|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kowalczyk to ....a.
brawa dla Legii za walkę i ambicję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ale zauważ, że pochwała na temat Legii mu też ledwo przez gardło przychodzi
![]() Kucharczyk, to się musiał zesrać ze szczęścia w tym polu karnym przy golu na 2:1... stoi sobie taki niemal nastoletni chłopak w polu karnym Spartaka na szóstym metrze, dookoła nikogo, bramkarz na linii, on dostaje piłkę... moja pierwsza myśl jak to zobaczyłem, to było że ja na jego miejscu bym pewnie oddał piłkę, bo to jakiś cyrk ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
to wybieranie jak między dżumą a cholerą.
![]()
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Swoja droga jak patrze na gre Ljubooi, to miedzy tym co w podobnych sytuacjach pokazuje Genkow, widze gigantyczna przepasc na korzysc Legionisty. spokoj, pewnosc siebie, opanowanie pilki, dogranie, gra 1 n 1, w tym wszystkim legionista jest o klase lepszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A tak w międzyczasie to losowanie LM jest, ciekawe jak trafi Apoel
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Trzeba mieć mieć nadzieję, że gdzieś na treningu przecinak Borysiuk zarysuje im tego Ljubolję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ja tam wronkowcom i parachatym życzę jak najgorzej w każdym spotkaniu i sytuacji.
Świetnie byłoby mieć jeszcze kogoś w grupie LE. Idealnie gdyby to był Śląsk i tego im życzę ale gdyby eLce się to udało nie powiesiłbym się. Chodź jutro pewnie pewne media by orgazmu dostały i ciężko byłoby sluchać radia czy TV obejrzeć. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
18:34Apoel Nikozja zagra w grupie G z Porto, Szachtarem i Zenitem
Szkoda Wisły :(( ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
1. Inter Mediolan 2. CSKA Moskwa 3. OSC Lille 4. Trabzonspor ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mielibyśmy po prostu 5 kuleczke w 4 koszyku. Wg naszego rankingu.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mało ciekawe wyjazdy
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Bedzie gdzies na Cyfrze + mecz Sląska ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Spodziewalem sie wiecej po Spartaku, Legia gratulacje... ruscy placza 2 zespoly w fg niezle !
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Brawa dla Legii... punkciki lecą do Rankingu i to mnie Cieszy... Po cichu licze jeszcze na Śląsk
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jest pięknie!!! mamy dwie druzyny w LE i jeszcze Śląsk ma szansę(choć małe ale są)
widać że ruscy się nie mylili i słusznie obawiali się "Polskiego Murinho" jeszcze raz brawo legia |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Obawiam sie ze Nowa Legia kondycyjnie spuchnie w dogrywce, taki juz urok zespolow prowadzonych przez trenera "dzida na wysokiego napastnika i niech sie dzieje wola Boża".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Ja tam się cieszę, kibicowałem Legii mimo wszystko. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Strasznie chujowa grupa APOELu, to już wolę le i mecze np z Sevillą Schalke PSG Celtic Glesgow Sportingiem L. Totenhamem czy Romą Lazio
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o kierwa mają awans
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ale jaja. No to mamy 2 drużyny w LE.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
o k**** ale jaja Legia w LE O.o
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
no i Legia awans. 2 druzyny w Lidze Europy jak nigdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
no to ....a jaja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
JEST AWANS GOOOOL STRZELA GOLAAAA!!!!!! :d:d:d:d:d
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nieźle od 2:0 do 2:3...
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
i zajebiście cieszy mnie to bardzo, niech jeszcze oba kluby wyjdą z grupy i będzie bajka
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Brawo Nowa Legia!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
ja pier**le ;(
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|