The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wiślacki Barwałd
Senior Member

Od: 12.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2011, 21:43
Moje biedne serce ledwo wytrzymało ostatnie 3 minuty.Byle Wisła nie miała takiej nerwówki z Litexem bo chyba tam zejdę na Stadionie
Gratulacje dla Śląska
Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami poradze sobię sam...
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.07.2011, 21:43
w 89 minucie zcieła mi się transmisja. Wchodzę na forum i czytam "4-2" a poniżej "niestety"

Udało się. Dlaczego to my mamy zawsze pechowo przegrywać.
Czym jest koncentracja? Niech Śląsk wyciągnie wnioski na przyszłość.

Kibice Wisły Kraków gratują Śląskowi awansu, zasłużyli, nie wiem czy piłkarze ale na pewno kibice.

Czy teraz Śląsk będzie musiał grać u siebie?
Odpowiedz cytując
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 21.07.2011, 21:46
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post

Czy teraz Śląsk będzie musiał grać u siebie?
No raz na pewno będziemy musieli.
A na poważnie, pierwszy mecz u siebie, z wiadomych względów (wasz mecz z Litexem).
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.07.2011, 21:48
63624 napisał(a):Wyświetl post
A na poważnie, pierwszy mecz u siebie, z wiadomych względów (wasz mecz z Litexem).
Szkoda. Nie ma to jak rewanż u siebie.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.07.2011, 21:54
Nie chodzi chyba o nasz mecz, tylko jakiś inny mecz w Sofii. Litex jest przecież z Łowecza, a nie ze stolicy, wiec co to za problem?
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 21.07.2011, 22:23
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi chyba o nasz mecz, tylko jakiś inny mecz w Sofii. Litex jest przecież z Łowecza, a nie ze stolicy, wiec co to za problem?
Tu chodzi o mecz w jednym terminie. Dlatego pozmieniali, żeby w Bułgarii nie było dwóch meczy na raz.
Ostatnio edytowane przez 63624 : 21.07.2011 o godz. 22:33.
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.07.2011, 22:27
Tu chodzi o mecz w jednym terminie. Dlatego pozmieniali, żeby w Bułgarii nie był0 dwóch meczy na raz.
Wiem, ale chyba nie chodzi o mecz Liteksu, tylko jakiegoś innego klubu z Sofii (CSKA?)
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
M89
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 21.07.2011, 21:44
Nerwy konkretne w końcówce, a o bramce na 3-2 słyszało chyba pół Oświecenia...

Gratulacje Bracia!

Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.07.2011, 21:53
zim zum napisał(a):Wyświetl post
jesteś mistrzem hipokryzji
poprostu zazwyczaj jakos cos napisze to sie nie sprawdza - zaklinalem rzeczywistosc

Zastanawia mnie również jaki ekspert u nas postawił wyżej umiejętności Jirsaka niż Elsnera
HK
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 21.07.2011, 22:01
Wielkie gratulacje dla Śląska. Przy 3:1 przestałem wierzyć, że awans jest możliwy, szczególnie, że chwilę później mogło być 4:1 i po sprawie. Mimo, że United cofnęło się na własne pole karne, byli w stanie wywalczyć tego gola i utrzymać wynik do końca. Dawno nie widziałem tak zażartej walki w wykonaniu polskiej drużyny i to w momencie niekorzystnym. Szacun!

Moim zdaniem z Bułgarami powinno się grać łatwiej. Tzn. to będzie już drużyna bardzo w stylu ligi polskiej, na pewno nie będą grali tak twardo jak Dundee, więc i obrońcom z Kelemenem (który raczej w "wyspiarskiej" grze na przedpolu średnio się czuje) powinno być łatwiej. A jak widać Śląsk potrafi się dobrze utrzymać przy piłce i mając trochę luzu rozegrać świetnie piłkę.

Ale generalnie podejrzewam, że piłkarsko Łokomotiw i Śląsk to podobne drużyny, jednak po tym meczu wierzę, że Bułgarzy są do wyeliminowania. Szkoda tylko, że pierwszy mecz znowu grają u siebie.
Odpowiedz cytując
dragon
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.07.2011, 22:03
Kelemen, zwykle bardzo dobry bramkarz, zagrał mecz tragiczny. Nie wiem czy był chory, bez formy czy może inne czynniki grały tu rolę ale to było widać na kilometr.

Fajnie że Śląsk awansował. Ale muszą poprawić obronę i bramkarza na kolejny mecz.
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.07.2011, 21:44
Brawo !!! troche jechalem po Slasku ale po cichu wierzylem, ze przejda dalej - byli lepsi pilkarsko i kibicowsko
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.07.2011, 21:47
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Brawo !!! troche jechalem po Slasku ale po cichu wierzylem, ze przejda dalej - byli lepsi pilkarsko i kibicowsko
jesteś mistrzem hipokryzji

Bardzo dobry mecz Mili. Pokazał, że potrafi zagrac na pucharowym poziomie.

Przynajmniej się nasi przekonali jak się walczy w Wielkiej Brytanii. Najbardziej raziło, że nasi nawet nie umieją sfaulować jak trzeba

Gratulacje i czas na Bułgarów. Może się uda przejść.
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.07.2011, 21:45
eksperci to ile warty jest ten Lokomotiv?
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Już miałem na ustach okrzyk: "Hiszpan kończ ten mecz!", gdy ten zagwizdał po raz ostatni.
Wielkie propsy dla WKS. Spotkanie mega nerwowe, trochę kopaniny, ale fajnie się oglądało.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Brawo Śląsk Oczywiście gratulacje dla Ślązaków za doping. Chyba nie pamiętam takiej sytuacji, żeby cieszyć się z awansu innej drużyny niż Wisła do kolejnej fazy rozgrywek.
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 21.07.2011, 21:50
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Brawo Śląsk Oczywiście gratulacje dla Ślązaków za doping. Chyba nie pamiętam takiej sytuacji, żeby cieszyć się z awansu innej drużyny niż Wisła do kolejnej fazy rozgrywek.
Dokladnie!!! Radosc ja po meczu Wisly!!
Myslalem ze w szkocji bardziej jada z dopingiem...a tymczasem SLASK SLASK WKS bylo slychac na calych wyspach

A co do usera FORfun... slyszales jak krzyczeli.. "COSCIE TAK CICHO"? Mam wrazenie ze to tez w kierunku takich jak ty!!
Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Od: 11.2009

no to teraz czas na Lokomotiv
Odpowiedz cytując
virus_nh
Member

Od: 04.2007

Brawo! Brawo! Brawo! Nie dość, że taka dramaturgia to jeszcze awansowali nasi bracia !
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 21.07.2011, 21:48
No bardzo fartowny awans Śląska. Ale szczęściu trzeba pomóc. Mimo knockdownu w 5 minucie (inna sprawa, że frajerskiego), Wrocławianie się podnieśli i podjęli walkę. Dawno nie widziałem polskiego klubu tak walczącego o każdą piłkę.

Mimo wszystko (Dundee to średni kopacze) pokonanie szkockiego klubu to spory sukces.

Gratuluję Śląskowi, ale grę defensywną trzeba poprawić. To, co dzisiaj wyprawiał tercet egzotyczny Kelemen-Pietrasiak-Celeban wołało o pomstę do nieba.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 21.07.2011, 21:49
no to czeka nas dwukrotny pojedynek Polska vs Bułgaria
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.07.2011, 21:50
Zastanawia mnie również jaki ekspert u nas postawił wyżej umiejętności Jirsaka niż Elsnera
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 21.07.2011, 23:07
Myślałem o tym samym. On i Mila naprawdę fajnie wypadli.
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Słaby mecz bardzo słabych zespołów. Zero jakiejś myśli, no i te błędy techniczne. Sukces jest, ale z kimś kto potrafi chociaż w minimalym stopniu kopać prosto piłkę, Sląska nie widzę. Zero gry z pierwszej piłki, te dłuuuugie przyjęcia, typowa ligowa polska piłka.
Jak w takim razie oceniasz mecze Wisły ze Skonto i nasze szanse w kolejnych rundach?
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 22.07.2011, 08:55
jova napisał(a):Wyświetl post
Myślałem o tym samym. On i Mila naprawdę fajnie wypadli.

