|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
będzie, ale tylko na Polsacie Sport
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak mi się marzy LM dla Wisly i LE dla Śląska Legii ... hmmmmm. Moglibyśmy nabić punktów do rankingu krajowego, że hohoho
![]()
LE-VA-DIA TALLIN !!! Wystarczą te 2 słowa by Wiślaka wyprowadzić z równowagi ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czyli:
Kopenhaga (10% szans) BATE (40%) Partizan (40%) Dinamo (40%) Maccabi (60%) Z przerażeniem stwierdzam, że naprawdę możecie dać radę. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Najpierw niech Litex przejdą. Nie jest wykluczone, że się sytuacja odwróci i to im będzie siedziało wszystko, a nam nic.
Po drugie jak my się tak głęboko cofamy i czekamy na cud z Bułgarami, to lepsza drużyna u siebie nie będzie schodziła z naszej połowy. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Lepsze są już tylko w grupach. W 4 rundzie odliczając Kopenhagę trafimy na podobnych do Litexu
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Co Cię tak przeraziło?
Mają jeszcze 3 spotkania do upragnionego celu. Z taką grą może być różnie. My zapewne od czwartku będziemy mogli się skupić na kibicowaniu robolom dłubiącym przy nowych ławkach rezerwowych. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niechciałbym tylko aby Wisla trafiła na Kopenhage - reszta druzyn jest do pokonania, nawet Rangersi ktorzy od dawna w europucharach nie spisuja sie dobrze.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
W 2008 grali w finale Pucharu UEFA.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czasem 3 lata moga stanowic 25% zycia. A to duzo.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Po mojemu to sie kloci ze stwierdzeniem, ze "od dawna w pucharach nie grali dobrze". Coz... semantyka
![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Prędzej w roli przeciwnika można już stawiać Malmoe FF, które na wyjeździe poradziło się z Rangersami. Szkocka piłka coraz bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że już nawet włączając Celtic i Rangersów jest bardziej drewniana od Naszej rodzimej "Ti-Mobajl".
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ciekawe czy mecze Legii z Turkami będą o głowe Skorży ?
Wiem ze to Fakt ale dziś podali że Legia ma aż 75 mln zł budżetu więc i chyba wymagania Waltera są nieco większe niż zdobycie pucharu Polski.Tak mi sie wydaje... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Prawdopodobnie, są jakieś zgrzyty na linii trener - dyrektor - zarząd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj wszyscy kibicujemy Legii. Ponoć jak odpadnie to Skorża straci pracę a to jednak będzie dla nich spore wzmocnienie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chciałbym zobaczyc jak sie spisze dzisiaj Legia - ich kibice drwia z Naszej gry z Litexem, mowia, ze jestesmy słabi i lepiej bysmy szybko odpadli z eliminacji (dzwonili nawet w Nocnym Hyde Parku) chociaz nawet nie widzieli postawy swojej druzyny. Ciekawe jakie beda mieli miny po pierwszym swoim meczu o stawke. Oczywiscie sa tez kibice Legii mowiacy dobrze o postawie Wisły ale nie ma ich pewnie zbyt wiele.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 28.07.2011 o godz. 13:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dlatego pewnie nadętym legijnym bufonom dzisiaj Turcy zrobią na boisku zyg-zyg. Chociaż gdyby to miało sie wiązać z odejściem Maciusia to nie byłoby to dobre. I takie rozdarcie zaserwował nam los
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Nie jaram się, ale też nie mam ciśnienia na to, żeby wszystkie inne drużyny poza Legią jakoś szybko poodpadały.![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dlatego napisałem, ze sa tez kibice Legii dobrze mowiace o postawie Wisły i chcacych aby Legia tez grajac słabo korzystny wynik osiagneła.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 28.07.2011 o godz. 14:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Nie wciskajcie ludziom czegoś, czego nie napisali/powiedzieli.... ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Śląsk musi przede wszystkim nie stracić bramki dzisiaj. Licz na to że w końcu pokaża ligowa piłkę - to jest obrona nie do przejścia i kontrataki. Remis 0-0 nie będzie katastrofą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Wasiluk...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Śląsk od pół godziny gra słabiutko, bez takiego zacięcia jak w meczu z Dundee, a przede wszystkim bez koncentracji, ruchu bez piłki. A szkoda, bo rywal naprawdę słaby.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
sprzedali mecz!
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dokładnie to samo myślę. Widziałeś Ćwielonga jak celował w bramkarza, Celeban wiedział że mu może zejść i trafi do bramki to podał do Ćwielonga. On to jest mistrz, niby silno a jednak perfekcyjnie w bramkarza. ;D
Ćwielong jakby przestał sprzedawać te mecze to mógłby być najlepszym zawodnikiem przynajmniej w e-klasie.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 28.07.2011 o godz. 16:58.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Odważna hipoteza ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Czyli jak kibic Legii zyczy Wisle odpadniecia to jest be, ale jak kibic Wisly zyczy Legii odpadniecia to jest ok
? Ja zlewam to czy Wisla wygra czy przegra, nie moja sprawa i tyle. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat: