|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
http://lechia.gda.pl/artykul/11793/ Powód: źródło
Ostatnio edytowane przez Usulovski : 14.04.2011 o godz. 11:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ostro, choc pomiedzy tym co pomiesci a tym ile biletow beda dawac to pewnie bedzie spora roznica
Choc i tak cieszy dobra pojemnosc sektora gosci. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Umowe podpisano z wlascicielem obiektu czyli miastem. "Lechia operator"jako dzierzawca nie ma z tej umowy zlamanego grosza. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czy pojemnosc sektora gosci na Legii zmieni sie po oddaniu całego stadionu do uzytku ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Pozostanie taka, jak jest teraz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dojdzie chyba jeden mały sektor. Łącznie będzie koło 1600-1700
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Widzew będzie miał nowy stadion w 2013 roku.
http://www.widzewiak.pl/newsroom/175...adionu-Widzewa! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Stadion Narodowy
I pomysleć, że to całe żelastwo wisi centralnie nad boiskiem ![]() Polex/SCC Sieć już jest, brakuje tylko pająka ![]() ![]() zbieraj/SCC Schody na promenadę okładane są kamieniem, poziom wykończenia robi wrażenie ![]() zbieraj/SCC No i krzesełka ![]() zbieraj/SCC ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
co do ostatniego zdjęcia czy tylko mi się wydaje że bedzie tam ciasno
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Filozofii żadnej nie ma.. poprostu aby przejść to ludzie muszą wstawać z krzesełek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Wizard : 24.04.2011 o godz. 15:49.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Piękny stadion. Zazdroszczę wam bardzo
![]() Jak dla mnie najpiękniejszy z tych najnowszych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Narodowym bedzie ponad 3 tys krzeselek wiecej niz w projekcie. Sa dwie wersje, blad projektowy lub zageszczenie siedzisk, miejsca dla jednej osoby jest mniej niz na R22.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
^^ gdzieś słyszałem, że to przez zmniejszenie liczby miejsc vipowskich. Ile w tym prawdy, nie wiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A Ty kolego nie za wczesnie przypisujesz sobie kolejnego mistrza. Zebys potem nie musil plakac, kr... litosci jeszcze 21 pkt do zdobycia i wszystko moze sie zdazyc.
Sory za ot ale nie moglem ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dlaczego na narodowym krzesełka na narodowym są szaro czerwone ? ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bo biało-czerwone byłyby faszystowsko-nacjonalistyczne, kipiące nienawiścią do żydów i pedałów.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I faktycznie zmien sobie podpis. Jak sie okaze ze mistrz sie zesra to zostaniesz ogloszony zlym prorokiem i zapewnisz sobie bana dozywotniego zebys wiecej nie krakal :] ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ w jakimś wywiadzie dot. właśnie tej zmiany liczby miejsc na narodowym mówił tym że to przez zmniejszenie właśnie liczby miejsc VIP. Podobno najpierw zaprojektowali więcej miejsc dla ważnych osób i wtedy była podana liczba widzów jaka wejdzie na stadion, potem przeprojektowywali i właśnie obcięli miejsc vipowskich na tyle że im wyszło 3000 (
Podpis... wiem. Ale nie zmienię. Jeśli jakimś cudem nie wygramy to chyba będę musiał zniknąć z tego forum... przynajmniej honorowo oddam się do dyspozycji adminów. Brak mistrza = BAN. Może ktoś na to pójdzie. Koszykarki już mają kolejnego mistrza, kolej na piłkarzy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Co do wiekszej ilości miejsc na Narodowm to wynika to z faktu że dostawią jej gdzies na jakiejś promenadzie gdzie wcześniej ich nie uwzględniali. Tak przynajmniej gdzieś czytałem. A co do szerokosci przejścia to na tej ostatniej focie to widać że są tam krzesełka zamontowane juz na stałe plus obok połozone luzem w folii inne. Napewno bedzie wystarczająco miejsca. U nas tez żeby kogos wypuścić ze środka rzędu trzeba wstawać. Stadion będzie zajebisty i nie doszukujcie sie dziury w całym. A krzesełka mają byc czerwone, srebrne (szare?) i białe.
![]()
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Po prostu pięknie:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html Cytat:
Mniejsza o Amikę, ale przed Euro to poważny problem. Stadion w POZnaniu, który tak był chwalony okazuje się powoli bublem. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ jak to kto? Cała polska
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() Gdańsk: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() foty elpolako
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 27.04.2011 o godz. 12:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
ja pierdziu, ale cacko...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byli juz tacy co sie widzieli na tronie dwa lata temu i z niego spadli, potem bylismy my rok temu prawie pewni i tez spadlismy. Wyluzuj i wytnij podpis, wstawisz sobie albo nie po 30 maja.
Miejsca VIP sa przed lozami na poziomach 1 i 2, w zaledwie trzech rzedach. Sa to calkowicie oddzielne poziomy do ktorych nie mieli nigdy dostepu zwykli kibice. Promenada to poziom 0 w calosci i tu nic sie nie zmienilo. Trybuna dolna (-2 i -1) oraz gorna (+3 i +4) sa przeznaczone dla ludzi. Jedyne modyfikacje mogly nastapic wewnatrz tych trybun. I wg mnie jedyne logiczne wytlumaczenia podalem wyzej, blad projektowy lub zageszczenie. Jeszcze ewentualnie zmiana kosztem miejsc dla dziennikarzy ale 3 tysiace to za duza liczba. A propos miejsca, krzeselka sa juz zamontowane na trybunie dolnej na jednym sektorze. Mam informacje z pierwszej reki ze jest tam odrobine mniej miejsca pomiedzy nimi niz na stadionie Wisly. Zreszta kazdy bedzie mogl sie sam przekonac 22 lipca. ![]()
WISŁA PANY !!
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|