Jak w takim razie oceniasz mecze Wisły ze Skonto i nasze szanse w kolejnych rundach?
Oj, niepotrzebne ciśnienie. Nasze szanse ze Skonto obstawiałem na 60 do 40 dla nas. Mecze były słabo średnie i tak naprawdę już teraz widać,że przy lepszej drużynie przeciwnej będzie strasznie ciężko cokolwiek ugrać. Jednak mimo wszystko było widać różnicę w grze Sląska i Wisły. W głównej mierze to zasługa Melliksona,Ilieva. Wisła gra inaczej niż Śląsk, co jest zrozumiałe, chociażby dlatego,że ma lepszych piłkarzy. Nie zmienia to faktu,że obydwie polskie drużyny zaprezentowały się cieniutko. Pewnie,że chciałbym aby Wisła awansowała do LM a Śląsk był rewelacją LE,jednak jest to tylko życzeniowe myślenie, bo ani jeden ani drugi zespół nie posiada kadry na takie niespodzianki.

Nie mam zamiaru nikogo wyprowadzać z błędu. Gdy ktoś chciał widzieć wczoraj dobry mecz, na jakimś solidnym poziomie to go widział.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 22.07.2011 o godz. 09:08.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 22.07.2011, 09:39
Oj, niepotrzebne ciśnienie. Nasze szanse ze Skonto obstawiałem na 60 do 40 dla nas. Mecze były słabo średnie i tak naprawdę już teraz widać,że przy lepszej drużynie przeciwnej będzie strasznie ciężko cokolwiek ugrać. Jednak mimo wszystko było widać różnicę w grze Sląska i Wisły. W głównej mierze to zasługa Melliksona,Ilieva. Wisła gra inaczej niż Śląsk, co jest zrozumiałe, chociażby dlatego,że ma lepszych piłkarzy. Nie zmienia to faktu,że obydwie polskie drużyny zaprezentowały się cieniutko. Pewnie,że chciałbym aby Wisła awansowała do LM a Śląsk był rewelacją LE,jednak jest to tylko życzeniowe myślenie, bo ani jeden ani drugi zespół nie posiada kadry na takie niespodzianki.

Nie mam zamiaru nikogo wyprowadzać z błędu. Gdy ktoś chciał widzieć wczoraj dobry mecz, na jakimś solidnym poziomie to go widział.
Po dwóch pierwszych meczach po okresie przygotowawczym ciężko tak naprawdę zauważyć na co stać drużynę. Jak wiadomo Wisła nigdy się dobrze nie czuła w ataku pozycyjnym, więc myślę że mecze z Litexem czy innymi mocnymi drużynami będą całkiem inaczej wyglądały od meczu z zamkniętym na 20 metrze Skonto.
Zawsze się mówi żeby nie oceniać drużyny zaraz po zakończeniu okresu przygotowań - tak naprawdę to nikt z nas nie wie na co stać jest drużynę Wisły. Nie wiemy na co stać nowych piłkarzy.. może Jovanovic okaże się tym dzięki któremu będziemy spokojni o defensywę? Może Biton okaże się snajperem z prawdziwego zdarzenia, takim jakim był np Żurawski za czasów Kasperczaka? Może Nunez okażę się nowym Cantoro z najlepszych lat? Dajmy na razie spokój z wyciąganiem daleko idących wniosków czy przesądzania pewnych spraw. Dajmy czas.

Sory ale co roku czy to w fazie grupowej LM czy w Lidze Europejskiej są jakieś niespodzianki. Do tych rozgrywek przy odrobinie szczęścia trafiają drużyny o wiele uboższe i finansowo i kadrowo ( w porównaniu do dzisiejszych kadr Wisły i Śląska ). Dlaczego więc z góry zakładać że i nam nie dopisze szczęście raz na kilka lat?
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 22.07.2011, 13:38

No były słabo średnie no i co? 10 lat temu były jeszcze gorsze, a kolejkę potem graliśmy jak równy z równym z Barceloną. Powiedz mi ile ty się interesujesz piłką? 2 lata? Nie rozumiem jak możesz wogóle pisać, że Wisła zaprezentowała się cieniutko? 2 mecze bez problemu wygrane, bez sztycha z posiadaniem piłki 80% do 20. Łatwiejszego meczu który Wisła wygrała dawno nie widziałem... Pitolisz, jakby Skonto jechało z nami przez pół meczu a wygrana była fartowna.
To fakt, że jak będzie to drużyna lepiej zorganizowana w obronie, grająca podobny futbol do Skonto, ale lepsza piłkarsko to ciężko będzie... Paradoksalnie taki Litex może być łatwiejszy do grania w piłkę.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
Niezły mecz.
Co do Sochy, to miał ofensywnie z 3 wejścia ciekawe, zrobił napewno 1 żółta kartke na typie takim wydziaranym, ostatnie 30 minut meczu jednak zniknął.
Celeban masakra. Wyglądał jakby mu zalali buty betonem, jedyne co mu wychodziło to zastawianie.
Ale to nic przy tym co wyczyniał Keleman. Ja nie wiem jaki cudem uznano go bodajze najlepszym bramkarzem sezonu, przeciez ten karny to jest czerwona kartka (do tego kilka pustych przelotów i wogole jakiś taki ...nie chcący wygrać był) Na szczescie (a moze i nie) był sędzie który był szalony. Kilka fauli mogł podyktować więcej, kilka kartek wiecej.
Dudek niewidoczny przez wiekszosc meczu, strzał życia piekna bramka. Voskamp widać ze dobrze czuje sie ...w "piątce" wiec jeśli Śląsk nie bedzie czy to w lidze czy pucharach cisnął grubo przeciwnika to Holender bedzie raczej niewidoczny.
Najwieksze brawa dla kreatora gry, Sebka Mili. Braki szybkościowe nadrabiał inteligencją. To jest piłkarz na kadre, ale lepiej zeby go nie powoływał bo straci formę.
Spahic na boku taki szalony, kilka razy strzelał z dystansu kilka razy probował kiwać. Cetnarski podobno wszedł, nie widziałem. Jak dojdzie Kaźmierczak, Giki bedzie w ofensywie lepiej.
para stoperów pietRasiak i Celeban kompletnie mnie nie przekonuje.

Ale gratulacje. Awans dalej i o to chodzi.
Nie może być czerwona kartka, bo zawodnik był w narożniku i wypuscił sobie do boku i był jeszcze obrońca ktory asekurował bramke. Obejrzyj sobie powtórke i zobacz ze to Celeban sprokurował całą sytuacje swoim ustawieniem. Taki Marcelo czy Chavez czy kazdy dobry stoper to by sie ustawili i głową wy.......ili na aut i po zabawie. A ten to puscił na kozioł i gosc szedł sam na sam, dlatego się nie dziwie Kelemenowi, że wyszedł.
Jest też taka zasada dobrego bramkarza cechują też dobrzy obrońcy. Jedynie co zjebał to te wyjście nie potrzebne... zapomniał chyba, że grają na wyspach.
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.07.2011 o godz. 14:09.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.07.2011, 13:34
palikot napisał(a):Wyświetl post
No były słabo średnie no i co? 10 lat temu były jeszcze gorsze, a kolejkę potem graliśmy jak równy z równym z Barceloną. Powiedz mi ile ty się interesujesz piłką? 2 lata? Nie rozumiem jak możesz wogóle pisać, że Wisła zaprezentowała się cieniutko? 2 mecze bez problemu wygrane, bez sztycha z posiadaniem piłki 80% do 20. Łatwiejszego meczu który Wisła wygrała dawno nie widziałem... Pitolisz, jakby Skonto jechało z nami przez pół meczu a wygrana była fartowna.
Przede wszystkim to Skonto jest słabiutkim zespołem, bardzo słabiutkim, a przy takim rywalu można grać, rozgrywać co się chce.
A u nas tego nie było. Ani jakiś składnych kombinacyjnych akcji,ba nawet były problemy z przyzwoitym wyprowadzaniem piłki z obrony. I to przy Skonto!gdzie presing i napastnicy byli żadni. Co z tego,że przeszliśmy skoro nie pokazaliśmy nic co każe mieć nadzieje,że nagle z lepszym zespołem będziemy sobie radzić, narzucać własny styl gry. Przy Skonto można było grać co się chce. Srodkiem,bokiem. Nie było nic,tylko pojedyńcze zrywy Melliksona, Ilieva. Jeśli przy tak nikczemnym rywalu prezentowaliśmy się tak cienutko,to czemu mam wierzyć,że nagle z lepszym zespołem jakim niewątpliwie jest Liteks zagramy lepiej?

