|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Myślę, że jeśli zwyciężymy w tym meczu, mistrzostwo będzie bardzo blisko. Co prawda jeszcze czekają Nas mecze z Legią i Cracovią (szczególnie z drużyną zza Błoni obawiam się spotkania - ostatnio grają ciekawą piłkę) ale spokanie z "Kolejorzem" - jeśli będzie wygrane - doda Nam pewności i zdecydowanie przybliży do majstra. Liczę na 2:0 -pełny stadion, drużyna musi być niesiona dopingem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Pareiko > Kotorowski (brak pyrań) Wojtkowiak > Cikos (Cikos popelnia troche bledów) Chavez > Arboleda (Chavez pewny punkt, Arboleda bez formy) Jaliens > Wołąkiewicz Paljic = Henriquez (Serb w ofensywie lepszy, w defensywie Henriquez) Sobolewski > Djurdevic Wilk < Injac Melikson > Stilic Małecki > Kiełb, Wilk Kirm > Kriwets Genkov < Rudnevs |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jaliens się nie odnalazł w naszej ekstraklasie. Gra dziadostwo, a pokazujecie że niby lepszy jest od innych...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Andraz - 8 bramek 3 asysty (Liga) Siarhiej, czy Siergiej Kriwiec - 3 bramki 3 asysty (Liga) Nie znam statystyk z pucharów, ale wydaje mi się, ze i tak jego statystyki wypadają lepiej.Andraz nie raz ratował nam skórę i nawet jak nie idzie (mecz wczorajszy) to potrafił strzelić bramkę. Ale oczywiście jest to moja subiektywna ocena, zgadzać sie nie musicie. Pewnie kibic Lecha dałby w drugą stronę |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Myślę, że należy również przyjąć, że Patryk jest pomocnikiem i też zbliża się do '10' ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Pareiko > Kotorowski
Cikos < Wojtkowiak Chavez = Arboleda (obydwaj grają właściwie podobnie) Jaliens =Wołąkiewicz/Bosacki Paljic < Henriquez (remis w ofensywie , ale w defensywie lepszy zawodnik Lecha) Sobolewski = Djurdevic Wilk < Injac/Murawski Melikson > Stilic Małecki > Kiełb, Wilk Kirm < Kriwets Genkov < Rudnevs |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|