The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2011, 22:54
będzie, ale tylko na Polsacie Sport
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
qqq123
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 26.07.2011, 23:29
Jak mi się marzy LM dla Wisly i LE dla Śląska Legii ... hmmmmm. Moglibyśmy nabić punktów do rankingu krajowego, że hohoho
LE-VA-DIA TALLIN !!! Wystarczą te 2 słowa by Wiślaka wyprowadzić z równowagi ...
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.07.2011, 23:31
Czyli:

Kopenhaga (10% szans)
BATE (40%)
Partizan (40%)
Dinamo (40%)
Maccabi (60%)

Z przerażeniem stwierdzam, że naprawdę możecie dać radę.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.07.2011, 10:18
0 22 napisał(a):Wyświetl post

Z przerażeniem stwierdzam, że naprawdę możecie dać radę.
Najpierw niech Litex przejdą. Nie jest wykluczone, że się sytuacja odwróci i to im będzie siedziało wszystko, a nam nic.
Po drugie jak my się tak głęboko cofamy i czekamy na cud z Bułgarami, to lepsza drużyna u siebie nie będzie schodziła z naszej połowy.
..
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.07.2011, 18:53
tofik napisał(a):Wyświetl post
Najpierw niech Litex przejdą. Nie jest wykluczone, że się sytuacja odwróci i to im będzie siedziało wszystko, a nam nic.
Po drugie jak my się tak głęboko cofamy i czekamy na cud z Bułgarami, to lepsza drużyna u siebie nie będzie schodziła z naszej połowy.
Lepsze są już tylko w grupach. W 4 rundzie odliczając Kopenhagę trafimy na podobnych do Litexu
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 26.07.2011, 23:34
Co Cię tak przeraziło?

Mają jeszcze 3 spotkania do upragnionego celu. Z taką grą może być różnie.
My zapewne od czwartku będziemy mogli się skupić na kibicowaniu robolom dłubiącym przy nowych ławkach rezerwowych.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 27.07.2011, 06:21
Niechciałbym tylko aby Wisla trafiła na Kopenhage - reszta druzyn jest do pokonania, nawet Rangersi ktorzy od dawna w europucharach nie spisuja sie dobrze.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 27.07.2011, 07:02
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Niechciałbym tylko aby Wisla trafiła na Kopenhage - reszta druzyn jest do pokonania, nawet Rangersi ktorzy od dawna w europucharach nie spisuja sie dobrze.
W 2008 grali w finale Pucharu UEFA.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 27.07.2011, 07:24
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Czasem 3 lata moga stanowic 25% zycia. A to duzo.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 27.07.2011, 11:10
Krissu napisał(a):Wyświetl post
W sezonie 2007/2008 czyli 3 sezony temu - to kupa czasu
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 27.07.2011, 13:57
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
W sezonie 2007/2008 czyli 3 sezony temu - to kupa czasu
Po mojemu to sie kloci ze stwierdzeniem, ze "od dawna w pucharach nie grali dobrze". Coz... semantyka
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 27.07.2011, 15:20
Prędzej w roli przeciwnika można już stawiać Malmoe FF, które na wyjeździe poradziło się z Rangersami. Szkocka piłka coraz bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że już nawet włączając Celtic i Rangersów jest bardziej drewniana od Naszej rodzimej "Ti-Mobajl".
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.07.2011, 18:15
ciekawe czy mecze Legii z Turkami będą o głowe Skorży ?

Wiem ze to Fakt ale dziś podali że Legia ma aż 75 mln zł budżetu więc i chyba wymagania Waltera są nieco większe niż zdobycie pucharu Polski.Tak mi sie wydaje...
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.07.2011, 11:34
AYALA napisał(a):Wyświetl post
ciekawe czy mecze Legii z Turkami będą o głowe Skorży ?

Wiem ze to Fakt ale dziś podali że Legia ma aż 75 mln zł budżetu więc i chyba wymagania Waltera są nieco większe niż zdobycie pucharu Polski.Tak mi sie wydaje...
Prawdopodobnie, są jakieś zgrzyty na linii trener - dyrektor - zarząd.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 27.07.2011, 19:51
Cytat:
Budżet budżetem, ale cokolwiek ma być na plus dla Legii, to tylko z dochodów własnych, a i "pożyczkę trzeba spłacić" - więc wiele z tej kwoty nie wynika raczej.
Legionista
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 28.07.2011, 11:20
Dzisiaj wszyscy kibicujemy Legii. Ponoć jak odpadnie to Skorża straci pracę a to jednak będzie dla nich spore wzmocnienie.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 28.07.2011, 13:36
Proximus napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj wszyscy kibicujemy Legii. Ponoć jak odpadnie to Skorża straci pracę a to jednak będzie dla nich spore wzmocnienie.
Chciałbym zobaczyc jak sie spisze dzisiaj Legia - ich kibice drwia z Naszej gry z Litexem, mowia, ze jestesmy słabi i lepiej bysmy szybko odpadli z eliminacji (dzwonili nawet w Nocnym Hyde Parku) chociaz nawet nie widzieli postawy swojej druzyny. Ciekawe jakie beda mieli miny po pierwszym swoim meczu o stawke. Oczywiscie sa tez kibice Legii mowiacy dobrze o postawie Wisły ale nie ma ich pewnie zbyt wiele.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 28.07.2011 o godz. 13:41.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.07.2011, 13:52
Dlatego pewnie nadętym legijnym bufonom dzisiaj Turcy zrobią na boisku zyg-zyg. Chociaż gdyby to miało sie wiązać z odejściem Maciusia to nie byłoby to dobre. I takie rozdarcie zaserwował nam los
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 28.07.2011, 14:13
Cytat:
Chciałbym zobaczyc jak sie spisze dzisiaj Legia - ich kibice drwia z Naszej gry z Litexem, mowia, ze jestesmy słabi i lepiej bysmy szybko odpadli z eliminacji (dzwonili nawet w Nocnym Hyde Parku) chociaz nawet nie widzieli postawy swojej druzyny. Ciekawe jakie beda mieli miny po pierwszym swoim meczu o stawke. Oczywiscie sa tez kibice Legii mowiacy dobrze o postawie Wisły ale nie ma ich pewnie zbyt wiele.
Kibice Legii są chyba ostatnimi osobami, które by się spodziewały dobrej gry po Legii. A z Litexem graliście mało imponująco i tyle. To nie jest drwina, ot opinia, dosyć powszechna zresztą, wyrażana nie tylko przez kibiców Legii - przy czym znaczenie to ma drugorzędne, bo liczy się przede wszystkim wynik. I też nie spotkałem się za bardzo, żebyśmy jakoś bardzo życzyli wam szybkiego odpadnięcia z eliminacji. Ja przynajmniej od zawsze zachowuję wobec innych drużyn w europejskich pucharach neutralność Nie jaram się, ale też nie mam ciśnienia na to, żeby wszystkie inne drużyny poza Legią jakoś szybko poodpadały.
Legionista
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 28.07.2011, 14:19
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Kibice Legii są chyba ostatnimi osobami, które by się spodziewały dobrej gry po Legii. A z Litexem graliście mało imponująco i tyle. To nie jest drwina, ot opinia, dosyć powszechna zresztą, wyrażana nie tylko przez kibiców Legii - przy czym znaczenie to ma drugorzędne, bo liczy się przede wszystkim wynik. I też nie spotkałem się za bardzo, żebyśmy jakoś bardzo życzyli wam szybkiego odpadnięcia z eliminacji.
Ogladaj wiecej Hyde Parku na Orange Sport Info o 22:15 po meczu Wisły w europejskich pucharach i posłuchaj opinii dzwoniących telewidzow głownie przedstawiajacych sie jako mieszkancow Warszawy kibicujacych Legii.
Ja przynajmniej od zawsze zachowuję wobec innych drużyn w europejskich pucharach neutralność Nie jaram się, ale też nie mam ciśnienia na to, żeby wszystkie inne drużyny poza Legią jakoś szybko poodpadały.
Dlatego napisałem, ze sa tez kibice Legii dobrze mowiace o postawie Wisły i chcacych aby Legia tez grajac słabo korzystny wynik osiagneła.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 28.07.2011 o godz. 14:27.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 28.07.2011, 14:22
Kibice Legii są chyba ostatnimi osobami, które by się spodziewały dobrej gry po Legii. A z Litexem graliście mało imponująco i tyle. To nie jest drwina, ot opinia, dosyć powszechna zresztą, wyrażana nie tylko przez kibiców Legii - przy czym znaczenie to ma drugorzędne, bo liczy się przede wszystkim wynik. I też nie spotkałem się za bardzo, żebyśmy jakoś bardzo życzyli wam szybkiego odpadnięcia z eliminacji. Ja przynajmniej od zawsze zachowuję wobec innych drużyn w europejskich pucharach neutralność Nie jaram się, ale też nie mam ciśnienia na to, żeby wszystkie inne drużyny poza Legią jakoś szybko poodpadały.
A kolega powyżej czytać ze zrozumieniem potrafi? Gdzie pisał w tym poście, że życzenie wszystkim drużynom oprócz Legii szybkiego odpadnięcia jest fajne?