Z Barceloną nigdy nie graliśmy jak równy z równym, i pewnie nie będziemy. Wygraliśmy raz, dość szczęliwie,bo Henry i spółka pudłowali nie miłosiernie, a mogli sobie na to pozwolić,bo na Camp Nou zrobili z nami co chcieli. Wygraliśmy, należy się z tego cieszyć ale robić z tego jakieś legendy,że graliśmy jak równy z równym i wygraliśmy jest nie na miejscu.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 23.07.2011 o godz. 16:12.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 22.07.2011, 16:46

Nie dostrzegam sensu w tak surowym rozumowaniu. Oceniasz Śląsk (i po części Wisłę) porównując go z zespołami, które regularnie osiągają wyniki, które dla WKSu byłyby wielkim sukcesem. Nie bierzesz pod uwagę możliwości klubu i tym samym umniejszasz rangę dobrych osiągnięć. To tak, jakby spojrzeć na maturzystę, który ma średnią 4.0, i pomyśleć: "pfff, przy Alanie Turingu to on jest kretynem".

Jasne, że Śląsk ma minimalne szanse na zostanie "rewelacją LE", ale to jest przecież abstrakcyjny cel, oderwany od realnych możliwości klubu. Dla nich samo wejście do grupy LE byłoby wielkim sukcesem. Patrząc z tej perspektywy (a nie z perspektywy nierealnego podbijania LE) Śląsk wypadł jak najbardziej przyzwoicie. Pokazali, że są zespołem, który potrafi coś więcej niż ustawianie autobusu. Zaimponowali mentalnością i podnieśli się po szybko straconych dwóch golach. Nasza piłka ma tak niewiele sukcesów, że takimi małymi osiągnięciami trzeba się cieszyć, a nie deprecjonować je.

Ich obrona popełniała proste indywidualne błędy. Kelemen i Celeban grali tak, że nazwanie ich postawy "dawaniem dupy" jest eufemizmem, ALE z drugiej strony ich środek pola wyglądał bardzo fajnie. Widać było, że zespół miał pomysł na rozgrywanie akcji, że używali wyćwiczonych schematów, że wiedzieli jak mają grać. Stąd Twoje stwierdzenie, że w ich postawie nie było widać myśli, jest dla mnie niezrozumiałe. Biorąc pod uwagę umiejętności indywidualne piłkarzy trzeba przyznać, że rozgrywali piłkę dobrze i pomysłowo. Nazywanie tej gry "typową ligową polską piłką" sugeruje, że rzadko oglądasz naszą Ekstraklasę. "Typowa" była raczej postawa Jagi.

Sądzę, że Śląsk jest w stanie powalczyć z Bułgarami. Mam nadzieję, że ich bramkarz i obrońcy będą grali pewniej, bo są w stanie grać na poziomie lepszym niż ten, który pokazali z Dundee. Liczę, że wzmocniony Diazem WKS lepiej będzie radził sobie ze stwarzaniem sytuacji. Nie sądzę, by byli faworytami, ale ewentualne wyeliminowanie kolejnego rywala byłoby znaczącym sukcesem. Sukcesem na miarę aktualnych możliwości polskiej piłki.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 21.07.2011, 21:51
No to na prawde ciekawie sie ułozyło - Polska vs Bułgaria tego jeszcze nie było Oby ta Bułgaria byla szczesliwa
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 21.07.2011, 21:51
Więc na chłodno...
1.Rewanż Orestowi się udał
2.Widać, że Śląsk to drużyna która w tym dwu-meczu była lepsza piłkarsko, ale jest ona niedoświadczona i wiele głupich błędów i kilka sytuacji niepewnych i te frajesrsko tracone bramki, bo gdyby mieli doświadczenie wygrali by to 2.0 albo w pierwszym meczu by sobie zapewnili i nie dpouścili by do tego.
3. Niech się Śląsk cieszy, że ma Mile, Elsnera, Sobote i... Dudka Naprawde reszta piłkarzy z Celebanem na czele odstaje, co martwi. Niech kupią dobrego stopera i to szybko!! Bo daleko z tym typem nie zajdą. błąd w pierwszym meczu i kilka w tym.
4.Gra pomocników i srodka pola naprawde robi wrażenie, jak nie polska drużyna... graja klepią wszystko fajnie, ale obrona dramatyczna z tym stoperem.
5. Obok Dudka Mila moim cichym bohaterem. Kapitalne wrzutki i trzymanie środka pola. Widać, że gość ma doswiadczenie grał w dobrych klubach to procentuje.

hehe wywolałem 5 punkt w studiu poslatu
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów