|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Mecz z cyklu veni, vidi, vici. Piłkarze pokazali, że cierpliwością i spokojnym rozegraniem można wygrać spotkanie. Kontrolowanie przebiegu gry było kluczem do zwycięstwa w dzisiejszym spotkaniu.
Tak na marginesie, może ktoś jest bardziej biegły w przepisach. Czy sędzia nie powinien być ubrany w taki sposób, by go można było odróżnić od reszty uczestników spotkania? Bo mógł się mylić z Sapelą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() Genialny Maor, bramka i 2 asysty z niecodziennej pozycji, brawo. Siwakov chyba nie chce zostac w Wiśle, bo dzisiaj przespal wieksza czesc meczu.. Co do zmiennikow, to nie wydaje mi sie zeby Gargula zdazyl sie spocic. Ten młody Brud, to wszedł na minute, na wygrany juz mecz i robil wszystko zeby kilka razy byc przy piłce, gwiazdor jest gwiazdorem, wiec nie mial po co walczyc w tym meczu. W ogóle co to on za koszulke ubrał po meczu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://i52.tinypic.com/2rzf7tg.png
Tutaj dokładnie widać, jakie umiejętności gry w powietrzu ma TSWetan! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() Co do meczu całkiem niezły, wkurzało jak zawsze to rozluznienie przy prowadzeniu. No i stałe fragmenty gry to dalej bolączka Wisły. Kocioł niesamowity. Jeśli rożny czy wolny mają rywale gwoli jasności. na + Małecki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mistrza już mamy, jutro Jaga dostaje w dupe od Urbana, Legia od Bakera i po sezonie...Normalnie przestaje tesknic za Broziem
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No co to był za mecz?! Mega przyjemnie się to oglądało, akcja po której Genkov trafił w bramkarza to jakieś czary-mary, zagranie Meliksona - jak to Szymek określił krzyżakiem,tego jeszcze w Ekstraklasa chyba nie było. Wasz doping w TV też robił wrażenie przede wszystkim był głośny i KULTURALNY, wspaniała robota. Teraz troche sie poznęcam. Nie widziałem braku Patryka, że o Sobolu nie wspomnę. Myślicie że w dłuższej perspektywie z lepszymi rywalami wyszłoby to Wiśle na dobre, bardziej myślę o Patryku niż Sobolu(on musi ustąpic miejsce profesorowi Wilkowi)? Mały ma wielkie umiejętności ale on chce miec monopol na grę w przeciwieństwie do reszty która wczoraj tworzyła fenomenalny kolektyw. Żadnemu zawodnikowi który zagrał wczoraj nie można nic zarzucic. Oby tak dalej.
PS. Pytanie jest nie kiedy sprzedamy Meliksona, tylko za ile?!! ![]() PS2. Leśne dziadki w PZPNie to chyba poskręca jak holenderska szkoła pozamiata na ich podwórku.
Ostatnio edytowane przez WIELKI_CZŁOWIEK : 16.04.2011 o godz. 07:26.
![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wilk to chyba powinien grać w ataku
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Mam wrażenie, że piłkarze i treneiro przeczytali mój zablokowany temat przed meczem... http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8015
Brawo - widać progres! Przede wszystkim nie było widać zwalniania akcji oraz długich piłek do przodu wybijanych zwykle przez bramkarza i obrońców. Narzucanie szybszego tempa męczyło rywal oraz ich gubiło, musieli dużo biegać za piłką bo wisła ją szanowała. Nie było bezsensownych strat. Uważam że Sobolewski nie powinien więcej grać w pierwszym składzie - Wilk jest zwyczajnie lepszy. A Małecki często też ma wiele strat, mam nadzieję że weźmie przykład z kolegów którzy rozegrali wczoraj naprawdę dobry mecz. Melikson - klasa sama w sobie. Obawiam się że tylko ze go ktoś może wykupić... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Ty też bądź bohaterem w swoim domu. ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cikos zagrał świetny mecz bo nie musiał się męczyć w defensywie co mu nie wychodzi, na skrzydle śmigał aż miło w połączeniu z grą kombinacyjną. Przyglądałem się Sivakowowi i on podaje niedokładnie i ma dużo strat jedyna jego dobra gra to bez piłki. Nie narzekajcie na Kirma, nie strzelił bramki ale na skrzydle grał bradzo dobrze w 1 połowie on rozgrywał większość akcji ofensywnych po pięknych długich podaniach Jirsaka. Szkoda że Genkow nie strzelił tej klepki byłaby bramka sezonu.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|