The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
cornblume
Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 13:39
Róbcie co chccie! Ja już nic nie odzywam! Przecież jestem z sektora E . A tylko Zektor G jest kibicami Wisły. Jak głupi debil il człowiek się ciszył i czekał tygodniami , miesiącami na mecze z Lechem i derby. Czekał ze bedzie doping i atmosfera jak na mistrza polski przystało. A tu protest. Ok. Prostestujcie sobie i kłócie dalej kibców Wisły. Ale koniec . Nie ide już na żad=den mecz qw tym sezonie.

Nie bedzie mi nik nakazywał co moge robić na staionie i kiedy spiewać a kiedy nie!

Od dziś tarkujcie mecz z Cracovią jako zwyczjany mecz anie jako wydarzenie na które człowiek czeka cały sezon! Dziekuje i żegnam!
Eryk
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 13.05.2011, 13:41
cornblume napisał(a):Wyświetl post
Przecież jestem z sektora E

Sektor E prostestował cały sezon przeciwko Tuskowi, a nas po prostu nie doceniono
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 13.05.2011, 13:43
cornblume napisał(a):Wyświetl post
Róbcie co chccie! Ja już nic nie odzywam! Przecież jestem z sektora E . A tylko Zektor G jest kibicami Wisły. Jak głupi debil il człowiek się ciszył i czekał tygodniami , miesiącami na mecze z Lechem i derby. Czekał ze bedzie doping i atmosfera jak na mistrza polski przystało. A tu protest. Ok. Prostestujcie sobie i kłócie dalej kibców Wisły. Ale koniec . Nie ide już na żad=den mecz qw tym sezonie.

Nie bedzie mi nik nakazywał co moge robić na staionie i kiedy spiewać a kiedy nie!

Od dziś tarkujcie mecz z Cracovią jako zwyczjany mecz anie jako wydarzenie na które człowiek czeka cały sezon! Dziekuje i żegnam!
nikt Ci nie będzie nakazywał oprócz donalda rządu i pzpn(r) co możesz robić a co nie. masz rację, nie protestuj wtedy się zajmą nami odpowiednio... bo będą widzieć że nie przeciwstawiamy się ich decyzjom...
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.05.2011, 13:46
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
nikt Ci nie będzie nakazywał oprócz donalda rządu i pzpn(r) co możesz robić a co nie. masz rację, nie protestuj wtedy się zajmą nami odpowiednio... bo będą widzieć że nie przeciwstawiamy się ich decyzjom...
Zapytam po raz kolejny, bo najwyraźniej unikasz odpowiedzi, w jaki niby sposób brak dopingu i opraw to jest przeciwstawianie się ich decyzjom, przecież to jest robienie tego co oni chcą, a nie żadne przeciwstawianie...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów