|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Porównaj sobie komentarz Rosłonia w sytuacji, gdy Wisła strzela bramkę a gdy Pareiko był faulowany w 'piątce', to wyskoczył z krzesła z okrzykiem "karny".
Albo jesteś głuchy albo rzeczywiście z Ciebie taki czarodziej. ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bo oni zawsze w takiej sytuacji widza karnego dla naszego przeciwnika - akurat byłoby im to na reke
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
. Ciekawe jakie natężenie w decybelach było... Już poważnie mówiąc - sytuacja z domniemanym karnym - Szymek bodajże (piszę z pamięci, ale wydaje mi się, że tak było) też krzyczał, ja również byłem zmartwiony, że mogła być 11 - na szczeście powtórki wykazały, że jednak był faul bramkarzu. I co, z tego powodu my z Szymkiem to antywiślaki? O czerwonej kartce również nie powinno być moim zdaniem mowy, ewidentne żółtko i nic więcej. Więcej obiektywizmu, nie ślepego fanatyzmu.![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
![]()
Ostatnio edytowane przez RecordAble : 15.04.2011 o godz. 22:53.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|