The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KamAr
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2011, 20:30
Myślę, że jeśli zwyciężymy w tym meczu, mistrzostwo będzie bardzo blisko. Co prawda jeszcze czekają Nas mecze z Legią i Cracovią (szczególnie z drużyną zza Błoni obawiam się spotkania - ostatnio grają ciekawą piłkę) ale spokanie z "Kolejorzem" - jeśli będzie wygrane - doda Nam pewności i zdecydowanie przybliży do majstra. Liczę na 2:0 -pełny stadion, drużyna musi być niesiona dopingem
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.05.2011, 20:39
KamAr napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że jeśli zwyciężymy w tym meczu, mistrzostwo będzie bardzo blisko. Co prawda jeszcze czekają Nas mecze z Legią i Cracovią (szczególnie z drużyną zza Błoni obawiam się spotkania - ostatnio grają ciekawą piłkę) ale spokanie z "Kolejorzem" - jeśli będzie wygrane - doda Nam pewności i zdecydowanie przybliży do majstra. Liczę na 2:0 -pełny stadion, drużyna musi być niesiona dopingem
Skończmy już te asekuranckie i lękliwe teksty. Jesteśmy Mistrzem. Możemy przegrać 2 z 5 meczy przy założeniu, że Jaga wygra wszystko do końca, co jest niemożliwe. Legia i Lech mają do nas odpowiednio 9 i 11 punktów straty, co oznacza, że wystarczy, iż zdobędziemy tylko 6 punktów, żeby mogły nam skoczyć, a nawet mniej, bo one również nie wygrają wszystkiego.
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 08.05.2011, 21:57
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Skończmy już te asekuranckie i lękliwe teksty. Jesteśmy Mistrzem. Możemy przegrać 2 z 5 meczy przy założeniu, że Jaga wygra wszystko do końca, co jest niemożliwe. Legia i Lech mają do nas odpowiednio 9 i 11 punktów straty, co oznacza, że wystarczy, iż zdobędziemy tylko 6 punktów, żeby mogły nam skoczyć, a nawet mniej, bo one również nie wygrają wszystkiego.
Dokłanie pokażmy kto tu rozdaje karty,wkręcić ich w murawę i w ten asfalt z boku
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.05.2011, 23:52
Cytat:
Zespoły kadrowo wyrównane, może z lekką przewagą Amici jeśli chodzi o jakość (subiektywne stwierdzenie)
Gdzie tam, pleciesz. 11 mamy silniejszą od nich.

Pareiko > Kotorowski (brak pyrań)
Wojtkowiak > Cikos (Cikos popelnia troche bledów)
Chavez > Arboleda (Chavez pewny punkt, Arboleda bez formy)
Jaliens > Wołąkiewicz
Paljic = Henriquez (Serb w ofensywie lepszy, w defensywie Henriquez)
Sobolewski > Djurdevic
Wilk < Injac
Melikson > Stilic
Małecki > Kiełb, Wilk
Kirm > Kriwets
Genkov < Rudnevs
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 09.05.2011, 05:43
skeba napisał(a):Wyświetl post
Kirm > Kriwets
tu bym sie klocil
prezes85
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.05.2011, 00:59
Jaliens się nie odnalazł w naszej ekstraklasie. Gra dziadostwo, a pokazujecie że niby lepszy jest od innych...
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.05.2011, 07:35
Cytat:
tu bym sie klocil
Kirm ma swoje lepsze, czy gorsze chwile, ale ja pamiętam tylko te dobre. Strzelił w sezonie 8 bramek i jest to na prawdę niezły wynik. Nie mieliśmy dawno pomocnika (Marek Zieńczuk), który by zbliżył się do granicy 10 bramek, jeżeli się mylę to mi przypomnijcie.

Andraz - 8 bramek 3 asysty (Liga)
Siarhiej, czy Siergiej Kriwiec - 3 bramki 3 asysty (Liga)

Nie znam statystyk z pucharów, ale wydaje mi się, ze i tak jego statystyki wypadają lepiej.Andraz nie raz ratował nam skórę i nawet jak nie idzie (mecz wczorajszy) to potrafił strzelić bramkę.
Ale oczywiście jest to moja subiektywna ocena, zgadzać sie nie musicie. Pewnie kibic Lecha dałby w drugą stronę
Telus
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 09.05.2011, 08:13
skeba napisał(a):Wyświetl post
Kirm ma swoje lepsze, czy gorsze chwile, ale ja pamiętam tylko te dobre. Strzelił w sezonie 8 bramek i jest to na prawdę niezły wynik. Nie mieliśmy dawno pomocnika (Marek Zieńczuk), który by zbliżył się do granicy 10 bramek, jeżeli się mylę to mi przypomnijcie.

Andraz - 8 bramek 3 asysty (Liga)
Siarhiej, czy Siergiej Kriwiec - 3 bramki 3 asysty (Liga)

Nie znam statystyk z pucharów, ale wydaje mi się, ze i tak jego statystyki wypadają lepiej.Andraz nie raz ratował nam skórę i nawet jak nie idzie (mecz wczorajszy) to potrafił strzelić bramkę.
Ale oczywiście jest to moja subiektywna ocena, zgadzać sie nie musicie. Pewnie kibic Lecha dałby w drugą stronę
Dziwię się, że uważasz, że nam wczoraj nie szło, moim zdaniem piłkarze zrealizowali założenia coach'a.
Myślę, że należy również przyjąć, że Patryk jest pomocnikiem i też zbliża się do '10'
Kobold
Member

Od: 12.2010

Stary 09.05.2011, 10:16
Pareiko > Kotorowski
Cikos < Wojtkowiak
Chavez = Arboleda (obydwaj grają właściwie podobnie)
Jaliens =Wołąkiewicz/Bosacki
Paljic < Henriquez (remis w ofensywie , ale w defensywie lepszy zawodnik Lecha)
Sobolewski = Djurdevic
Wilk < Injac/Murawski
Melikson > Stilic
Małecki > Kiełb, Wilk
Kirm < Kriwets
Genkov < Rudnevs

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów