|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja i komentatorzy w C+ twierdzimy, że był. Podobnie jak przepisy gry w piłkę nożną. Nie ma czegoś takiego jak "nabita" ręka.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Genkov kim on jest na boisku?.Jest tam po to kur.wa w koncu zeby takie piłki strzelac jako NAPASTNIK,nie jako pomocnik czy obronca.
Tak jak na Pareiko mozna polegac,tak on ma setki strzelac bo to jego robota do cholery... Siwakow to juz brak slow... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Zagraliśmy chyba najlepszą pierwszą połowę w tej rundzie, a dzięki sędziemu i własnemu braku skuteczności będziemy się męczyć w drugiej połowie. Sędzie taki drukarz, że po meczu powinien sam udać się do Wrocławia.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Widzę ,że Genkov znów trafił z nieba do piekła
Ostatnio edytowane przez fanfan : 15.04.2011 o godz. 20:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
co do drugiego "karnego" to już inna sytuacja, tam Gienek pokazał, że nurkowanie na treningach ćwiczy ostro. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dawno nie widziałem tak zaskoczonych ludzi jak Jirsak, Wilk i zwłaszcza Sivakow, gdy ktoś zagrywa do nich piłkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
No tak , pozytywy zawsze marzą negatywy.Cikosz jest słaby w obronie , orócz tego że się podłącza to co z tego jest ? podłączy się i dogra dp tyłu :czyli bezsens.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pierwsza połowa dobra w naszym wykonaniu. Szczególnie podobała mi się akcja po której Genkov trafił tylko w bramkarza. Szkoda, że sędzia nie podyktował 2 ewidentnych karnych. Zobaczymy czy Maaskant będzie coś zmieniał, bo oprócz Sivakowa wszyscy grają dobrze.
![]()
''Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki'' H. Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Właśnie jeden mecz mnie wogóle nie przekonał, dlatego nie rozwodziłem się nawet na forum nad tym. Jeśli facet ma 3 setki i nie strzela to potem się nie ma co dziwić, że nie mamy 3 pk. Bo co jak co ale 3 jego sytuacja to już poprostu SETA. Widać jego braki w przyjęciu przy 2 sytuacjach i potem jest taki efekt jaki jest czyli zero z przodu. A to nie pierwszy mecz gdzie nie wykorzystuje takich okazji ........ choć mam nadzieję, że w końcu dziś trafi.
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Maor to jest gracz !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Obiektywny komentator Szymkowiak "lepiej nie mogliśmy sobie wymarzyć początku tej połówki"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Apel Maaskanta zadziałał xD
Brawo Szulc! |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Po meczu. Czerwona, nerwówka się zaczyna i faulowanie w drużynie GKS'u.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Teraz mam nadzieję, że pokażą charakter i dobiją ich żeby nie doprowadzać do nerwowej końcówki. Tak jak dawna Wisełka.
![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Poprostu slaby sedzia, a nie ze komus sprzyja...teraz dal nam prezent w postaci czerwonej kartki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
TSWentan!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
hehe mówiłem - zjebać Genkova - strzeli bramkę
![]() Maor - gracz meczu jak na razie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Teraz pewnie się zaczną zmiany.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po meczu będzie jak sędzia zagwiżdże po raz ostatni.
W futbolu wszystko możliwe, oo bramka Genkova 2:0. Przypominam, że prowadziliśmy tak samo z Podbeskidziem czy z Koroną. Dlatego ja czekam na 90 minutę, żeby dopiero powiedzieć "po meczu". |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Genkov!Psuje w miarę łatwe sytuacje, strzela z niby trudniejszych. Ciekawy przypadek
![]() ![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zawsze jak "kibice" narzekają na jakiegoś zawodnika to on zdobywa gola! Tak było z Małeckim w meczu z Arką, tak też jest teraz! Narzekajcie dalej na Genkova...
![]()
Ostatnio edytowane przez Lysy : 15.04.2011 o godz. 20:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Melikson daje piłkę na nos praktycznie, najlepszy transfer Wisły ostatnich lat. Wpuścić Riosa za Sivakowa !
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówiłem, że daleko od "po meczu" ku&*&&
Znowu stały fragment gry, jak mnie to wku**** |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tylko teraz zadnych głupich zmian , które mają mieć za zadanie bronienie wyniku panie Maskaant.. do końca daleka droga. Gramy w przewadze, tego Wisła nie może przegrać a nawet zremisować, a mimo to mam nerwówkę bo Wisła przy prowadzeniu bawi się w nonszalancje a trener w bronienie wyniku.
A nie mówiłem :( |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak zwykle stały fragment gry... Czy oni mają to trenowane, bo zdaje mi się, ze nie.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Prawda, nie rozsądnie się pospieszyłem z tym komentarzem. Masz racje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Czy oni trenują obronę przy stałych fragmentach
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|