malolat90x napisał(a):

wrzut na meczu było sporo . Amica przecież kilka razy śpiewała dłuższy czas ,, jeden jest mistrz polski " . Legia też pare razy pojechała po tych cwelach . Doping z olbrzymią przewagą na korzyść Legii . Tak zrelacjonował mi sms ziomeczek który jest na meczu .
Legia gra mega padake ale jak strzeliła bramke to już coś zaczęli grać . Nie rozumiem jak można dziś kibicować Lechowi ... brak tradycji, honoru, historii ... cisną nas przy każdej okazji .. wieszają szmaty żydków a my im jeszcze kibicujmy w finale PP albo europejskich pucharach ...
Legii napewno należy się wiekszy szacunek niż tym szmaciarzom ...
Hubnik miał dwie setki które MUSI strzelić ... Amice trzeba gnębić przy każdej okazji ...
Legia pod względem ultras i doping to prze chu.je ... z ciężkim sercem trzeba to przyznać
|
A co to trzeba być fanem tradycji i honoru Warszawiaków? Ja leje na ich tradycję tak jak na brak tradycji Amici. Nie rozumiem jak można kibicować któremukolwiek z tych dwóch klubów! To nie Parchy grają z Legią więc daruj sobie pouczanie innych bo dla mnie robisz z siebie wała za przeproszeniem!