|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Brak Jirsaka= brak gry kombinacyjnej. Nie wiem czy tylko ja to zauwazylem. Spokojnie dalbym Meliksona na strone i Jirsaka do srodka. Kirm niech sobie odpocznie bo ewidentnie jest bez formy. Sivakow nic dodac nic ujac. Przypomniały mi sie od razu bramki Łobodzinskiego sprzed dwoch lat takze na Lechii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Cały Wieszczycki. Wstrętny obwisły cyc. To już nawet Smokowski potrafi jakoś swoją sympatię do Legii przytłumić w komentarzu. Mnie jeszcze irytują komentarze Węgrzyna. Fajnie komentuje Andrzej Iwan dla Orange Sport.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Natomiast Smokowski, tak jak piszesz, trzyma poziom. Nie mam nic do niego. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Za to dla Wieszczyckiego najlepszym piłkarzem ligi - Krm
![]()
, a nie poradził by sobie w Arce.
Ostatnio edytowane przez Antystenes : 08.05.2011 o godz. 18:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Przyuważcie ,że Maaskant jednak "pozytywnie zareagował". Dzisiaj Wisła już grała taktycznie inaczej niż dwa mecze ostatnie. Genkov też się rozkręcił. Brawa dla niego. Bułgaria to jest ciekawy kierunek. Deleva można by jeszcze ściągnąć.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|

|