The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 21 kolejki
Zwycięstwo Korony Kielce 8 4,76%
Remis 15 8,93%
Zwycięstwo Wisły Kraków 145 86,31%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2011, 18:19
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie rozpędziłem się. Kilkadziesiąt meczy w reprezentacji, ponad 300 w polskiej lidze, 35 lat na karku, opaska kapitańska. A Radek zachował się jak junior. Vukovic go sprowokował i swój cel osiągnął. W rezultacie gramy w osłabieniu.

Na boisku trzeba nie tylko walczyć, ale i myśleć. Radek niestety stracił głowę i mamy problem.
rozpedziles sie i to grubo.Koroniarze przysrali sie do Meliksona i Sobol stanal w jego obronie.widac, ze nie masz pojecia o tym co to duch druzyny i co to znaczy, ze kapitan murem stanal za swoja druzyna(pokazywal sedziemu opaske kapitana).widac, ze Maaskant zbudowal dryzyne jak na razie mentalnie i kazdy za kazdym stoi murem.podejrzewam, ze nigdy nie kopales pilki z kumplami i sie nie zagotowalo na boisku skoro kapitana, ktory stoi w obronie Meliksona nazywasz, ze zachowal sie jak idiota.Ponioslo Cie grubo i tego nie moglem zostawic bez komentarza
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.04.2011, 18:25
nh79 napisał(a):Wyświetl post
rozpedziles sie i to grubo.Koroniarze przysrali sie do Meliksona i Sobol stanal w jego obronie.widac, ze nie masz pojecia o tym co to duch druzyny i co to znaczy, ze kapitan murem stanal za swoja druzyna(pokazywal sedziemu opaske kapitana).widac, ze Maaskant zbudowal dryzyne jak na razie mentalnie i kazdy za kazdym stoi murem.podejrzewam, ze nigdy nie kopales pilki z kumplami i sie nie zagotowalo na boisku skoro kapitana, ktory stoi w obronie Meliksona nazywasz, ze zachowal sie jak idiota.Ponioslo Cie grubo i tego nie moglem zostawic bez komentarza
Chyba sobie żartujesz.... co innego stawanie w obronie kolegi a co innego chwytanie za gardło stojąc metr od sędziego i mając już żółtą kartkę na koncie. To był czysty DEBILIZM
Odpowiedz cytując
TynWisla
Member

Od: 10.2005

Stary 10.04.2011, 18:27
martonas napisał(a):Wyświetl post
Chyba sobie żartujesz.... co innego stawanie w obronie kolegi a co innego chwytanie za gardło stojąc metr od sędziego i mając już żółtą kartkę na koncie. To był czysty DEBILIZM
Dokładnie, Sobolewski walnie przyczynił się do przegrania meczu, podobnie jak w pamiętnych pucharach. Powiedziałbym, żeby zaczął grać za niego Wilk ale ta jego dzisiejsza końcówka coś też nie zachęca do takiej opinii
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Stary 10.04.2011, 19:41
oboje trzymali sie za gardlo, bo obaj to fajterzy.oczywiscie nie pochwalam tego, ale czasami takie sytuacje paradoksalnie scalaja druzyne jeszcze bardziej i tak tworzy sie duch druzyny.jeden za wszystkich, wszyscy za jednego.przyklady, grajac w oslabieniu strzelilismy na 2:0, Ebi tez zszedl, ale Polonia wygrala.Czasami tak jest, ze druzyna lepiej gra w dyszke niz 11stu.Debilizm to wykazywal Nikola, ktory pilkarsko byl dobry, ale ponosilo go za czesto, a doj.... sie do Sobola, ktoremu nie zdarza sie to czesto jest nie na miejscu.czasami tak jest na boisku, ze cos zaiskrzy i czlowiek to nie robot, ze sobie wlaczy przyscisk UPOKOJ SIE i juz jest cool.wejscie Korzyma na wyprostowanej nodze bylo bardzo niebezpieczne i wole ogladac takich co sie pozabijaja w obronie swoich niz takich co to sa bez jaj jak to juz nie raz bywalo.Maaskant tez grubo byl wk.... na lawce.jednym slowem kazdy sie moze zagotowac i tyle, to nie balet tylko pilka.
Odpowiedz cytując
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.04.2011, 19:49
oboje trzymali sie za gardlo, bo obaj to fajterzy
Ale co to zmienia? Chyba mi nie powiesz że Sobol zapomniał że ma kartkę? Najzwyczajniej w świecie dał się sprowokować graczowi bez kartki, który może sobie pozwolić na więcej. W obronie kolegi można stanąć bez rękoczynów, nie wiem kto pierwszy chwycił kogo, ale jesli to Vuko zaczął to trzeba było tą jego rękę wytrącić i dalej się stawiać bez używania do tego rąk i tyle.
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Stary 10.04.2011, 20:01
Ale co to zmienia? Chyba mi nie powiesz że Sobol zapomniał że ma kartkę? Najzwyczajniej w świecie dał się sprowokować graczowi bez kartki, który może sobie pozwolić na więcej. W obronie kolegi można stanąć bez rękoczynów, nie wiem kto pierwszy chwycił kogo, ale jesli to Vuko zaczął to trzeba było tą jego rękę wytrącić i dalej się stawiać bez używania do tego rąk i tyle.
nie zapomnial.czasami tak jest na boisku, ze zapala sie czerwona lampka w mozgu i czlowiek to nie maszyna i czasami juz jest za pozno i poszlo i tyle, ale poziom naskakiwania na Sobola jest na tym forum zenujacy a juz wpisy podczas meczu to jakbym byl na komentarzach onetu.dlatego uwazam, ze kazdemu sie moglo przytrafic.Korzym wszedl niebezpiecznie a Sobol stanal w obronie Pajlica i Melexa i tyle.Moze jestem przewrazliwiony, bo mi chlop wslizgiem zerwal wiezadla w nodze i nie gram juz od 3 miechow, dlatego jak zobaczylem jak Sobol stanal w obronie druzyny i ZDROWIA naszego zawodnika to po prostu postanowilem stanac w jego obronie i tyle.to jest pilka ludzie to nie roboty i dlatego jest taka piekna.pozdro
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 10.04.2011, 18:39
Tak, wielokrotnie byłem w takiej sytuacji. Na ogół "gotowałem się", co kończyło się awanturą, czasem przepychanką i wylotem z boiska. Ale ja nie byłem nigdy zawodowym piłkarzem.

Co innego "stanąć murem" za swoim, co innego wdawać się w bezsensowne przepychanki pół metra od sędziego, mając na koncie żółtko.

Sobolewski bezmyślnie osłabił drużynę, wygrał za to prowokator Vuko. Najpierw wykluczył naszego kapitana, a w ostatniej minucie nabił Wilka i załatwił scyzorykom punkt.

Bezmyślność = zachować się jak idiota.

Radek jest jednym z moich ulubionych piłkarzy w Wiśle, ale to nie znaczy że nie należy go krytykować. Tu powody są i to dość oczywiste. Kapitan nie może się tak zachowywać.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów