|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Heh i co to znaczy wyjść z napastnikiem w składzie? Problem w tym, że mamy tylko jednego więc trzeba trzymać kciuki za jego zdrowie i za Stana, coby nam kolejnego grajka na tym poziomie sprowadził.
Fajnie, że akurat Siwakow taką bramkę zasadził, udowodnił niektórym forumowym "ekspertom", że drewniakiem nie jest. A, że zawodnicy tacy jak Sobol, Melikson czy Wilk są na dzień dzisiejszy dużo lepsi to żaden wstyd. Bardzo mnie cieszy również postawa Chaveza, świetny zawodnik zarówno sportowo jak i mentalnie, a jak sobie przypomnę jego debiut z Bełchatowem to nie ukrywam, że strach wtedy zajrzał mi w oczy. Kolejny przykład, że niektórym trzeba po prostu dać trochę czasu. Mam nadzieje, że w środę i później w derbach zobaczę równie wyrafinowaną i bezlitosną Wisłę ![]() ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Chavez mial dluzszy okres aklimatyzacii i to w zasadzie bylo normalne. To tylko potwierdza fakt ,iz pilkarze z innych kontynentów przybywajacy do Europy napotykaja na duzy "przeskok" i musza jakby na nowo uczyc sie pilki i zasad taktycznych. Dzis Chavez jak atakuje ,to zal mi tych ktorzy musza z nm walczyc,bo w wiekszosci odbijaja sie od niego jak od sciany ![]() Teraz widzielem jeszcze skroty-Melikson i Genkov to klucze do dobrej gry +Pareiko-wszytscy to nabytki Stana.Jesli chcemy cos ugrac w Pucharach to znajdzmy jescze 3-4 takich ,2 obroncow ,pomocnika i napastnika ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|