|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Aviva. Tam gdzie byl tegoroczny final PUEFA.
Na Croke Park ponownie zakaz rugby i pilki noznej - sportow "brytyjskich" ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A wielka Levadia zremisowała na wyjeździe z luksemburskim Differdange 0:0. Coraz trudniej uwierzyć, że ten zespół pokonał Wisłę 2 lata temu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
7 kotów--- na Croke Park Irladia grała w el. do World Cup 2010 i baranż z Francją ....było nawet 75 tys. widzów...więc chyba nie ma jakiegoś zakazu
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://pl.uefa.com/uefachampionsleag...aws/index.html link do losowania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
przyzwoite losowania
Legia vs. FK Mińsk/ Gaziantespor (30% szans) pierwszy mecz na wyjeździe ! Śląsk vs Metalurgs Skopje / Lokomotiv Sofia (50% szans) njałatwiejszy rywal !! do tego graja 1szy na wyjeździe ! Udane losowanie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śląsk dobre losowanie, jak przejdzie Dundee to będzie faworytem meczu z Lokomotivem lub Metalurgiem. Legia nie ma szans z czwartym zespołem ligi Tureckiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Heh, poszczęściło im się.
Śląsk fart jak .... , Legia nie gorsza.. ![]() Teoretycznie na tym etapie Legia i Śląsk na tym powinny zagrać z kim dużo cięższym niż Wisła w LM . A jest odwrotnie ![]()
Ostatnio edytowane przez CH. : 15.07.2011 o godz. 12:59.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wyjazd pod granice z Syria, wydatek spory
Co do przeciwnika to w pierwszym meczu padl remis wiec nie wiadomo jak bedzie. Szanse sa, jak nie z nimi to z kim ?![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
jezeli lokomotiv przejdzie dalej i Slask to wspolny wyjazd do Bułgarii no to bedzie sie wtedy działo
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
najłatwiejsi rywale z wszystkich mozliwych moim zdaniem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zwracam uwagę na to iż jeśli Śląsk awansuje,Lokomotiv awansuje (o nas nie wspominam) to będziemy ze Śląskiem grać być możę dzień po dniu w Bułgarii
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
lokomotiv zremisował na wyjezdzie 0-0 a wiec wszystko jeszcze otwarte
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wiem, że Gaziantespor i Lokomotiv grały na wyjeździe ale przy ich remisach wcale nie jest pewne że to oni awansują. Dopiero by było gdyby Śląsk grał w Macedonii, a Legia na Białorusi, ogólnie całkiem dobre losowanie
![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Też oglądam ligę turecką i mam akurat o tej drużynie dobre zdanie. Strasznie dobrze i szybko gra piłką, pod tym względem potrafią być zabójczy, ale też Legia będzie miała prawdopodobnie miejsce do rozgrywania piłki, bo Gaziantespor preferuje otwarty, ofensywny futbol. Warto zwrócić uwagę na Bułgara Popowa, który jest jednym z ich lepszych zawodników, jak cała drużyna szybki, dynamicznie grający. Również były reprezentant Niemieckiej młodzieżówki Tosun jest bardzo groźnym i skutecznym napastnikiem.
Niemniej jednak jeśli Legia zagra dobrze w pierwszym meczu, na 100% możliwości w grze defensywnej szczególnie i wywiezie remis z Turcji, to mają szanse, szczególnie, że rewanż zagrają przed własną publicznością, która w poprzednim sezonie kilka razy ich niosła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To Slask juz awansowal do kolejnej rundy
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
2. miał równolegle bardzo podobne groźne sytuacje co Dundee wiec mogło być 2:2 3. Dalej twórz mity, że druzyny ze wschodu to amatorzy... 4. Z Jagą było tak, jak Było... Co ma do tego Śląsk? chyba jakieś inne mecze oglądaliśmy P.s Widzę, że nie tylko w kibicowskim pleciesz bzdury ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
