|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Canal + jest pro legijny i to nie jest chyba dla nikogo niespodzianką, zresztą tam połowa redaktorów sympatyzuje z Legią, niektórzy nawet byli jej piłkarzami w przeszłości... ale olać to.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
W kontekście dzisiejszych wyników piłkarze powinni być jeszcze bardziej zmobilizowani.
Nie ma mowy o żadnym braniu remisu(czy nawet kalkulowaniu porażkii - jako wyniku nie tragicznego w kontekście tabeli) w ciemno przed meczem. Chyba nie trzeba nikogo przekonywać jak pięknie byłoby zdobyć Mistrza na derbach , to stanie się b.prawdopodobne w przypadku zgarnięcia jutro kompletu punktów. Sytuacja przedmeczowa przypomina mi tą przed meczem z Jagą. Oby podejście i efekt końcowy były takie same jak wtedy.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 10.05.2011 o godz. 22:01.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jestem ciekawy na jaką taktykę trener zdecyduje się. Czy zostaniemy z dwoma defensywnymi z Wilkiem czy zagra jednak Jirsak i będzie ofensywnie jak z Legią. Mamy ten komfort że jagielonia z tą grą na pewno nas nawet nie postraszy. Dziś grali jakby remis był szczytem ich marzeń. Zagrajmy widowiskowo, trzeba się zrewanżować za ostatni mecz. Poza tym po to czekamy na szlagiery przez długi okres aby zobaczyć futbol na poziomie a nie jak zazwyczaj walkę w środku pola.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Remis Legii też jest istotny, gdyż dziś mieliby już 6 pkt straty i nie wiadomo jak jutro mecz sie skończy, później mecz u siebie mają i nerwówka. Nam pozostaje nie przegrać, a jak będzie, to jutro o 22 będziemy wiedzieć
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jesli chcemy sie Lechowi zrewanzowac to musimy zagrac dwoma defensywnymi (Sobolewski i Wilk), inaczej moga nas kilka razy skarcic przy naszej dziurawej obronie. Jirsaka i Gargule to tylko w sytuacji niekorzystnej mozna wprowadzac...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wygrywamy i tyle, jako przyszły Mistrz Polski musimy pokazac kto dominuje w tej lidze
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Oj trzeba.... ale uważam że jak dobrze pójdzie to jutro po 22 możemy już możemy zacząć "bufonade"... ale jeśli mam za to dostać miesięcznego bana jak proponuję gizmowisła i potwierdza speedfashion hmmm to skorzystam z propozycji ale pod warunkiem jeśli ci Panowie dostaną bana jeszcze przed fetą na rynku (mam nadzieję że jestem pewny tego co napisałem)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Panowie dziś mija rok jak Mariusz Jop strzelił sobie samobója. Myślę że to był ciężki rok (Karabach nowy skład) taki czas żałoby mozna by powiedzieć. I pięknie było by ten rok zakończyć zwycięstwem z Amicą które rozpoczeło by FIESTĘ!!!!!!
PS: ależ byłem zły... ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
W meczu z Amicą nie może być żadnych kalkulacji.Jeżeli myślimy o MP to taki mecz trzeba obowiązkowo wygrać.Dzisiaj tylko zwycięstwo Wisełko tylko zwycięstwo!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Z naszą obroną piłkarze Lecha będą wchodzić w pole karne jak w masło ale bez obaw.Pareiko wybroni wszystko! Nawet rzuty karne
. Także panowie z tyłu na zero. Reszta w nogach i rękach (patrz Smolarek) napastników. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
9 - od tylu meczów (w lidze, Pucharze Polski i Superpucharze) Wisła nie wygrała z Lechem - sześć przegrała, trzy zremisowała
Czas zakończyć, tą poniżająca passe szczególnie że jeden mecz na 10 to nawet z Barcelona wygrywamy ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Stlicia , Wilk z Sobolem powinni spokojnie wylaczyc z gry , srodek pola powinnismy spokojnie zdominowac. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Taa jasne. Wszystko spokojnie, tego wyłączymy spokojnie, tego nakryjemy czapką spokojnie, tamtego odetniemy spokojnie od podań a na końcu spokojnie wpakujemy 5 bramek.... ehh ludzie czy odrobina pokory to dla Was za dużo? Wierzyć w swój zespół trzeba ale też należy do każdego podejść z odpowiednim szacunkiem obojętnie kto jest Naszym przeciwnikiem. Przed Górnikiem też wszyscy pisali, że spokojnie wygramy, że 3 pkt mamy, że z kim jak z kim ale z Górnikiem to na bak wygramy. Jak się skończyło wiemy wszyscy. Zeszłego roku przypominać nie trzeba bo to też wiadomo jak się skończyło.
Lech może i słabo gra w lidze, ale mecze w pucharach pokazały, że jak chce im się grać to są mocni i groźni. Nadal mają szanse na puchary w następnym sezonie, więc będą grać na pewno o 3 pkt i nogi nie będą odstawiać. Dlatego nie ferujmy wyroków na przód, bo znowu możemy zostać brutalnie na ziemię sprowadzeni. Liczę, że wygramy ale uważam że będzie cholernie ciężko. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I wlasnie dlatego te przygotowywania przed Copa del Sol teraz mogą miec znaczenie w meczu z Lechem. Ze slow Maaskanta wynika, ze wydajnisciowa nie ma problemow z gra w ciagu 3-4 dni i pilkarze beda w pelni sil. Dawno chyba nie było czegos takiego w naszym zespole. Co do samego meczu Wisła moze grac gorzej ze słabszymi ale gra dobrze z mocnymi rywalami. Meczu pierwszego nie wliczamy bo dopiero druzyna byla budowana ale mozna wziac przykład z wygranego meczu z Legia czy pokonania u siebie Jagielloni.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 11.05.2011 o godz. 09:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Oczywiście wierze, że dzisiaj Smok połknie kartofla |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ze względów logistycznych na jutrzejszym meczu trybuny opuścimy w przerwie meczu.
Kibiców z sektora G prosimy o opuszczenie trybun w przerwie meczu, na sektor powrócimy w 55 minucie. Prosimy wszystkich fanów zasiadających na tej trybunie o dostosowanie się do tej decyzji. Kibiców z innych sektorów zachęcamy też do chwilowego wzięcia udziału w tym ogólnopolskim proteście, który ma na celu pokazanie niezadowolenia z działań podejmowanych wobec ludzi, którzy od lat zapełniają wszystkie trybuny każdego stadionu w Polsce. Pragniemy jednocześnie dobitnie zauważyc, że chwilowa przerwa w dopinngu nie jest wymierzona w zawodników Wisły Kraków, dlatego tym bardziej zachęcamy do wsparcia naszych piłkarzy zarówno przed wyjściem z trybuny jak i po powrocie na nią w tym jakże ważnym meczu. Pozdrawiamy SKWK, UW, WG Opuszczenie trybuny szczegolnie G to bedzie katasrtofa nie mowiac o powrocie na nią... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zeby E wyszlo to nie ma co marzyc chyba... Ale pieknie by to wygladalo, caly stadion pusty i odpowiednie transy, a w 55 min powrot i petarda do samego konca niezaleznie od wyniku. Sam mecz bedzie bardzo ciezki, ale mam dobre przeczucia, jak nigdy przed meczami z Amica... Czuje ze beda 3 punkty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Co do opuszczania stadionu to fajnie, że się solidaryzujemy i wogóle jestem jak najbardziej za, tylko że zanim wszycy u nas wrócą na swoje miejsca to tak z 8-10 minut zejdzie, a po drugie dwie trybuny z krzesełkami będą stały puste bez względu na to, a więc czy opuszczając trzecią ktoś wogóle to zauważy?
Co do samego spotkania to 2-0 dla nas powinno być. Bakero podobno nie żyje dobrze ze Slicem który według mnie byłby największym oczywiście po Rudnewsie zagrożeniem dla nas więc to plus ![]() ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Co do samej idei jakiegoś solidaryzowania się z innymi kibicami to ok, fajna sprawa.
Ale na Wiśle to nie wypali, można by było wyjść na suchych stawach, czy stadioonie typu Lechii czy coś. Po pierwsze to gdzie się pomieści to 6tyś ludzi? Na dole trybuny, na klatkach schodowych, koło gastronomi i przed kołowrotami? nie bardzo. Po drugie: wyjść w przerwie to jeszcze jakoś, odczekać to 10 min, a poźniej wchodzic na trybune przez 15min? nie będzie dopingu przez 25 min drugiej połowy, a przeciez w takim spotkaniu jest on bardzo potrzebny. Przy wejściu ludzie się stratują i rzucą się na krzesełka- ale obym się mylił. Ogólnie akcja pokazania jakiejś solidarności-OK, ale na Wiśle to może w inny jakiś sposób ;> |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dla mnie to jest śmieszne poprostu. Jedziemy po sobie z innymi kibicami przy każdej okazji, a teraz się solidaryzujemy ...... I to jeszcze z Lechem tak
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Najlepiej niech może zlikwidują w Polsce ruch kibicowski co? Jak Ci nie pasuje to zostan w domu albo idź sobie na E
Nie kumam ludzi co im zawsze coś nie pasuje |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z jakimi innymi kibicami ?
O czym wy w ogóle piszecie? Jak będą mieli pretekst , to się do nas nie dojebią bo my jesteśmy Wisła Kraków? Nagonka medialna i polityczna uderza w całe środowisko kibiców. W tym tkwi sedno sprawy. Decyzja została podjęta a informacja przy cenach biletów - sektor najzagorzalszych kibiców - nie jest tam tylko dla picu. Zresztą temat jest o meczu w kontekście sportowym. Dyskusja na tematy kibicowskie jest w innym dziale.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 11.05.2011 o godz. 13:04.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Panowie temat przewodni to mecz a nie czy jest sens się solidaryzować czy tez nie. Nie rozmywajcie.
Jeśli chcecie o tym szerzej pogadać to zapraszam do pokoju ABG. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Przepraszam za off top. Co do meczu mam nadzieję, że chłopaki naprawdę zepna dziś tyłki i dadzą z siebie wszystko bo to mecz nie tylko o 3 pk ale o prestiż i pokazanie Lechowi jego miejsce w szeregu. Oby to był piękny wieczór na Reymonta. ![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Taki mały pomysł
podobno na dzisiejszym meczu mają być rodzice Maor'a , może jakieś oklaski, podziekowanie po jego Imieniu ? za dobry mecz , żeby rodzice widzieli że jest dla Nas ważnym ogniwem ?![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Hmmm, lekka przesada?
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|