniem pier .... sz. Przeczytaj sobie dokładnie jakie jaja zrobili i kogo zaprosili na mecz. My to sobie możemy pomarzyć takiej pomysłowości jaką oni maja.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja pier....le, nie ma biletow na G a do mnie wpada ekipa ze slaska.... Jesli ktos ma bilet i nie idzie, chetnie odkupie potrzebuje 5 biletow!!! Masakra
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pewnie będą jeszcze zwroty od fanclubów, więc spóźnialscy mogą liczyć na jakieś bilety na G za pare dni.
![]()
if You only knew the power of the Dark Side
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
i tak nie wejdą na czyjeś dane, ogarnij. Poza tym jest jest więcej sektorów niż G, na którym i tak dopingu zapewne nie będzie.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ale ja chce zeby niedopingowali na tym samym sektorze co "nasza" ekipa... a poza tym co Cie to obchodzi, nie masz biletu to po ch...j sie wcinasz...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
niekonik do mnie też wpada ekipa ze Śląska ale mam bilety bo stałem od 8:40 wczoraj
![]() ![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ero781 ciesze sie razem z Toba, ze masz bilety... do mnie zadzwonili w sobote, kiedy sie okazalo ze biletow na G juz brak!!!! jak ja nie nawidze sezonowych kibicow, ktorzy budza sie na takie mecze!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
dokładnie... w przypadku fety, mistrzostwa okazuje się że mamy kilka, kilkanaście tysięcy kibiców więcej...bilety na G to chyba w 3h się rozeszły,...Niekonik... możesz im załatwić bilety na F przecież... tam pewnie będzie dużo ludzi z młyna bo na G nie dostali biletów
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Witam mam pytanie . kupilem sobie bilet na G niestety wczoraj zlamalem noge. mam pytanie wpuszcza mnie w kulach na G
![]()
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
haha dzieki za info ;] bynajmniej beda trzy nogi ;p
![]() ![]()
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Koło 11 już nie było biletów na F.
kibice sukcesu ![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Poważnie nie ma już biletów na F?
W takim razie mam nadzieję, że jutro albo we wtorek uda mi się chociaż na E kupić |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ostatecznie tak trzeba bedzie zrobic, ale ja i moja ekpa chcemy stac z nimi na meczu, wiesz OCB
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|