|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Śnijcie sobie dalej o "elem".
Prawda jest taka, że ogromnym sukcesem będzie przejście poza III rundę eliminacji. Ogromnym. Polska piłka jest zajebiście słaba. I swojska. I w sumie własnie za to ją lubie ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Chciałbym, żeby jeszcze mnie takie wpadki zaskakiwały... ale powoli zaczynam się przyzwyczajać do myśli, że tego już nawet wpadkami nie ma co nazywać...
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie wiem k*** jak mozna grac z takimi ogorkami w taki sposob ... Mi by ambicja nie pozwolia zeby takie ogorki europejskie przekroczyły moją połowe boiska ... boze swiety az mi wstyd przed monitorem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No i wyfilozofował Probierz. Polska - Kazachstan 1-2.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak im strzelili bo na chwile od kompa odszedłem ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pechowe losowanie i najtrudniejszy z możliwych przeciwników! Strasznie męcząca podróż i sztuczna murawa oraz kontuzja Frankowskiego i słaba dyspozycja Burkhardta. Wytłumaczenie już gotowe.
W sumie szkoda.![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To nic, miłościwie panują Donek będzie obarczał całkiem niezłą i tak jak na poziom jaki prezentują kopacze, frekwencje kibolami. Bach bach, smutne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ale z drugiej stronie granie na sztucznej murawie, gdzieś daleko w Azji to jakieś nieporozumienie. Atut takiej murawy na prawdę sporo daje np. Arka nie przegrała u siebie na jesieni na takim podłożu mimo, że miała najgorszy skład w lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
pfff. co ta Jaga gra, nikt obliczyc lotu pilki nie umie a potem trafic. podan dokladnych prawie zero. nikt nie rozgrywa, tylko sie bronią ale nieudolnie. Ja nie wiem ze oni w skladzie tylko dobrego Franka maja a reszta to...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nie dramatyzowalbym. O kompromitacji to mozna bylo mowic jak odpadalismy z Dinamo albo Katowice z taka Cementarnica - raz na jakis czas, a skoro nasze kluby regularnie odpadaja w tych etapach rozgrywek z podobnymi rywalami to chyba juz na nikim nie robi wrazenia - taki jest nasz poziom. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Masakra jeżeli PZPN nie weźmie się za polską piłkę i nie zrobi reformy nasze zespoły będą odpadać już I rudzie co roku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
za PZPN nie można się wziąć
P.S LATO "Polska piłka idzie w dobrą stronę; ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Franek skończy karierę to się skończy piłka w Białymstoku i tyle.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Moze sie myle ale polska druzyna chyba nigdy jeszcze nie odpadla na tak wczesnym etapie rozgrywek ?
takze Jaga walczy o miejsce w historii ![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już przestańcie mówić o tej "sztucznej murawie" i "męczącej podróży", piłkarze Jagielloni zarabiają jak profesjonalni piłkarze średniego europejskiego klubu więc chyba można od nich wymagać choć odrobiny zaangażowania.
Do jasnej cholery, to mają być zawodowcy? Kilka godzin w samolocie i już nie mają siły żeby ograć jakiś kazachskich pasterzy? No bez jajec... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra, starczy strzelić bramkę i będzie awans!
Optymizm to mentalność zwycięzców, więc trzeba myśleć optymistycznie! Cytat:
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Założe sie, że my też mielibyśmy problemy z Irtyszem tam u nich w Kazachstanie. Bronią się większością zespołu, więc trzeba by było ładnie rozgrywać akcje, a jak wiemy nasza druzyna ma z tym problemy, do tego niepewna obrona i problemy gotowe...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Czyżby kolejna kompromitacja polskich klubów w pucharach...
Oby nie. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeszcze nie róbmy dramatu. Franek wchodzi i Burhart, coś wcisną.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
heh Bury wejdzie zeby wykopać pare piłek za stadion, a przecież wynik niekorzystny. Probierz WTF?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
hahaha, gdzie my jesteśmy
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
co robi ten Seratlić na boisku !? do zmiany od razu... popatrzmy się jak Kazachowie się ruszają, oni praktycznie cały czas w biegu nie ustępują ! A Jaga ? stoi i WTF ?
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówisz masz, wchodzi Franek.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
To co gra Jagiellonia to parodia. Wstyd i chanba!
My przynajmniej z Levadia gralismy jak rowny z rownym ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozpaczliwa walka Jagiellonii podkreśla tylko że w Europejskich Pucharach powinniśmy bać się każdego. Mam nadzieję że nie będziemy musieli tego oglądać w meczu z Skonto.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Bury juz szaleje
Jak mowi dynek.pl - To juz nie jest tak naprawde kompromitacja, to po prostu kontynuacja chwalebnej tradycji odpadania z pucharow w chwili, gdy druzyny na poziomie dopiero przygotowuja sie do rozgrywek pucharowych ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tą gra Jaga nie strzeli bramki
![]() |
|
|