1. Wskaz mi zdanie, w ktorym napisalem, ze Slask byl gorszy w pierwszym meczu 2. Wypunktuj mi w minutach te sytuacje, bo ja takowych sobie nie przypominam, tzn. czystych 200%...sam na sam. 3. Wynik("osiagan" co roku)i druzyn z Kazachstanu, Armenii chyba nie klamia ? Moze zajrzyj, a potem pisz glupoty. Zaraz sie dowiem, ze Levadia to profesjonalna druzyna.4. Slask nie ma nic do tego, pisze jedynie o swoim przeczuciu ;]. Ty w ogole rozumiesz co czytasz? Czy przegladasz forum pod wplywem srodkow odurzajacych? Jakies glupoty i odnoszenie sie do rzeczy, ktorych nie napisalem |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() 2. http://www.youtube.com/watch?v=z4lgEFwgEy0 - I nie mam zamiaru licytować się ktore groźniejsze ktore wplyneły by na gre itd. bo ostatnio sie dowiedziałem, że strzał w słupek i wybicie piłki z linii bramkowej po strzele głową to nie są sytuacje 100-procentowe %% ![]() 3.Amatorzy odpadają po 5:0, 6:0, 9:0. Jak ktoś prowadzi wyrównane mecze z z tzw. sredniakami europejskimi a czasem je eliminuje a gaże(wielokrotnie przewyższające nasze) ilość reprezentantów w tych drużynach świadczy o tym, że nie mozna powiedzieć, że to są amatorzy. Amatorzy to Litwa, Łotwa Estonia, Islandia, Wyspy Owcze, Malta. Gruzja Azerbejdzan Kazachstan, Białoruś to kraje, gdzie piłka stoi tuż tuż za srednią europejską co widać po tej kolejce pucharów. 4. Idź do wróżki w takim razie Jako, że kibolem jestem zdarza mi się wciągnąć co nieco... mógłbyś zrozumieć czy coś ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Śląsk pierwszy mecz na wyjeździe gra, więc możliwe, że szykuje się wspólny wyjazd do Bułgarii
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
W III rundzie LE Levski Sofia tez wylosowal pierwszy mecz u siebie. Wiec na te chwile 28 sierpnia odbylyby sie w Sofii dwa mecze (zakladajac, ze Loko awansuje). W takiej sytuacji w jednej z par nastapi zmiana gospodarza co UEFA w takich sytuacjach dosc czesto praktykuje. Jest tez jeszcze jedna mozliwosc ale rzadko sie to zdarza. Mianowicie oba mecze odbylyby sie w Sofii przy czym jeden normalnie w czwartek a drugi dwa dni wczesniej we wtorek. |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Moim zdaniem dostaniemy niezłe bęcki od turasów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może tak, a może nie.
![]() Zeszły ich sezon w lidze. Zobaczcie kogo pojechali: http://soccernet.espn.go.com/team/fi...epspor?cc=5739 Słabo to widzę, ale nadzieję mam. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
trzymamy kciuki za sofie, wakacje w Bułgarii razem ze Śląskiem lepiej tego nie można było rozkminić
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zapomniałeś chyba, że Śląsk ma jeszcze ciężką przeprawe w Szkocji, podobnie my musimy ograć Skonto, ale widze, że wszyscy już ich zlekceważyli! Przypomnijcie sobie Lecha z zeszłego roku w pojedynku z Interem Baku.. Niby też totalni amatorzy, a Lech awansował na mega farcie przegrywając U SIEBIE 0:1
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Uważam, że tak:
Gra Legii w sparingach nie napawa optymizmem. Nieważne czy zagra z Turkami czy z Białorusinami i tak nie będzie faworytem. Jednak i tak wylosowała najlepiej jak mogła. Jeżeli kibice na Łazienkowskiej zrobią porządne "show" to piłkarzyki mogą się spiąć i wygrać. Na wyjeździe jednak Legia to nie to samo. gra bojaźliwie. Sukcesu Legii upatruje właśnie w tym, że ich kibice u siebie mogą ich ponieść do zwycięstwa. Jeżeli do tego dojdzie szczęście, troszkę cudu - mogą przejść rywali Śląsk? Tutaj nie ma co pisać, bo grają jeszcze z wymagającym Dundee, które może w czwartek zagrało słabo, ale miało dwie 100% okazje. Do tego u siebie grają na prawdę dobrze, do tego specyficzni kibice. Jeżeli Śląsk zrobi to co robi najlepiej, czyli "autobus przed bramką" i kontratak i jeżeli będzie miał szczęście to awansuje dalej. Losowanie w III rundzie również bardzo udane. Faworytem nie będą, ale bez szans nie są. U siebie wygrać 1:0, i na wyjeździe "autobus" i kontratak. To ich największa siła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A moim zdaniem Legia trafiła źle. Patrząc oczywiście globalnie, a nie na końcową grupę z 5 opcjami. Inna rzecz, że w tej rundzie na tym poziomie i przede wszystkim z tą dyspozycją Legii nie da się trafić... dobrze.
Dodatkowo trafiliśmy źle na dwóch płaszczyznach. Jeżeli chodzi o media - bo rywal totalnie niemedialny z kurdyjskiego zadupia. Jeżeli chodzi o kibiców - bo Polska obfituje w 'znafców', którzy myślą, że jak polski klub trafił na zespół o którym oni nie słyszeli to jest zdecydowanym faworytem. A tu dupa. Nie jest. Dużo bardziej prawdopodobne jest 0-3 w Turcji w plecy i 1-1 u siebie niż remis tam i gładkie 2-0 dla nas u siebie. Chociaż nawet wtedy z pewnością znajdą się 'szyderco-znafcy', którzy będą stawiać Gaziantepsor obok Karabachu czy Irtysza. Generalnie 75%-25% dla nich. Gramy z zespołem bogatszym, z lepszej ligi, z droższymi piłkarzami. A Legia świetna to już chyba niestety... była. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|