Nie wciskajcie ludziom czegoś, czego nie napisali/powiedzieli....
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.07.2011, 15:09
Śląsk musi przede wszystkim nie stracić bramki dzisiaj. Licz na to że w końcu pokaża ligowa piłkę - to jest obrona nie do przejścia i kontrataki. Remis 0-0 nie będzie katastrofą.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 28.07.2011, 15:46
Wasiluk...
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 28.07.2011, 16:31
Śląsk od pół godziny gra słabiutko, bez takiego zacięcia jak w meczu z Dundee, a przede wszystkim bez koncentracji, ruchu bez piłki. A szkoda, bo rywal naprawdę słaby.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 28.07.2011, 16:38
sprzedali mecz!
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 28.07.2011, 16:41
1q2 napisał(a):Wyświetl post
sprzedali mecz!
MISTRZ !! Polac temu Panu

Slask nie gra zle ale musza wykorzystywac te sytuacje bo to sie moze zemscic...oby nie
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.07.2011, 16:50
1q2 napisał(a):Wyświetl post
sprzedali mecz!
Dokładnie to samo myślę. Widziałeś Ćwielonga jak celował w bramkarza, Celeban wiedział że mu może zejść i trafi do bramki to podał do Ćwielonga. On to jest mistrz, niby silno a jednak perfekcyjnie w bramkarza. ;D

Ćwielong jakby przestał sprzedawać te mecze to mógłby być najlepszym zawodnikiem przynajmniej w e-klasie.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 28.07.2011 o godz. 16:58.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 28.07.2011, 16:53
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie to samo myślę. Widziałeś Ćwielonga jak celował w bramkarza żeby trafić, Celeban wiedział że mu może zejść i trafi do bramki to podał do Ćwielonga. On to jest mistrz, niby silno a jednak perfekcyjnie w bramkarza. ;D
Sugerujesz, że Ćwielong w coś celował i udało mu się trafić? Odważna hipoteza
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 28.07.2011, 14:47
Czyli jak kibic Legii zyczy Wisle odpadniecia to jest be, ale jak kibic Wisly zyczy Legii odpadniecia to jest ok ?

Ja zlewam to czy Wisla wygra czy przegra, nie moja sprawa i tyle.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 28.07.2011, 14:52
Cytat:
Chciałbym zobaczyc jak sie spisze dzisiaj Legia - ich kibice drwia z Naszej gry z Litexem, mowia, ze jestesmy słabi i lepiej bysmy szybko odpadli z eliminacji (dzwonili nawet w Nocnym Hyde Parku) chociaz nawet nie widzieli postawy swojej druzyny. Ciekawe jakie beda mieli miny po pierwszym swoim meczu o stawke. Oczywiscie sa tez kibice Legii mowiacy dobrze o postawie Wisły ale nie ma ich pewnie zbyt wiele
Cytat:
Cytat:
A kolega powyżej czytać ze zrozumieniem potrafi?
No właśnie?

Cytat:
Ogladaj wiecej Hyde Parku na Orange Sport Info o 22:15 po meczu Wisły w europejskich pucharach i posłuchaj opinii dzwoniących telewidzow głownie przedstawiajacych sie jako mieszkancow Warszawy kibicujacych Legii.
Akurat dla mnie tych 3 typków co tam zadzwonią nie stanowi o poglądach kibiców Legii. Już prędzej fora internetowe i komentarze w internecie.
Legionista
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów