|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Poza tym, zdrajca, krew na rękach, swastyka, to raczej nie Kaczyński. Jeśli byś chciał zaliczać wyczyny zwolenników na konta polityków, to każdemu liderowi partyjnemu takie, jak nie gorsze paszkwile można by wyciągać. Nie chcę w żadnym razie bronić za wszelką cenę Kaczyńskiego, wcale nie jest mi do niego tak blisko, jak z kilku ostatnich postów można by wywnioskować, sam łapałem się za głowę nie raz po jego wypowiedziach, ale bądźmy rozsądni. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|