The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2011, 18:52
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Prawda bywa bolesna. Ty wolisz słuchać że prezydenta wożą pijani piloci. Może zmień obywatelstwo.
W sumie moi przedmówcy już Ci odpisali wystarczająco dosadnie.
Nie wiem, gdzie wyczytałeś to w moim poście, ale mniejsza o to.

Zmierzam do tego, że wypada jednak, by ktoś (w tym przypadku dziennikarz NCZAS), kto podpiera się rzekomymi badaniami ABW czy analizami innych specjalistów napisał coś więcej niż "z naszych informacji wynika", albo, ze kiedyś w Lesie Kabackim Ił miał podobny przypadek i tam się nie odwrócił...
Co to ma być?Wiesz jak wygląda specyfikacja techniczna tych dwóch samolotów?

Bo ja tego nie znam, ale domyślam się, że porównanie ze sobą tych dwóch przypadków jest naiwne. Fizyka wydaje się jednak trochę bardziej skomplikowana. No chyba, że ktoś chce stworzyć pozory dziennikarza śledczego, który właśnie odkrył sensację XXIw i chce się wykreować w takim samym stylu jak ten Pan w okularach, w produkcji Solidarni 2010, który prawił o Dziadku Mrozie i ...Generale Mgle.

Zarzucasz mi, że wolę słuchać wersji, że to wina naszych ludzi. Oczywiście, że nie i jestem daleko od zaakceptowania tego typu twierdzeń, jak i również pogodzenia się teorią, że raport MAK-u był obiektywny.

Wole jednak słuchać i czytać warianty, które są bliskie prawdy czy prawdopodobne. Testy o sztucznych mgłach, bombach próżniowych, oświadczeniach których nie było, analizach czy tajemniczych naukowcach, którzy mianowani są najwyższymi ekspertami w swojej dziedzinie ... przykro mi, tego nie łykam i raczej z tego powodu nie zamierzam zmieniać obywatelstwa.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów