|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ktoś wie co tam mignęło na TVP Sport na transparencie na łuku .. coś o stolicy ale nie zdążyłem przeczytać?
Protest ciekawy bo ... jak niby wyszli to tylko "hymn" pzpnu było słychać i .. kibiców Legii. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kibice poszli teraz wrócili wtf haha
Co do meczu , ale kopanina ja .......e , Legia = Dżida do przodu , Amica cos próbuje grać coś. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
"Jeśli nie pójdziecie po rozum do głowy, tak będzie wyglądał każdy mecz ligowy." ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Świetnie. Nie ma to jak wydać kasę za wyjazd, stracić czas, wejść i wyjść.
Pogratulować inwencji. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ale "prostest" bardzo dziwny...bo jak wychodzimy, to juz nie wracamy... Kogos to obejdzie? Late czy Krecine? Nie robmy sobie jaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W takich własnie meczach trzeba protestować.
Finał, mecz w TVP, pociski na Tusków, Wybiorcze, leśne dziadki. O to chodzi! Tu chodzi o ramówkę meczu.. jezuniu, jak niektórzy nie trybią.. chodzi o to że pzpn chciał wielki piękny finał (pokazać Polsce fajną wizytówkę) a wyszło wielkie gówno. Pociski, transparenty, wychodzenie ze stadionu, przekupiony komentator.. itd, chcieli piękno finału ,a wyszli na frajerów, mecz jest w TVP sport więc tłumaczyć dalej chyba nie trzeba = zwykłe wiadomosci i czysto sportowe będą o tym mówić / pokazywać w OTWARTEJ TELEWIZJI do której dostęp ma każdy Polak. I dobrze że pojechali na mecz bo inaczej nikt by o tym nie mówił, ich obecność (kibiców) była potrzebna, bez tego nie byłoby pocisków czy transparentów. A tak PZPN dałby darmowe bilety miejscowym i tym podobnymi zamiótł pod dywan.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.05.2011 o godz. 17:58.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
zamknął by się ten Iwański bo pier..... takie smuty jak by sie wczoraj urodził...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Protest miał pokazać, że polscy kibice potrafią się zjednoczyć i jeśli pzpn/rzad/dziennikarze nie zmienią swej polityki, to jest w przyszłości możliwe iż stadiony beda puste na meczach ligowych. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a dogłębniej mówić w polskiej gospodarce warzywnej będzie ożywienie w postaci wykupywania słoneczników i masowe łuskanie na stdionach
haha, naturalnie broń Panie Boże od tego.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A ja się zgadzam z piratem bo protest wg mnie z dupy. Lepiej jakby obie ekipy się umawiły że nie jadą na finał pucharu i faktycznie był mecz bez kibiców. Wysłać tylko "delegacje" żeby porozwieszali transparenty i tyle. PZPN nie dostałby kasy za bilety, ludzie zaczeliby się interesować czemu nie było kibiców czytając jutrzejsze gazety a tak to wszystko rozejdzie się po kościach.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Z nami w lidze tez taka brame zasadził.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Injac strzela bramke zycia po raz drugi
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Strzal bardzo ladny ale lepszy bramkarz od Skaby by to wyciagnal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ładna bramka, ale wyższy, lepszy bramkarz myślę, że mógłby to wyciągnać. Skaba nawet na maksa nie poszedł.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a z MC też przywalił ładnie więc już 3 w tym sezonie
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jakby dopingowali 15 minut i wyszli do końca meczu to by było na prawdę coś, a tak nikogo to w ogóle nie zaboli, ale i tak plus za akcje.
Ostatnio edytowane przez Wiślak178 : 03.05.2011 o godz. 18:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nikogo by nie zabolało bo i tak zapłacili za bilety wiec pieniądze w kasie się zgadzają! Trzeba zrobic ogólnopolski protest nie przychodzenia na stadiony, wtedy jak zaczną tracić pieniądze kluby, pzpn (problem ze sponsorami) itp to może coś pomóc. Akcja z transparentami nic nie da, musi ich uderzyć po kieszeni !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Beret! Co? Transfery!
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Legia jest agresywna jak leniwe pierogi w masełku.
Natomiast powoli zaczynam się domyślać tego, co znajduje się w pupie pana komentatora... ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Legia jest BEZNADZIEJNA.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kopanina straszna, Skaba dziurawe rece i smieszny sposob protestowania - tyle po pierwszej polowie z mojej strony
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Myślicie, że jeżeli Lech zgarnie puchar, to mecz z nami jak i całą ligę popieprzy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bądź pewny. Mecze z nami to wszyscy "popieprzają".
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czyżby Legia była tak pewna miejsca w lidze dającego puchary że ten mecz totalnie odpuszcza ... ?
Dziwne ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ciężki wybór ale bardziej pasowała mi wygrana Legii.
A co do niektórych wypowiedzi dotyczących protestu - to daje przekrój jak by u nas taka akcja wyglądała. Ps. Ładna, bardzo ładna jak na wyjazd kartoniada Legii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś zdjęcie oprawy?
Mogłoby sięzrobić coś ciekawiej na trybunach, bo narazie wieje nudą na boisku. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|