The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arek1906
Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 11:29
Eryk napisał(a):Wyświetl post
Arek, Chłopie - na każdym stadionie są tacy, którzy przychodzą tylko po to. Ale nie wrzucaj 12 000 ludzi z E do tego wora. Jest tam naprawdę ogromny przekrój ludzi. Kibice, Kibole,Ex-chuligani, ale mający już po 40, 50 lat i zwyczajni ludzie z ulicy.

W moim odczuciu jest tak, że na E by działał doping, głosniejszy lub mniej głosny, ale by działał GDYBY głosniki te, które są na G były też u nas. Są ludzie, którzy chcą śpiewać, uwierz.
Wiem że są tacy ale nie powiesz mi że jak drużyna będzie przegrywała 0-3 to dalej będą śpiewać i nie będzie gwizdów.
klusek89 napisał(a):Wyświetl post
A jak dla mnie w przerwie powinnismy WYJSC i zaczac doping przed stadionem a policja bedzie sie martwic zeby zabezpieczyc tyle ludzi!
1906% poparcia
Eryk
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 13.05.2011, 11:34
Arek1906 napisał(a):Wyświetl post
Wiem że są tacy ale nie powiesz mi że jak drużyna będzie przegrywała 0-3 to dalej będą śpiewać i nie będzie gwizdów.
Wiesz, "Pikniki z E" to nietypowy kaliber. Nieraz było tak, że drużyna przegrywała, a darli japy, czasami było tak, że remisowała, wygrywała i siedzieli cicho.
.
PlacekTSW
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 13.05.2011, 11:37
Wiesz, "Pikniki z E" to nietypowy kaliber. Nieraz było tak, że drużyna przegrywała, a darli japy, czasami było tak, że remisowała, wygrywała i siedzieli cicho.
.
Masz racje, ale i tak nie powinno się z G spiewać w ich stronę "Wisła to MY, a nie WY", bo Wisła to też Oni.
Arek1906
Member

Od: 11.2010

Stary 13.05.2011, 11:37
.
No właśnie...A myślę że wszyscy byśmy chcieli żeby na R22 był doping przez 90 minut bez względu na wynik.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów