The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2011, 16:13
Panowie spokojnie! Trenera rozlicza się za wyniki. Jeżeli okaże sie, że Maaskant wystawi Łobodzińskiego i stracimy punkty to będziemy drzeć japę. Ale jak wygramy to trudno się czepiac Maaskanta, że wstawia kogo chce za Małego. Wg mnie to albo zbijają cenę za Riosa albo go po prostu nie chcą. Szkoda. Bo to piłkarz nr 2 w druzynie potrafiący minąc choc jednego gracza jeden na jeden.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.04.2011, 16:16
mic napisał(a):Wyświetl post
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24998

Nie podoba mi sie to (oczywiscie nie chodzi o Wilka) ...

Naprawde nierozumiem, czym Łobo przewyzsza Riosa. Dziwne to

(pomijam watek korupcyjny)
Jeszcze bedzie załował tego wyboru. Co nam z tego, ze Łobodzinski na treningach bardzo dobrze sie prezentuje jak potem jest najslabszym ogniwem zespołu. Trening to nie to samo co mecz - tam walczy o pierwszy skład wiec chyba oczywiste jest, ze sie bardziej stara. Zobaczymy po meczu, moze akurat wezmie sie w garsc i zacznie cos prezentowac
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 13.04.2011, 16:28
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Panowie spokojnie! Trenera rozlicza się za wyniki. Jeżeli okaże sie, że Maaskant wystawi Łobodzińskiego i stracimy punkty to będziemy drzeć japę. Ale jak wygramy to trudno się czepiac Maaskanta, że wstawia kogo chce za Małego. Wg mnie to albo zbijają cenę za Riosa albo go po prostu nie chcą. Szkoda. Bo to piłkarz nr 2 w druzynie potrafiący minąc choc jednego gracza jeden na jeden.
No, tak ale w dyskusji, która się wywiązała nie chodzi o to, że Łobodziński powinien nie zagrać, bo jest za słaby tylko ze względu na zamieszanie w aferę korupcyjną.

A co do Riosa to pewnie ta druga opcja, szkoda, bo mam wrażenie, że gdyby nad nim trochę popracować i wpasować w drużynę to byłby wartościowym zawodnikiem.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 13.04.2011, 16:46
Ze jest zamieszany wiadomo od 2009 roku. Nie ma wyroku prawomocnego to nie ma nawet o czym gadać w tym kontekście.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 13.04.2011, 17:30
Jestem zdziwiony decyzją trenera, ale mam nadzieję, wie co robi. Może to taki straszak na Bełchatów.
CHyba, że Rios wejdzie w 45 minucie, bo z formą Loba - to chyba zmiana taka zajdzie jak najszybciej
Odpowiedz cytując
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 13.04.2011, 17:46
Nie jestem zwolennikiem Łobodzińskiego i nie jestem zachwycony wizją jego gry w tym meczu (bo jest piłkarsko obecnie słaby), ale rozwala mnie to przesądzanie o winie kogoś - zanim zrobi to sąd.

Pewnie okaże się że Łobodziński jest zamieszany w korupcję, ale do jasnej **** dajcie człowiekowi skorzystać z możliwości stawienia się przed sądem i niech to właśnie sąd zadecyduje o jego winie albo niewinności.

Dla mnie sprawa jest jasna - dokąd sąd nie wyda werdyktu (a nie jest to równe z postawieniem oskarżeń) - Łobodziński jest piłkarzem Wisły i nie zmienią tego żadne artykuły w gazetach itp.

Kiedy wyrok taki lub inny zostanie wydany - będzie można zareagować. Wy***ć z miejsca dyscyplinarnie, odsunąć od składu, albo cokolwiek będzie adekwatne do sytuacji.

Pamiętajcie, że w życiu może się tak zdarzyć, że wy zostaniecie o coś oskarżeni i nie życzę Wam, aby wszyscy uznali od razu po wypłynięciu zarzutów/plotek, że jesteście winni i zaczęli wytykać Was palcami nie czekając na oficjalne rozstrzygnięcie.

Niech sprawa płynie swoim biegiem. Od decydowania o składzie jest nasz trener, od decydowania o winie jest sąd. Jeśli wina zostanie udowodniona i Wojciech Ł. nadal będzie biegał po boisku w koszulce Wisły - wtedy będzie czas na wyrażanie swojego niezadowolenia.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 14.04.2011, 01:13
Nie no śmieszna ta nagonka na Łobo. Przecież to o czym piszą w gazetach wiadomo przynajmniej od dwóch lat, a teraz nagle podniesiono larum. Zobaczymy jak będzie.
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 14.04.2011, 05:46
TeeS napisał(a):Wyświetl post

Pamiętajcie, że w życiu może się tak zdarzyć, że wy zostaniecie o coś oskarżeni i nie życzę Wam, aby wszyscy uznali od razu po wypłynięciu zarzutów/plotek, że jesteście winni i zaczęli wytykać Was palcami nie czekając na oficjalne rozstrzygnięcie.

.
bardzo dobrze napisane, najbardziej mnie dziwi że takie opinie uznające już kogoś za winnego ( mimo braku wyroku) pojawiają się na forum co by nie było kibicowskim.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.04.2011, 06:43
Jak przed każdym meczem mamy te same problemy czyli gra obrony + brak dwóch zawodników. Z drugiej strony jeśli nie czyścić sytuacji kartkowej na takie mecze to kiedy ?

Wierze, że magia Reymonta nam pomoże. Liczę na dalszy postęp w grze Genkowa (niekoniecznie chodzi o bramki, choć i tym nie wzgardzę)

Bardzo ryzykowna decyzja Maaskanta w sprawie Wojciecha Ł. Zarówno przede wszystkim pod względem sportowym ale i etycznym.

Dla przypomnienia

Cytat:
W związku z prowadzeniem postępowania prokuratorskiego wobec własnej osoby drugi trener Wisły Kraków Andrzej Blacha wystąpił 31 marca 2008 roku o rozwiązanie umowy łączącej go z klubem ze skutkiem natychmiastowym.

Decyzją zarządu klubu, który zebrał się w poniedziałek rano, wniosek ten został przyjęty. Oznacza to, że 1 kwietnia 2008 roku Andrzej Blacha przestanie pełnić funkcję drugiego trenera Wisły Kraków.
Mam nadzieję, że RM się nie pomylił.
Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 14.04.2011, 17:53
Tak Łobodziński jest wspaniały,ale to po jego stracie dostaliśmy bramkę na 0:1 z Podbeskidziem i to po jego stracie piłkę ręką dotknął Kew,co poskutkowało golem dla Korony i stratą 2 punktów.

Proszę o tym nie zapominać.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.04.2011, 19:51
No panowie zarty sie kończą.Skoro gubimy punkty na wyjazdach to nalezy dac z siebie 200% w meczach u siebie i wygrywac bez zadnych dywagacjii.

Policzcie sobie jakby to sie wszytsko odmienilo w tabeli jakbysmy (tu odpukuje w niemalowane) wtopili z Belchatowem po jakiejs kontrze czy tym podobej akcji.

Ten mecz jest nieslychanie wazny bo wygrana da nam znowu oddech i troche spokoju przed waznjszymi rywalami.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.04.2011, 20:39
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
No panowie zarty sie kończą.Skoro gubimy punkty na wyjazdach to nalezy dac z siebie 200% w meczach u siebie i wygrywac bez zadnych dywagacjii.

Policzcie sobie jakby to sie wszytsko odmienilo w tabeli jakbysmy (tu odpukuje w niemalowane) wtopili z Belchatowem po jakiejs kontrze czy tym podobej akcji.

Ten mecz jest nieslychanie wazny bo wygrana da nam znowu oddech i troche spokoju przed waznjszymi rywalami.
Wszystko sie zgadza, natomiast wersja optymistyczna, czyli wygrana Wisły, wtopa Jagi i Legii praktycznie oznacza mistrzostwo i może tej wersji się trzymajmy
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 14.04.2011, 21:30
Wisła - Bełchatów: Małecki z kibicami na "młynie"?

http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...ynie,id,t.html

No jasne, już to widzę
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 14.04.2011, 21:57
Luu... napisał(a):Wyświetl post
bardzo dobrze napisane, najbardziej mnie dziwi że takie opinie uznające już kogoś za winnego ( mimo braku wyroku) pojawiają się na forum co by nie było kibicowskim.
również popieram
To jest tak samo jakby ktoś o was napisał w gazecie artykuł, że jako budowlaniec ukradłeś telefon podczas remontu. Jako, że było w gazecie to już zleceń nie będziesz miał a to czy to jest prawda czy nie to już drugorzędna sprawa.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 14.04.2011, 23:50
Dziś Wisełko tylko 3 pkt, jak ktoś chce być Mistrzem Polski musi golić Bełchatowy u siebie, wszyscy na mecz!
Powód: TYLKO WISŁA!
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 15.04.2011 o godz. 15:31.
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 15.04.2011, 11:44
Dzisiejszy mecz Wisły z Bełchatowem będzie sędziował Pan Marcin Szulc. W tym sezonie ten sędzia gwizdał Nam w dwóch meczach:

Widzew Łódź 0-1 Wisła Kraków

Cracovia 0-1 Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 15.04.2011, 12:10
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Lob...224,1,727.html

Łobo nie pogra
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 15.04.2011, 12:18
do wszystkich wątków to powklejasz?
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 15.04.2011, 12:19
Ciekawe czy wobec tego Maskaant wstawi Riosa, czy nadal Rios ma być zmiennikiem Genkowa, więc za Małego wejdzie 3-ci w kolejności prawy pomocnik (a mamy w ogóle takiego? )
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 15.04.2011, 12:22
Pewnie na środku zagrają: Sivakov, Wilk i Jirsak, a Melikson trafi na prawe skrzydło
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 15.04.2011, 12:24
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
do wszystkich wątków to powklejasz?
Jeśli trzeba będzie to tak

Ciekawe kto zagra z Łobo ?
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.04.2011, 12:24
Gramy u siebie, a wiec powinnismy atakowac, wiec Rios na prawo
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.04.2011, 12:26
Jeśli zagra jakiś Sivakow, czy Garguła za Riosa to będzie to kompletnie niezrozumiała decyzja. Sivakow jest kompletnie bez formy, o Gargułe nie wspominam.

Dziś obstawiam za wynikiem 1-0, 2-0 dla Wisełki
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 15.04.2011, 12:27
cassius31krakow napisał(a):Wyświetl post
Pewnie na środku zagrają: Sivakov, Wilk i Jirsak, a Melikson trafi na prawe skrzydło
Dobre. Chociaż może dać jeszcze jedną szanse Riosowi, żeby się w końcu zwolennicy jego talentu przekonali, jaka jest różnica miedzy gwiazdą Ekstraklasy a gwiazdą Młodej Ekstraklasy .
Oczywiście chciałbym żeby Rios w końcu "odpalił" ale jakoś w to przestałem wierzyć.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 15.04.2011, 12:30
wygramy 3-1. Znowu błyśnie Cvetan Genkov Bułgar zobaczył jaki zastój panuje w czołowce klasyfikacji strzelców i nabrał wyraznej ochoty na tytuł Króla Strzelców
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 15.04.2011, 12:36
Rios na skrzydle nic nie zdziała.
Widział ktoś klub w którym wystawiany jest WOLNY skrzydłowy?
Nawet Legia stawia na chłopa który potrafi tylko i wyłącznie biegać.

Sziwakow zagęszcza środek Melikson idzie wyżej

Pomijając wszystkie aspekty,nawet mi sie szkoda Łobo zrobiło.W końcu dostał szansę na która pracował, trener oficjalnie dał mu poparcie a tu klops.
Riosa widziałbym albo w środku ataku albo w środku pomocy,nie na skrzydle.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 15.04.2011, 12:36
Rios moze co w koncu pokaze Sivakow jak najdalej,jak wszedł z Korona to nic nie grał,nie mowiac o bieganiu...

3-1 dla nas
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Ligsoon_UT
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 15.04.2011, 12:38
jakby ktos mial do sprzedania bilet na mecz z GKSem na sektor G to prosze o kontakt na gg 944508, kumpel z Wroclawia przyjechal, a nie mam dla niego biletu. Jest w stanie zaplacic 35 zl za bilet nawet ulgowy. Pozdro. TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !
Unia Tarnów & Wisła Kraków BSNT
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 15.04.2011, 12:40
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Rios na skrzydle nic nie zdziała.
Widział ktoś klub w którym wystawiany jest WOLNY skrzydłowy?
Nawet Legia stawia na chłopa który potrafi tylko i wyłącznie biegać.

Sziwakow zagęszcza środek Melikson idzie wyżej

Pomijając wszystkie aspekty,nawet mi sie szkoda Łobo zrobiło.W końcu dostał szansę na która pracował, trener oficjalnie dał mu poparcie a tu klops.
Riosa widziałbym albo w środku ataku albo w środku pomocy,nie na skrzydle.
Sprawa korupcji jest najważniejszą w ocenie tego grajka. Pracował? Kpisz sobie?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 15.04.2011, 12:47
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Sprawa korupcji jest najważniejszą w ocenie tego grajka. Pracował? Kpisz sobie?
rozumiem ze tak jak i ja byles pare razy na treningach i widziales że jednak nie pracował?

e: nie patrze przez pryzmat czy sprzedawałczy nie,tylko czysto piłkarsko.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów